יעוץ.....

• פותח הנושא Firz
  • פורסם בתאריך
חחחחח

כפרה עליך בלומשטיין ניסיון נחמד אולי זה אחד מאלה אולי זה לא ואתה לא מכיר אותי בכלל רמז אני לא 144 ולגבי ענבר נחמד תכיר לי אותה אולי אני מכיר כבר

kahriberi

New member
../images/Emo6.gif

ידעתי...אמרתי לך אופיר. זה מישהו מוכר...חחח מי אתה איש מיסתורי שכמותך?...

Firz

New member
מה??!?!

תישאל את יותם משהו בקשר לשם מישפחה שלי בפורום! זה ניר?!? הוא יודע להפעיל מחשב?! ודיי עם ה144 הזה!!!! מי זה?? איך אני יכיר לך אותה אם אני לא יודע מי אתה

Firz

New member
יובל יא אפס!!

דיי עם השם מישפחה !!! דבר עם יותם!!! כן אני יודע בשמונה האיי סי קיו עוד 144 ואני יהפוך אותך ל 166 אם את מבין למה אני מתכוון

חחחח...

כן כן קוראים לי יובל ואני מקוואיסט (מוקדש לענבר) ואוקיי...אופיר... חחח אתם לא יודעים איזה קשה היה לי לרשום בלי פסיקים, בלי נקודות, בלי מלא נקודות אחרי כל משפט........... בכל מקרה... תקראו את השרשור ותעשו חשבון עם עצמכם... אני אלך ללמוד ולחכות בציפיה לשעון, כשהמחוג הקטן יגיע לשעה 8 והגדול יגיע ל 12..............

kahriberi

New member
יובי!!!!

לך כבר ללמוד... איזה מקוואיסט אתה!... איזה תופעה זה כל המקוואיסטים האלה.

NiGa

New member
חחחחחח

דבר עם יותם אהבתי את זה סטייל "את יותם כבר הזהרתי ואיימתי עליו, אז במקום שאני אזהיר ואאיים עליך גם, לך ליותם והוא יעדכן אותך" חחחח

NiGa

New member
שכבר חשפה פניה בשרשור ריב הקודם...

תן חיוך הכל לטובה

RevitallicA

New member
אני מציעה לך לך להירגע...

פליפה שלייייי
אפילו תם, שהביא לי אותו, אומר כך...

kahriberi

New member
כן...

שמעתי על זה
...זה פסדר אני לא רוצה את פליפה...אני רוצה את תומאסססס
(נו פוואדו מאס תומאאאס) ואני מוכנה להסתפק בקרטון של פבלו בגלל שאין של תומאסיו... ואיך שאני סטיתי מהנושא...

RevitallicA

New member
איזו חמודית../images/Emo13.gif

עכשיו חזרתי לאהוב אותך
מממ...אני לא כ"כ מבינה מה כולן מוצאות בתומי... אבל... וואטאבר...
ופבלו רולז
(אחרי פליפה, כמובן
)

kahriberi

New member
מה קרה לך!?

את בסדר!?...מה יש לא להבין...הוא מדהים הקוקו הזה...(אם ראית ת'ספיישל תביני...) הקיצר הוא יפייפה...תכול עיניים שיער שחור שמדגיש את תווי הפנים של הארגנטינאי הכי לוהט בתל אביב... אם תשאלי את "תם" תדעי שיש לי חולשה לארגנטינאים לוהטים! ואגב, פירץ...זה שאתה לא עונה לממתינה זה לא אומר שלא תחטוף את הצעקות שך'...ובין זה לזה...אני מסמיקה!

RevitallicA

New member
הייתי בהופעה, ראיתי את הספיישל...

ראיתי את ההופעה גם בטי וי... בסיידר
הוא יפה
אבל לא כזההה יפה כמו שעושים אותווו
אם תשאלי את חברות שלי, הן יגידו לך שהטעם שלי נוראי...
אולי זה בגלל זה...

kahriberi

New member
חחח...זה משעשע

כי אני שמעתי על הטעם שלך...כנראה שהיו לנו אותן נפילות...או טעמים או איך שלא תקראי לזה...עזבי ..."משה"

למעלה