יפה וסקסית אבל

danielo18

New member
אנחנו בעיקר מבולבלים...

למה? כי לפעמים, אתן מחייכות, ומשדרות שאתן בעניין - אבל בסוף הכל מתברר כמשחק. אז כדי לחסוך את כל המבוכה והבלבול - גם שאנחנו רואים מישהי יפה ומושכת - אז לרוב אנחנו פשוט מוותרים (למרות שאנחנו יודעים שזה יכול להיות טעות חיינו..) יכול להיות שאישה מסוימת היא דווקא סבבה ולא משחקת - אבל בגלל נסיונות קודמים אנחנו פשוט מוותרים מראש. ביישנים? יש הרבה כאלה,וגם לי קשה לאזור אומץ וללכת וממש "להתחיל" עם בנות - לא כולנו קקות...

מולימול

New member
אממ... אני אנסה

אז כמו שאני רואה את זה יכלות להיות כמה סיבות למצב: קודם כל צאי מתוך נקודת הנחה שגבר ולא ממש משנה איך הוא נראה יפה, מכוער, גבוה, נמוך וכו' תכלס הוא סוג של ילד פגיע. ישנם כל כך הרבה גברים שכל כך מפחדים לשמוע "לא " מני שהדבר מוריד להם את האגו מתחת לים המלח לכן לאחר מחשבה קצרה בוחרים שלא להתחיל איתך בגלל הדפיקויות שלהם!!! והביישנות שלהם!!! לא חלילה שלך ( ישנם המון בחורים כאלה) ואח"כ גם מתחרטים על זה ... אני חושב שדוקא מי שבאמת "מתחיל" הם הנשים כוונתי היא המבט המזמין הזה שלכן שמביא אותנו" להתחיל " איתכן אז אולי את לא רומזת כל כך טוב .... דבר שלישי אולי את " יותר מידי יפה" עד שהבחורים הכי תותחים מפחדים לגשת אליך אחרי הכל גם יותר מידי טוב הוא בעייתי
שיהיה לך המון בהצלחה

Betterfly

New member
אולי

את רק חושבת שאת כזו מיוחדת ושווה... וזה לא ממש מה שרואים. כלומר, נניח שאת כזו לוהטת ועדיין את נשמעת כל כך מלאה בעצמך שאותי זה היה דוחה. יכול להיות שאת יושבת בכזו חשיבות עצמית ומעמידה פנים שבאת "רק לשבת על הבר" ולא לשתות אפילו (מה המטרה של אלכוהול תזכירי לי?...) שזה פשוט לא מושך. אז קודם כל, קצת צניעות לא תזיק. מכירה המון בחורות יפיפיות והן לא חושבות שהן מציאה היסטרית שכולם צריכים ליפול לרגליהן והולך להן יפה מאוד. ניגשים אליהן כי הן משדרות נגישות ולא מסריחות מחשיבות עצמית שמקורה סך הכל דווקא בחוסר ביטחון ולא בביטחון מופרז. אז אם את יפה ואת יודעת את זה תשתדלי לא לפמפם לך את המחשבה הזו בכל פעם שאת יוצאת מהבית וגם לא להתבייש להגיד שבאת להכיר. סה"כ אין הרבה מה לעשות בפיק אפ בר אם לא באים להכיר. כשאני מרגישה יפה אני לא יושבת כמו פרינססה ומרגישה "סופר קלאסית", אני ממנפת את זה כדי לשדר נגישות, נועם, אסתטיקה ותאוות חיים. תחשבי על זה. אני הכי יפה כשאני מחייכת אל מישהו ומשדרת לו שזה נעים ליצור אינטראקציה ואני לא פסל שמקשט את הבר.

רוצה לעשות סדר בבלאגן

וסליחה שזה בהודעה נפרדת. כתבתי את ההודעה יפה וסקסית אבל... ואתם נכנסתם לנקודות אליהם לא התכוונתי להכנס אולי בגלל שלא הסברתי עצמי ברור, לכן אני מסבירה עצמי שוב. אני נמצאת בחוג בו לכולם יש אינטרס ללמוד מכולם - ולרקוד עם כולם - כן, אני לומדת את ריקודי שנות השישים, אני נראית מעולה - אני עם כל הכבוד לא יכולה ליזום פניה למשהו שירקוד איתי, [אני במתחילות ויש הרבה כמוני] ואני רוקדת ריקודים אחרים בצורה מעולה כך שאני עם קורדינציה וקליטה טובה מאוד - ומתקדמת אפילו יפה מאוד, שמתי לב שהם לא מזמינים אותי וזה לא בגלל הידע שלי . ידיד שלי משם אמר לי, תתחלי להבין שאת משדרת סקסיות, יופי ובמראה שלך יש בך עוצמה וכוח שמפחדים להתקרב אליך שלא תגידי לא [ הרי איך אני אגיד לא אם אני רוצה ללמוד]. אז הנה הסברתי עצמי. לא מדובר במועדונים וכו' אלא מקום בו כדאי להתערבב וללמוד מכל אחד, ואני לא מבינה מה אני משדרת שהם נרתעים גם לרקוד איתי [שוב אין כאן בעיית ריקוד, תתמקדו בעובדה ונצא מתוך הנחה שאני במראה שלי הבעיה, אז למה הם כל כך חוששים]. אני מתנצלת אם נשמעת שחצנית אני פשוט רוצה שתבינו את המקום שלי.

למי שהזיז את ההודעה שלי

חבל שלא נמחקתם את השורה הראשונה שאומרת וסליחה שזה בהודעה נפרדת - שכן זה מוציא אותי קצת מצחיקולה, עשיתם עבודה עשו אותה מושלמת :))

Lir האחת

New member
../images/Emo140.gif

אני הזזתי. וזה לא מוציא אותך קצת מצחיקולה, זה די מקובל בפורומים לשרשר יחד הודעות הקשורות לאותו הנושא

Lir האחת

New member
לדעתי,

אין כל רע להרגיש סקסית ויפה, וגם לרשום לגבי עצמך שכך את מרגישה. הלוואי וכולם היו מרגישים כך, זו הרגשה טובה ונעימה. אני לא קיבלתי את הרושם שאת שחצנית או מתנשאת, ואין כל סיבה שתתנצלי לגבי רגשותייך. מה שכן, אם את מרגישה שנרתעים מלהתחיל איתך, נסי לשנות את מה שאת משדרת בשפת גופך. אולי תנסי להקרין משהו שונה. זה יכול להיות חיוך, מבט קצת יותר ממושך..לנסות לרמוז שאת פנויה
אני יכולה להבין בחורים שנרתעים מלהתחיל עם בחורות, כפי שאני יכולה להבין כמה לבנות עשוי להיות קשה להתחיל עם בחורים. להראות סימן שאתה כן מעוניין, תמיד יכול לעודד את הצד השני כן לנסות לעשות את ה"צעד הראשון". תנסי, אין לך מה להפסיד

כן אנחנו ביישנים לפעמים

ולא רק,ראי היופי תמיד בעיניי המתבונן,יש נשים שלגביהן יש קונסנזוס שהן יפות ,ולרוב הגבר יוצא מנקודת הנחה שהיא לא לבד או שיש לה חבר,לכן נמנע מלפנות אליה,זאת ועוד יש את עיניין האגו ,הגבר לפעמים לא יפנה לאישה יפה משום שהוא "יפחד" מדחיה פומבית. אין בדברי כדי להעיד על כל אוכלוסית הגברים ,ואני כשלעצמי אינני מהווה מדגם מיצג לחלק או לכל אוכלוסית הגברים.

אף פעם לא הקדשתי לזה מחשבה.

אולי בגלל שאני לא מאמינה שיש כזה דבר "להתחיל", לדעתי זאת סתם אגדה. כשאני רוצה משהו אני קמה ניגשת ולוקחת, זה קל. מובן שאני משתדלת לעשות את כל זה באחריות ועדינות כדי לא לכפות את עצמי על אף אחד. ואם מישהו רוצה אותי אז שיקום ויגיד לי את זה בצורה מכובדת. אני לא אקרא את המחשבות שלו. ולשאלתך אם את יושבת בבר ולא מראה אף סימן שאת מחפשת משהו, את לא תמצאי אותו. ככה זה ביקום שלנו, אנחנו מקבלים מה שאנחנו צריכים ולא מה שאנחנו רוצים. אם את מחפשת ש"יתחילו איתך" בשביל לקבל מחמאות שאת יפה כמו פוסטר, תלכי לסוכנות דוגמנות ותצטלמי.

t h e saint

New member
מה לגבי אותם גברים יפים וסקסים ?!

אם את חושבת שאיתך לא מתחילים, רק בגלל שאת קצת פאסיבית או לא זורמת לפעמים... תחשבי מה עובר עלינו שלא משנה מה נעשה אחוז קטן קטן קטן מאוד מהנשים יתחילו איתנו ! אז לדעתי הבעיה שלנו יותר חמורה !! צריך לעלות את הבעיה הזאת לישיבת הכנסת הבאה !

Krishi

New member
הם חושבים שהם לא לרמה שלך

גברים הם עם די פחדן לפעמים, ואני אומר לך את זה בתור גבר. הם יראו אישה יפה יושבת סתם ככה, יחשבו על אלף דרכים להתחיל איתה ועל אלף משפטי פתיחה להגיד לה אבל בתאכלס הם מפחדים. הם מפחדים כי הם חושבים שבחורה כזאת בוודאי תפוסה והם יעשו פאדיחות, הם מפחדים כי הם חושבים שלעומת הבחורה הזאת הם הרחק שם למטה ומה הסיכוי שהיא אפילו תירק לכיוון שלהם. הם מפחדים שאולי את בכלל לא מחפשת שום דבר. ואולי הם גם מפחדים מאם זה שתסכימי פתאום, כי אז מרוב תדהמה ובלבול הם לא ידעו מה לעשות... ואז יהרסו הכל. צריך לתת להם איזשהו פתח.. משהו שיגרום להם לגשת אליך בצורה נוחה יותר. לתת להם להרגיש שאת לא מישהי שאלף רמות מעליהם שלא ניתנת להשגה אלא שאת כמוהם בסך הכל רוצה להכיר בחור נחמד שנראה טוב. מה שכן, אם יהיה מצב שבו תתנהגי כמו שתיארת במצב שבו אף אחד לא ניגש אליך.. ובסופו של דבר מישהו אוזר אומץ וכן ניגש, שמרי עליו.. הוא זהב (אלא אם הוא מכוער אז תשכחי מזה
).

אלה אם הוא מכוער????

סלח לי אבל עד המשפט הזה חשבתי שאתה יודע מה אתה מדבר מה נראה לך אנשים מכוערים בחרו להיות מכוערים?! פיחס השורה הזו הייתה מגעילה

Krishi

New member
זאת הייתה בדיחה מתוקה../images/Emo13.gif

אין מה להתרעם. בכל מקרה, אם כבר נגעת בנושא אז אני אציין שבאמת אם האדם אינו נאה בעינייה אז אין טעם להמשיך את זה.

אה ../images/Emo66.gif שיהיה..

כנראה יש לי בעיה בהסנת בדיחות... ברור שאם אין משיכה מבחינת המראה זה גם משהו.... אבל שהיופי יהפוך לעיקר זה כבר משו דפוק...

למעלה