יעל גרמן והאנטנות על משרד הפנים

גם אתה כנראה תושב של עיר אחרת

או סתם לא בעניינים שאלו פה באתר על מכתבי ההשתקה לעיתונות - יש לך איזו תשובה בנידון? או שאתה באמת עבד נרצע כפי שמספרים עליך כאן באתר?

eopeace

New member
תושב הרצליה

אני תושב הרצליה, יליד הרצליה, ומועמד למועצת העיר. כל הודעה תהייה "אתה לא תושב העיר" זו דרך של דלגיטימציה? אני קראתי את שהוא כתב על המכתבים וכבר עניתי שדברים כאלו לא קיימים.

שוב לא בדקת

|עשרות מכתבים, עשרות| או שלא בדקת או שנדבקת במחלה של הבוסים שלך היחצנות משבשת את קו המחשבה שלך. תבדוק, תפנה לגרמן ותשאל ורק אז תחזור אלינו, תשאל את בן אחיעזר, הרי יש לכם ודאי ישיבות מטה. אל תתעצל חביבי, תשאל, תקבל תשובה ואם אתה איש ישר אז תברח משם כל עוד רוחך בך.

עדיין לא בדקת

אבל יש עוד מספיק זמן על מנת לערוק מסיבות מוסריות ולהצטרף למטה ועד ההורים.

mbr10

New member
נציגי ועד הורים

לאיזה אתה מתכוון אלה שרק טובת הילדים לנגד עינייהם,שאינם מעוניינים בפוליטיקה ועושים עבודתם נאמנה ובשקט, לא נרשמים למפלגות ולמרכזים שטוענים שרק טובת הילדים מנחה אותם ואינם מופיעים על שום כרזה ואינם נדבקים לכיסא, ??????????????

mbr10

New member
נציג

צא ובדוק מה הביאו נציגי ההורים לילדים? אבל באמת ולא במה שהם מתהדרים, היו"ר הקודם הביא וקידם וזה הנוכחי החליק על קודמו רק שכח לעצור וגם לעשות.

ועד ההורים העירוני

פועל בנחרצות והצלחה יוצאת מגדר הרגיל משנת 1995 ועד היום, שני יושבי ראש בולטים היו לועד בתקופה הנ"ל, שניהם היו פעילים מאד בתקופה הסוערת, ואחד מהם, הראל, נטל על עצמו לנהל את הועד בתקופה הקשה ביותר, התקופה בה הצ'קים צריכים להיפרע, וזה שיכול וצריך לשלם (ראש העירייה גרמן), לא רוצה כל כך לשלם. היו לה מטרות אחרות לכסף (לדוגמא מיליון וחצי לשחקן כדורסל, ובמקביל פיטורי עשרות מורות צעירות בתיכונים). והראל ניווט את הספינה בהצלחה יתרה, תשאלו אפילו את גרמן. הראל הוכיח שיש בו תכונות של מנהיג אמיתי, המשלב "עצמה צבאית" עם "תבונה מדינית" - שילוב נדיר של "מדיניות היד הקשה" ו"מזרח תיכון חדש" - ולכן הוא המועמד הראוי והמתאים ביותר לשלב הבא, ראשות העיר, ודאי שלו ולחבריו זכות וחובה לאכלס מספר מושבים במועצת העיר כי ככל שדועכת עצמת המאבק בלנדאו, כך קיימת סכנה כי הכספים יתפזרו לכיוונים אחרים, ורק החברה האלה, בישבם במועצה, ישמרו על עתיד הילדים בעיר הזו. למי שלא מכיר את ההיסטוריה: ועד ההורים שם לו למטרה עוד לפני 8 שנים לבצע מהפך במערכת החינוך העירונית, בתנאים הפיסיים (שיפוצים, מיזוג, היגיינה ובריאות, אולמות ספורט), בחומר הלימוד, סיפריות, בבטיחות (במוסדות החינוך ובדרכים המובילות אליהם, באמצעות רימזור, כיכרות, פסי האטה, סימון) , בשיויוניות (חינוך ממלכתי וממלכתי דתי) ועוד. לנדאו הפריע - אז ציבור ההורים הקיא אותו מהעיר. גרמן זכתה לתמיכת ההורים - ורק משום כך היא נבחרה לתפקיד, הצליחה בחלק מהמישורים אך איכזבה במרביתם ועתה הגיע רגע האמת, אלה שיזמו חלמו ודחפו את כל המהלך הזה, יקבלו את ההגה לידיים, כי עם ההצלחה שלהם אי אפשר להתוכח.

eopeace

New member
שים לב - בסוף כולם ידעו שהכל מומצא

כשאתה מנסה להציג אדם בצורה רצינית, אל תשתמש במרכאות - ובייחוד לא עם מילים אלו - אותי זה פשוט מבדר. אבל בתכל'ס, אתה מנסה לתת לניסנוב קרדיט על דברים שלא שלו. ראשית, ניסית להציג זאת שאת העלייה בזכאות לבגרות בהרצליה אנו חבים לניסנוב (המצאה מעניינת אבל מנותקת מהמציאות בעיר) עכשיו אתה טוען כי פסי ההאטה והכיכרות הם בזכות ניסנוב - להזכירך, עוד במועצת העיר הקודמת יעל גרמן העבירה החלטה להתקין פסי האטה בעיר אבל אלי לנדאו פשוט סירב לקיימה. לבסוף, נראה כי אתה טוען כי השוואת התנאים בין החינוך הממלכתי לממלכתי דתי בהרצליה זה בזכות ניסנוב. ובכן, אני הייתי נוכח בישיבת ועדת החינוך בה ציון דנוך ונעמי בר-גיורא העלו בפני יעל גרמן את מצב החינוך הממלכתי דתי בעיר מבחינת המחסור בפתרונות לחטיבה עליונה לבנים והעלות. יעל גרמן החליטה כי צריך לקדם חטיבה עליונה על אזורית כיוון שאין מספיק תלמידים דתיים בהרצליה לצורך כך. יעל גרמן פועלת ומקדמת מאבק זה. בכל מקרה, יעל גרמן היא זו שיזמה את הסבסוד לתלמידים הפונים למוסדות לחינוך ממלכתי דתי מחוץ לעיר כיוון שאין להם פתרון בעיר. עכשיו תורך - תוכיח לי שאני רק דמיינתי את זה.

כמה אופייני

כאשר פורסם דו"ח המבקר אמרו כאן השופרות של גרמן, שהביקורת איננה נגדה אלא נגד עובדי העירייה. גרמן - אבירת מסדר היחצנ"ים, לוקחת לעצמה את התהילה, ואת הלכלוך משאירה לעובדים, לסאנג'רים. לא כך נוהג הראל, לא כך נוהגים ונהגו ועדי ההורים. אף אחד לא מנסה ליטול את יוזמת הבמפרים מגרמן, ככל שהייתה שלה. אבל, את מהפך החינוך הביא ועד ההורים, נקודה את נושא הבטיחות בתוך בתי הספר ובדרכים המובילות אליהם - דחף ועד ההורים את העובדה שלנדאו תלה את הנעליים, ופינה מקומו - ועד ההורים העובדה שגרמן ניצחה בבחירות - הרבה תודות לועד ההורים. כל השקעות הכספים הגדולות בחינוך בקדנציה האחרונה - ועד ההורים כל ההשקעות בתשתיות חינוך - ועד ההורים. חינוך על יסודי דתי - ועד ההורים (טרם מעורבות ועד ההורים בחשו רק הפוליטיקאים של המפד"ל וגרמן בסיפור - ולכן כך הוא נראה) אתה מזכיר שני שמות את ציון דנוך ואת נעמי בר-גיורא ומהיכן הם הגיעו לועדת החינוך? מועד ההורים. ומהיכן הגיעה מ"מ יו"ר יו"ר ועדת החינוך טובה רפאל - מועד הורים. אפילו רשפי טוענת שהייתה מובילות מאבק ועד ההורים (אבל היא סתם משקרת) כור ההיתוך של החינוך אותו מוביל בשנים האחרונות הראל, בהצלחה מרובה, הוא לא רק מכונה ליצור תקציבים, תרון בעיות, או הפעלת לחצים על ראש העירייה, זהו פורום עוקף יחצנו"ת, עוקף עסקנות - המאחד עשרות אלפי איש בעיר הזו, נותן להם ביטוי ממשי - ואפילו לעדותך - הישגיו רבים. אגב, סלח לי שאני חוזר על עצמי, עשרות המכתנים לעיתונים, אלה עם האיומים, אתה יודע, סתימת הפיות, בדקת כבר? אנא בדוק וחזור אלינו. כמה פעמים נבקש - עוד מעט נחשוב שאתה עובד בלשכת הממונה על חופש מ|בדגש|מידע (גם היא מועד ההורים, אך בניגוד לראש עירייה ועד ההורים לוקח אחריות גם על טעויות שלו) תראה, חובה לפרסם את המכתבים האלה לפני הבחירות, תושבי העיר חייבים לקחת אותם בשיקוליהם, איפה הדמוקרטיה, והחופש לדעת - בדוק וחזור אלינו - בדוק וחזור אלינו - בדוק וחזור אלינו. מה, אתה מעדיף שזה יתפוצץ לך בפנים אחרי הבחירות, כאשר אתה יושב במועצה ואחראי לדברים האלה? אם טייסים מסרבים להפציץ, ודאי שלך מותר להתנגד למכתבי האיום האלה, וגם לחשוף אותם בציבור.

eopeace

New member
ועד ההורים לראשות הממשלה

אם ועד ההורים כל כך נהדר, למה הוא נחבא אל הכלים? אני חושב שהראל ניסנוב הנפלא צריך להחליף את שרון - איך ייתכן שיישב אדם בתפקיד ראש הממשלה שהוא לא הראל ניסנוב שיודע לעשות את הכל. סליחה על רגע של בדיחות דעת. אדוני היקר, אם אתה רוצה לקחת קרדיט על דברים אתה צריך להראות קבלות - לא לזרוק סיסמאות. יעל גרמן כבר הוכיחה שהיא זו שעשתה - רוצה להוכיח אחרת? תביא הוכחות, לא סיסמאות.

גם שרון לא יהיה ראש ממשלה לעד

וגם לשרון יש הרבה מה ללמוד מהראל ומועד ההורים בהרצליה ואם מקשיבים לשרון אז מבינים שגם הוא מבין את זה ואסור גם לשכוח שהראל הוא גם חבר מרכז ליכוד, וכפי שידוע לכולנו לחברי מרכז הליכוד יש השפעה רבה על ההחלטות המתקבלות בצמרת. מידיעה אישית, גם במרכז הליכוד, וגם בקשריו הענפים של הראל עם שרים רבים בממשלה - הראל הוא נון קומפורמיסט - הוא משמיע בפניהם את האמת - ולא את ליקוקי החנפנות שהם מנת חלקם של רבים בפוליטיקה הישראלית. הוא איש הומאני וישר בים של אוהבי רייטינג הוא השמאלי ביותר בימין הוא הימני ביותר בשמאל הוא איש של שלום, קודם בינינו ואח"כ עם שכנינו הוא איש של עשייה הוא הולך לאט, אבל יגיע רחוק

לב-צור OUT, הראל IN???

השמועות אומרות שלב-צור תולה את הנעלים על הקולב של לנדאו. אז במי יתמול הליכוד לראשות העיר? המלצה שלי - רק בהראל. הרצליאני אמיתי ליכודניק אמיתי איש ישר, אוהב הבריות שילוב נדיר של נחישות וכושר ביצוע - עם לב רחום וחנון. ואז גם גרמן תוכל לתלות בשקט את הנעליים על הקולב של לנדאו, ולהעביר את תמיכת סיעתה להראל - היא לא תתאכזב.

mbr10

New member
אבוי לנו

במאבק היה יו"ר אחד לאחריו נבחר יו"ר אחר הם והשגיהם אינם נתונים לויכוח אך עוצמתו של הראל וועד ההורים שקטו לא שמענו מהם ולא אותם מובילי המאבק בעבר הצליחו לעשות אך כיום חוץ מרעש וצילצולים רדיפה חולנית אחרי העיתונות אין כלום רק קולות מלחמה אפרופו עצמה צבאית ומדינית על זה נאמר כלב נובח לא נושך הכלבים נובחים והשיירה עוברת, איומים צעקות ולבסוף כלום. אבל לפי התאור שלך ניכר שאתה לא גר בעיר או שאיננו מדברים על אותו הראל. בכל מקרה זה זניח וחבל לדון בו שמשיך לבזבז את כספי ההורים/ תורמים.

למעלה