יפה וסקסית אבל

יפה וסקסית אבל

טוב קודם כל שלום לכם :) אני חדשה ואני רוצה לשאול אתכן הבנות שאלה [גם גברים יכולים לענות אם מוצאים לנכון]. שאלה קצרה ופשוטה ומכילה בתוכה המון רצון לידע . האם קרה לכן בנות, היפות והסקסיות באמת, שלא מנסות למשוך תשומת לב, הבנות שלא צריכות לעשות רעש כדי שיראו אותן לא רק כי הן יפות ושוות, אלא כי הן באמת יוצאות כדי להנות מהערב ולאו דוקא לחפש דייט וכו' - אבל אתן, לא כאלה שעושות עיניים ולא שותות את האלכוהות כדי להשתכר - מוצאות עצמכן יושבות כמו ליידי אמיתית, מושכת סקסית, ונראה כי כולם מתים להקרב, לגעת בך אבל אין להם אומץ וכך חוזרת לה סינדרלה כל הזמן לבד הביתה? וכך היפה הסקסית והמיוחדת נשארת לבד. בנות יקרות, אל תתפזרנה לתשובות כמו תלכי, תכירי, תיזמי תבלי ותתחילים איתם - לא זאת השאלה, כי אם צריך אני גם מתחילה איתם, אבל אני שמתי לב שכאשר אני יוצאת בכיף ורוצה גם שיפנו אלי, כשאני יושבת לי בכיף, פשוט זה לא קורה, הרגע היחיד שיבואו אלי זה אם רקדתי, השתוללתי, הייתי קולית, אבל אם אני יושבת בכיף בצד ורומזזת, אני פנויה בשבילכם, אני קולית בשבילכם - הם לא ממש באים - למה זה? גבירם, אתם ביישנים לפעמים? :) תודה לכולם

Gvido Zivers

New member
ישנן בנות, ישנן בנות :)

נגעת עכשיו באחת הנקודות הבעייתיות ביותר לנשים. בעיית המבחר. אתן יכולות לבחור(עדיין נחשב שהאישה צריכה להיות פסיבית והגבר יוזם) רק מתוך אלו שנופלים עליכן בעצמם. ודווקא הגבר האמיתי, זה שאותו אתן רוצות, לא ניגש, לא מתחיל ולא יוזם איתכן. כן, הגברים מפחדים לגשת, מפחדים להידחות, מפחדים להרגיש רע מזה, מפחדים להרגיש לוזרים בסוף הערב. במיוחד הגברים האינטליגנטיים. אלו שכן ניגשים, הם בד"כ הערסים והחוצפנים עם הביטחון העצמי (שהלוואי התכונות האלו היו גם לכל לאינטליגנטים), אבל אין להם מה להציע פרט לחוסר פחד שלהם. מה הפתרון? לדעת איך להכניס את הגברים שאת רוצה לשיחה, בלי שלקחת על עצמך את תפקיד הגבר. בצורה עדינה, ככה שהוא אפילו לא יבין שהתחלת איתו.

תגובה אליך

אני גם יוזמת אבל הלוווו, לא תמיד אני צריכה ליזום, לפעמים יוצאת בכיף לא בא לי להכיר לא בא לי ליזום לא כלום - אבל אני קולטת שכל העולם סביבי, מה קרה? אסור להתקרב? אני באמת מתוקה, לא נושכת ואפילו זורמת... שוב, הדגשתי אין לי בעיה להכיר ולהתחיל איתם - אבל כשאני יושבת בסבבה, המציאות של הגברים כאילו מתגלה, שהם לא ממש מתקרבים.

Gvido Zivers

New member
זאת בדיוק הבעייה של נשים

בעיית המבחר המצומצם. שהגברים לא מספיק אמיצים (ובמיוחד הגברים האיכותיים והאינטליגנטים) כדי לגשת לבחורה שמוצאת חן בעייניהם.

ביישנים? מה פתאום?!

בוקר אור, באיזה שהוא אופן זהו צחוק הגורל. אני לא מתכוון לצחוק או לשמוח להאיד, אבל... מה את חושבת? תשבי, כולך יפיפייה, מושכת, סקסית יושבת לך. כו-לם, אבל כולם מסתכלים, אפילו התפוסים, בזווית העין קולטים עלייך, חושבים על "הפרי האסור" (ואני לא מאמין שהשתמשתי כרגע בביטוי הזה). רוב הבחורים ההגונים, הפשוטים, האלה שבנות מתעקשות לקרוא להם "חמודים" כאילו הם גור כלבלבים קשור בסרט ורץ בין ניירות טוטלאט בפרסומת בטלוזייה, אותם אלה - מה שאת הבחורה המקסימה באמת רוצה, בן אדם איכותי, כזה שחושב מהראש ולא מהזין (רוב הזמן, טכנית הוכח לא מזמן במחקר מדעי באוניברסיטת קוקווד [Cockwood], שכל הגברים חושבים לפחות 5% מהיום דרך איבר מינם, אבל זה לא רלוונטי כרגע), אותו בן אדם פשוט מתבייש לגשת אלייך. "נהה, היא לא בליגה שלי" או "נהה, יש לה חבר, בליינד!" או "ווואו, איזה מחשוף!"... ככה זה בראש. בזמן הזה מגיע אותו מאצ'ו טייפ. חזר כרגע מהאימון שלו בחדר כושר, כולו נראה טוב, כמו ג'יגולו עם חיוך של מיליון דולר, סיגר בפה ודרמבויי ביד, כל מה שהוא רוצה זה לתת בראש, כי הראש האמיתי שלו לא מסוגל לנהל שיחה רצינית, תוך כדי שהוא מסנן את הבחורה השבורת לב מאתמול בלילה, הוא ניגש אלייך, בלי פחד, בלי מורא, ומנסה. רוב הבחורות כמוך קולטות כאלה יצורים, פשוט דוחות בנימוס וחוזרות הביתה לבד. חושבות, "אויי, איפה כל הבחורים ההגונים, טוב כנראה שאין לי ברירה ואני אבצע אקט לסבי באחותי התאומה עם מגוון הצעצועים שפרסמו בבלייזר" (סליחה, זה מה לא שיקרה כנראה, בן טיפוסי שכמוני) "אוי, איפה כל הבחורים ההגונים, נמאס לי לישון באלכסון במיטה". אני לא מציע לך לרמוז לבחורים הנורמליים, אבל יש כאן באמת בעייתיות, כשאת נראית מצויין, כשאת מהממת, זה פשוט עושה את זה מסובך. אני לא אומר שימי שלט על עצמך "ביישנים, אני לא נושכת", אבל אם את רואה איזה בחור בוהה בך, מזיל ריר ועושה קולות של נהמות, סתם, אם את רואה בחור נורמלי, חיוך קטן, משהו עם העיניים - לא זנותי, אבל בהחלט נותן את הרמז שאין מה לחשוש ואפשר לנסות. לפעמים אני משתגע איך זה שאני ביישן מדי, אבל לפעמים אני שמח על התכונה הזאת. כמובן שללא קשר, אם זה צריך לקרות זה יקרה, מקסימום תמיד אפשר לזרוק עלי פסתנר "הלו!!! אתה לא מבין רמזים??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!!?!!!$#@%$#%$^$^^" אבל אני בטוח שתכירי את הבחור שלך. תמשיכי להראות טוב. והעיקר האושר. הכי חשוב. בוקר טוב ויום מעולה.

גם אתה כנראה לא השקעת קריאה

במה שכתבתי. כתבתי שאני גם מתחילה ע בחורים, ומתחילים איתי והכל סבבה, אבל אם בחרתי לשבת, לא לרקוד, לא לשתות - הם מפחדים להתקרב. ואגב, אני לא פוזאית, אני זורמת בכיף מה שיהיה יהיה....זאת הבעיה שלא מנסים. אני לא בוררת ואני כוסית שמתפשרת בכיף. אה ועוד דבר - גם אני ממהרת אחרי הסקס להתחפר ולישון, לא מחפשת שיחות לפני ואחרי .

יקירתי,

נראה לי שאת לא קראת את מה שהוא כתב הוא מסביר לך, בצורה דיי שנונה, שזה מאד תלוי במה שאת משדרת. זה שאת מתחילה אם בחורים- נהדר, זה שאת כוסית על- מצויין, זה שלא מתחילים איתך- בעיה. תנסי להבין מה שאת משדרת כלפי חוץ. נראה לי שלא באמת מעניין אותך לקבל תשובה, אלא חיזוק אגו בריא, וזה לגיטימי, אבל תחליטי; או שבאת לשמוע כמה נהדרת את, או שבאת לקבל עצה אמיתית שניתנה לך

../images/Emo47.gif אני אישית מעריצה את ../images/Emo27.gif

אלו שלא מאבדות את האופי האמיתי שלהן כדי 'להיות קולית' - כדי שיתחילו איתן, בנות שלא מתבלטות כדי לקבל צומי.. אלו שבאמת יודעות מה הן שוות בשביל להישאר כמו שהן בלי לשחק אותה עם פוזות תאמיני לי, תישארי כמו שאת.. תביני, אם תהיי "קולית" ולא מי שאת באמת, אותם הגברים שיתחילו איתך, מתחילים בעצם עם ה"קוליות" שאת משחקת... תישארי מי שאת , ויבוא הזמן ויגיע מי שאת באמת רוצה שיתחיל איתך.... סמכי עלי זה שווה את הבדידות של עכשיו... יש לך את חברות שלך תהני איתם תצאי תבלי... גברת הסבלנות משתלמת
(חח יצא חרוז..) בהצלחה

אההה הערונת >>

לא התכוונתי שכשאת יוצאת תשבי לך כמו גולם ותחכי שפתאום מישו יצוץ אליך מהירח ויאמר לך שאת אהבת חייו או משו בסגנון... אבל תתנהגי בטבעיות פשוט...

קודם כל את ממש חמודה :))

שנית אני גרושה, אני כבר סופר בעניינים ולכן אני כבר יודעת הרבה דברים רק רציתי לשמוע את המקום שלכם/כן - וכל מילה שלך נכונה מאוד.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif מוכר בהחלט,

אבל מצד שני, אני לא יודעת כמה זה רע. לרוב, אלה שמתחילים, אלה הגברים שהכי אין להם סיכוי.. [הם גם לרוב מבוגרים ממני בלפחות 10 שנים..] דווקא הקטע היותר מבאס הוא לראות מישהו ביציאה, שנראה כמו בנאדם ששווה לדבר איתו, אפילו להחליף טלפונים, ואין לך מושג איך לעשות את זה.. הוא עם החברים שלו, את עם החברה [בדר"כ] שלך.. איך עושים יותר מזה? לזה את מתכוונת?

אני מחזיקה מהגברים ש...

הכי אין להם סיכוי ומתחילים איתי, אלא בעיני גברים אמיתיים ואיתם אני הכי מתלהבת ללכת, הם נטולי פוזה, נטולי חוסר בטחון ואני מחפשת את נטולי חוסר הבטחון.

Lir האחת

New member
אהמ

במקומות בילוי מה שקורה זה שיש המון מבחר של בחורים ולצורך העניין כרגע - בחורות
ואז נוצר מצב שלרוב ניגשים למי שיותר "מתבלטת", או לפחות זו ההרגשה שגם אני בעצמי לפעמים יוצאת איתה ממועדונים או פאבים שאני מבלה בהם. אני אישית לא מרגישה צורך לצעוק אני כאן, וגם אם הייתי מרגישה , זה פשוט לא אני
זה נכון שייתכן ש"פיספסתי" הזדמנויות (רבות?) להכיר, רק מכיוון שאני לא מפזזת במרכז רחבת הריקודים. מצד שני, באופן הנוכחות שלי, אני גם לא מושכת את סוג הבחורים, שסביר להניח, לא הייתי מעוניינת בהם בכל מקרה. אז יש בכך גם יתרונות

Zoharrr

New member
הזדהות...

מעבר לזה שהיום הבעיה נפתרה כי אני יוצאת עם מישהו מעל לשנה, בשלב מסויים קיבלתי ביצים(בערך...)... זה באמת באסה,במיוחד אם את ביישנית... את כולך מהממת,בנים בוהים לך,את מנסה לרמוז הכי שאת יכולה...ואין,הם לא ניגשים... ובנים אמרו לי בפנים:"את לא מבינה,כמה שזה מפחיד לקבל לא ממך" וזה תיסכל לי את הצורה...כי תכלס,לא למדתי אף פעם להתחיל עם בנים... מעולם לא התחלתי עם גבר,אני ביישנית בטירוף(דברים שלא ידעתם על זוהר..מו הא הא הא) עם החבר הנוכחי שלי? היינו ידידים המון זמן,הקשר התנתק,חזרו לדבר ואז קבענו להיפגש... הלכנו אליו לבית,ובמשך 5 שעות הבחור משחק איתי משחקים בלי לנשק אותי בכלל... לא מכיר גבר יותר ביישן מאלכס...וזה מקסים בעייני!!! (להמחשה:כשהגענו ליותר מפלייפור זה היה משהו כמו: אני:"אהמ,בא לך לסגור את הדלת?" הוא:"אה...עכשיו?!" אני:"כן,מה הבעיה???" הוא:"יש אנשים בבית,ומה אם מישהו ירצה משהו מהחדר שלי?" וכולי מסתכלת עליו בהלם טוטאלי... אני:"אתה פאקינג בן 18!עוף לסגור ת'דלת ובוא למיטה!") D: אני חושבת שבסופו של דבר,אף אחד לא נישק ראשון באותו יום...זה איכשהו קרה ביחד... זה בא בטוב,לא יודעת להסביר... סביר להניח שאם לא היינו יוצאים וזה היה תלוי רק בי,הייתי נשארת לבד לנצח בערך... מעבר לזה? מסכימה לחלוטין עם עומרי!

כן, כן מוכר

אתה אולי מרגיש טיפה לא גברי שבחורה אומרת לך מה לעשות, או עושה בשבילך את העבודה. אבל היא פחות או יותר מה שקורה זה שהיא משלימה אותך ושאתה מרגיש שבן אדם אחר משלים אותך, זה חיבור, חיבור זה טוב. ועמרי זה בלי ו'! אבל כן, מזדהה איתך, נראה לי שביישנים זה יותר מושך אם הייתי אישה. מתסכל, אבל מושך. נראה לי שצריך להקים קבוצת תמיכה בפורומים - ביישנים אנונימיים. וווי לאב יו זוהר!

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif

אתה הורג אותי... אני גם חושבת שכמה "אמרתי לבן זוג שלי מה לעשות" בסופו של דבר,אחרי כמה זמן,אתם לומדים לעשות הכל לבד... ואני מסכימה שזה להשלים אחד את השני... אלכס הוא המלאך שיושב על הכתף שלי ואני השטן שיושב על הכתף שלו... D: (הו' זה פשוט חתיכת שריטה אצל אנשים עם שמות כמו שלנו... אני יכולה לשרוף את מי שכותב זוהר בלי ו'...הזוי)

לדעתי, תלוי מה את משדרת.

אם את באמת יושבת בכיף...עם חיוך מרוח על הפנים ורואים שאת באמת מבסוטית ,אין סיבה שלא יגשו אלייך.הרי רוב המבלים גם שותים קצת כדי להתשחרר..מקבלים ביטחון ,מוזר שזה לא קורה. חברה שלי למשל, יוצאת בשביל להכיר בחורים.כשהיא רואה שלא הולך לה,היא יושבת על הבר עם פרצוף חמוץ..ואז בכלל מתבכיינת שאף אחד לא התחיל איתה...נו,מה הפלא?(וזה קורה לה המון.. חח) יש גברים שיוצאים בדיוק מאותה סיבה שאת יוצאת (וגם אני)-כדי להנות,לרקוד.. ולא ממש בא להם להתקע על הבר ולהתחיל עם מישהי.ולא ממש עוזר פה אם את יפה או לא. שימי לב גם מי יושב לצידך..שבחורים מעוניינים לא יראו גבר לצידך וישר ירדו מעניין..כי יחשבו שאת תפוסה. אני פשוט לא מאמינה שלפחות בחור אחד יגש לבחורה יפיפיה שיושבת על הבר.מוזר.

למעלה