יעוד הפורום והזכות לפרטיות

מופע סטנד אפ מקוון

דוד, עד כמה שאני מורידה את הכובע בפניך על ההודעות השנונות והחכמות, לצערי ההודעה האחרונה של מיודענו, מר א., הצליחה להצחיק אותי יותר מכל הודעה שלך. מר הרצלייני, יש לך כנראה כשרון טבעי. אני מציעה שתתפטר מעבודת הבילוש המפרכת ותנסה מזלך כקומיקאי. כולי תקווה שבתחום זה תנחל מעט יותר הצלחה. תגיד לי - אתה באמת, אבל באמת חושב, שלאנשי מועצה מכהנים, ואנשים כמו יריב בן אליעזר, שמחזיקים במשרד ועובדים במשרה מלאה פלוס, ומחזיקים משפחה, וחברי מטה זה או אחר שעובדים מסביב לשעון לפי איך שרואים אותם בשטח, יש זמן להיות בבית בתקופה האחרונה? (דיינו) אם יש להם עוד כמה דקות בבית, אתה באמת מתאר לעצמך שאת הזמן המועט שיש להם יקדישו לאינטרנט? (דיינו) ואם יש להם זמן מועט על האינטרנט, אתה באמת חושב שהם יבזבזו את הזמן על קריאה בפורום כזה במקום להתייחס למיילי עבודה וחברים? (דיינו) ואם הם היו יכולים להקדיש דקה לפורום, אתה באמת חושב שהיו מצליחים לעמוד בפרץ עשרות ההודעות שמתווספות כל יום ולענות בקצב כזה? אז תחשוב קצת לפני שאתה יוצא בהאשמות. ומה נטפלת בכלל לערן מיק הזה? אתה בכלל מכיר אותו? אתה בכלל וידאת שזה הוא? הייתי שואלת למה אתה נטפל לגיל שלו, אבל זה ברור כשמש - אתה מקנא בכך שכל המתנדבים הצעירים הולכים באופן טבעי למטה שלך יעל גרמן, ואילו שאר המטות משיגים הרבה מתנדבים, רק שזה עולה להם 25 שקל לשעה.... (המספר הנקוב משמש רק להדגמה). הסבר שני, הגיוני באותה המידה, הוא שגם אתה שייך לטווח הגילאים הזה, ומתבייש להודות בכך. וחוץ מזה, ממתי להיות נער שעומד להתגייס הוא אות קלון??? ממתי תאריך גיוס הוא חשוב? מה אכפת לך אם הוא מתגייס בנובמבר או באפריל?? אגב, אני בטוחה שאתה כבר בררת בדיוק לאיזו יחידה הוא מתגייס, באיזה תאריך, איזה קורס הוא יעשה וסביר להניח שאתה כבר יודע מי יהיה המפקד שלו. ואני גם בטוחה שכל המידע שאספת הוא בכלל לא נכון. לא משנה לי בן כמה הוא. הוא כותב בצורה אינטיליגנטית, בוודאי הרבה יותר רהוטה מהכתיבה הלקויה והלקונית שלך, ובין אם הוא בן 18 או בן 81, צריך להתייחס אליו לפי דבריו, ולא לפי גילו. כולי תקווה שתפסיק להאשים האשמות מגוחכות ולהעמיד אנשים תחת אש, במיוחד אנשים שלא מודעים לכך ששמם נגרר לפה בכלל. אני לא יורדת לרמה שלך ולא מטיחה בך האשמות שאתה למעשה אורית רשפי, ליאור טאנר, שמעון הייבלום, או אחד הפעילים השכירים שלה, שלמען האמת אין לי מושג מה שמם, אבל קל מאוד לברר. והכי מטופש מצדך, זה לשקר לגוונדולין לגבי מה שהלך פה בפורום כי אם היא ממש רוצה לבדוק את זה, היא יכולה לדפדף כמה עמודי פורום אחורה ולראות מה באמת קורה.

אני לא ארד לרמתך

ולא מתכוון לענות להודעתך, אני שמח שאת צוחקת מהודעה שלי. באמת אם סיימת כיתת מחוננים, תנהגי כמו שצריך. פשוט לצחוק עלייך!

רבותיי, יש בחירות בקרוב

אז למה תתכסחו אחד עם השני תתעסקו בעיקר, במועמדים, באידיאולוגיה שלהם, ביכולת שלהם לממש את האידיאולוגיה שלהם וכו וכו וכו.

למעלה