הרגת אותי
עם הפאנץ' ליין בשורה האחרונה בסוף
קודם כל, המוזיקה הים תיכונית (מזרחית
) הפכה ל
מיין סטרים, קיסריה מתמלאת כל פעם מחדש, היכל נוקיה וכד'.
כך שהעם הצביע ברגליים, העם רוצה מזרחית. לא רק אבל גם ובמיוחד.
כפי שאני זוכר, דרך ראיונות עבר של זמרי מזרחית שניסו להכנס לפליי ליסט הגזעני והמושמץ
לשיטתם, (אני ממש לא אכנס לקטע העדתי וטענות הקיפוח) של גלג"צ - שתמיד היה מסומן כאויב ו/או יעד לכל דבר, עד שאחד מהם עשה מעשה ושלח חומר עם שם של זמר "אשכנזי" ו-וואלה שירבבו אותו פנימה.
כך שגלגל"צ תמיד תהיה מסומנת כ"שור מועד" ביעינ הזמרים הללו, מדובר בתחנה שאינה תחנה איזורית פרטית, אלא תחנת רדיו שמשלם המיסים מממן
ונחשבת לאליטיסטית, או לפחות נחשבה לכזו.
גילוי נאות:
אין לי דבר וחצי דבר נגד גלגל"צ - מדובר בהשערות שלי לשאלה שלך, הנושא פחות מעניין אותי כי את דודו אהרון וחבריו שמתנגנים אצלי בקביעות ברכב בפול ווליום (ערס מצוי שכמוני) יחד עם ריהאנה וחברותיה הכוסיות בדיסקים צרובים שאני בחרתי מה לצרוב בהם.
אני שומע גם רוק באוטו, ברי סחרוף מתנגן בקביעות (גם בפול ווליום, תלוי באיזה שיר) יחד עם אינפקטד, THE KILERRS, ועידן רייכל.
כשאני לא שומע דיסקים, אני מאזין לגלי צה"ל כצרן אקטואליה שמאוד מחובר לנושאים שקורים במדינה שלנו, ול-99FM או לרדיו לב המדינה, מלבד לאליקו הנרקסיסט, אז אני מזפזפ.
אני חצי אשכנזי - דור תשיעי בארץ מצד אבא, כך שאני חף לגמרי מהקטע העדתי לכל כיוון שהוא ולא מרגיש מקופח, עקב שם משפחתי הנוכחי והקודם שמיד מסגיר אותי.