יעוץ.....

• פותח הנושא Firz
  • פורסם בתאריך

Firz

New member
יעוץ.....

אתמול בא אלי חבר טוב שלי וסיפר לי מיקרה שקרה לו, הוא שאל אותי מה דעתי אז אמרתי שאני ישאל אתכם חברי הפורום היקר, המקרה או כזה: (השמות בדוים) למשה יש הייתה ידידה נורא טובה בשם כלנית. לכלנית היה חבר יגאל וליגאל היה חבר טוב שקראו לו תם. תם היה גם ידיד של כלנית. משה הכיר גם את תם וגם את יגאל ופעם אחת תם וכלנית יתקשרו למשה ודיברו איותו בטלפון מבלי שמשה יודע כי כלנית על הקו. תם סיפר למשה שהוא מאוהב בכלנית ולא יודע מה לעשות. משה בתמימות אמר לו בהצלחה וסגר את הענין. לאחר מספר ימים באה כלנית למשה ואמרה לו אתה לא יודע מה קרה, אני ותם יתנשקנו. משה היה נידהם וסיפר לכלנית שהוא יודע שתם מאוהב בה. כלנית אמרה שזה לא נימשך יותר מידי זמן בגלל שיגאל יפגע עם הוא ידע. לאחר זמן מה סיפר תם למשה כי סידר קומבינה שיגאל יבגוד בכלנית וככה הוא יצליח להשיג אותה. הוא סיפר שהתוכנית הצליחה שיגאל אכן בגד. משה שאהב את ידידתו ולא רצה ליפגוע בה סיפר לה על המקרה ועודד אותה ותמך בה והיא הייתה כאילו עצובה מיסקנה לא מאמינה. כעבור כשבוע נודע למשה שגם יגאל וגם כלנית ובמיוחד תם שיקרו לו. האם כלנית לא יצא זונה?!!? האם תם לא ילד קטן ומפגר שבאמת מאוהב בכלנית ולא יודע איך להוציא את זה???? האם יגאל נגרר אחרי מעשה תם??? האם כלנית שכחה את החברים האמיתים שלה?!!?!?

NiGa

New member
LOL!!

חחחח שתדע שאני בד"כ מה זה לא צוחק בקול שאני קורא הודעות וכאלה אבל זה פשוט היה טוב.. (ציפיתי אתה יודע, דוסון קריק, משהו אבל WTF?!? היה אחד הטובים)

Darakan

New member
יש לי שיר שמסכם את כל מה שהבנתי

Anal Cunt - I sold your dog to a chinese restaurant I WAS ON MY WAY TO TURN IN ILLEGAL ALIENS TO THE INS AND YOUR STUPID FUCKING DOG WAS BARKING AT ME IT SOUNDED LIKE A SINGER FROM A GAY DEATH METAL BAND I WANTED TO KICK IT IN THE FUCKING FACE I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT AFTER I BEAT THE FUCKING SHIT OUT OF IT I WANTED TO THROW IT THROUGH YOUR FUCKING WINDOW BUT I NEEDED MONEY TO BUY SOME MORE WHISKEY SO I SOLD IT TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT I SOLD YOUR DOG TO A CHINESE RESTAURANT YOUR FAMILY ORDERED PU PU PLATTER YOU DIDN'T KNOW WHAT YOU WERE EATING IT WAS YOUR FUCKING GAY FAITHFUL DOG WHILE YOU WERE AT THE RESTAURANT I LIT YOUR HOUSE ON FIRE​

NiGa

New member
סיפור מעניין, דעתי

תשמע, זה נראה כאילו תם סתם בא באיזו יציאה, ואח"כ פשוט היציאה נמשכה לסיפור... סיפור די מצחיק, לדעתי, שאם אח"כ הם בכל מקרה סיפרו למשה הכל, אני מניח שהם פשוט חשבו שמשה יקלוט שלא היה פה כדי לשקר לו ולהשפיל אותו ולא יודע מה, אלא פשוט לצחוק על זה ולסגור עניין. כלנית בהחלט לא יצאה זונה, אולי היא לא הייתה צריכה לעשות את זה אבל לא צריך להגזים. תם באמת ילד קטן, אבל לא מאוהב בכלנית. יגאל לא שיקר למשה ולו פעם אחת מפני שמשה לא דיבר איתו אף פעם. וכלנית בהחלט לא שחכה את חבריה האמיתיים לעומת זאת, משה כן. חבר שלך כנראה שכח לספר לך, איך לאחר שתם סיפר למשה את העניין, משה התקשר לכלנית, כביכול חברה מאוד מאוד טובה שלו, וירד עליה כמו מטורף. כן כן, שוב, משה - ברגע שמשהו קורה - שוכח שהאנשים שהוא מדבר אליהם הם חברים שלו שאוהבים אותו, ויורד עליהם. לא מסיים שם, אלא הוא גם בא לפורום ומתחיל לעשות שטויות פה, כרגיל. משה צריך לתפוס את החיים שלו בפרופורציה. נשמע כאילו משה שכח מי החברים שלו.

NiGa

New member
בנוסף,

אחרי שה"חברים האמיתיים" של כלנית אכזבו אותה קשות, החברים ה"לא אמיתיים" שלה הם אלה שמנחמים, והם אלה שתומכים, והם אלה ששם בשבילה. מה זה אומר?

Firz

New member
בנוסף,

זה אומר שכלנית עשתה את הבחירה שלה ובטח שהחברים הלא אמיתים ינחמו אותה הם אשים בכל המצב

Firz

New member
כניראה שלא ירדת לסוף דעתי

יכול להיות שתם בא בסתם יציאה והיא נימשכה לסיפור אבל לכל דבר יש גבול ובסיפור הנל הגבול כל כך נימצא מאחור שבאופק לא רואים אותו! משה הושפל הרגיש כמו אידיוט נבגד ואתה לא יודע עוד כמה דברים! כלנית יצאה זונה כי פגעה במישהו נורא קרוב אליה רק כדי לספק! את תם. ותם מאהוב כל כך בכלנית וככה הוא מתמודד עם זה... משה ניבגד וניפגע ולא מחשיב יותר את כלנית לחברה אמיתית. שאלתי את משה הוא ירד אליה כי מי שפוגע במשה אשר ניפגע המון בחיו אז משה פוגע באותו בן אדם פי 100 כי אם לא ימשיכו לפגוע במשה... ועם חברים כמו כלנית מי צריך אויבים אז משה ידבר אליה איך שהוא רוצה. אני מביטח לך שאם משה לא היה שולח אותי לפורום אז תם היה שולח אותך... ומשה לא שכח מי חברים שלו הוא פשוט מגלה את הפרצופים האמיתים שלהם!

NiGa

New member
ברצינות, תגיד ליע,

משה באמת באמת ברצינות, חושב שכלנית היא בנאדם רע? הוא חושב באמת שכלנית מסוגלת לרוע כמו שהוא מתאר? בטח שמשה פוגע במי שפוגע בו פי 100, כי הוא לא חבר אמיתי. כי עם כמה שמשה נפגע והכל, ככה לא פותרים דברים.

Firz

New member
ברצינות .

כלנית לא בן אדם רע רק נגרר מושפל בלי גבולות לעצמה והיא מסוגלת זה לא פעם ראשונה שהיא עושה שטויות בידיעה שזה פוגע במשה אתה לא יודע את העבר בדיוק כמו שיגאל לא יודע אז תפסיקו לגונן! משה פגוע פי 100 כי אם לא היו ממשיכים לפגוע בו והוא היה נירמס! מסתבר שמשה עם כל ניסיון חייו הרב למד שככה כן פותרים דברים

Darakan

New member
ארג

למה לדבר בשמות בדויים מפגרים? זה הרי ברור שכל המעורבים יודעים מי הם. תעבירו את זה לדיון במקום אחר בלי משחקים אידיוטיים. לא כל העולם צריך לראות את זה.

NiGa

New member
חבל שככה הוא פותר דברים

כי כלנית לא איזה אוייבת מספר אחת שלו היא חברה טובה מאוד שלו אין לי טענות למשה, חוץ מהתגובה החריפה מדי.. אני מבין שהוא פגוע ונבגד והכל אבל שיסתכל עם מי ועל מי הוא מדבר הפעם זה לא איזה סתם מישהו מהשכבה של משה... ושישים זין על תם ועל יגאל, הם לא נשמעים בכלל חשובים בסיפור, שלא ידבר איתם בחיים אם בא לו, אבל בחיאת שיסתכל על מי הוא מדבר. זהו, אני לא אגיב יותר... לא בא לי לריב עם משה בכלל..

Firz

New member
הממ...

היא לא אויבת מספר אחת של משה היא אמורה להיות ההפך מזה רק חבל שהיא לא יודעת את זה... הוא מגיב ככה כי היא באמת חשובה לו ואם זו הייתה סתם מישהי מהשיכבה שלו כמו יגאל ותם אז הוא היה שם זיין כי הוא כבר אמר שעם יגאל ותם אין לו בכלל בעיה... הם ניסו להיות מצחיקים וזהו... שוב אני מדגיש למשה אין כל ענין עם יגאל ותם הוא לא אמר שהוא לא ידבר איתם בחיים וחוץ מזה הוא אמר אישיתי לתם שאיתו הוא בסדר. משה לא רוצה לריב לא עם תם ולא עם יגאל ניסגר העינן

TrunKs 2003

New member
אנשים ממציאים לעצמם בעיות כשאין להם

האושר הוא דבר חולף, הגאווה לעולם נשארת.

למעלה