חולה על אגמוש שלי
New member
יפייםםם שללליי ורקקק ש=ל=י ../images/Emo3.gif!!!!
מקווה שהחגג עברר פ'סדר.. למרוות שליי קרהה משוו אבלל לא נחפוור עלל זה.. [ד"א לאא ממש לי אבל לבנאדםם ממש ממש קרווב אליי!!] אמממ עכשיו ל"חפירות"[אנ'לאא דעתת אם יצאא חפירה..
] אממ לא הייתי פה המוון זמןן כי היהלי בעיה באיטנרנטט ועכשיו כברר יש לי ת'מחשבב החדש!! יאוו אייזהה יפהה הואא
!! אמממ דווסעע יפיופש'לייי! המונהמווןן מזלל טובב ברכה תקבליי בקרוובב[סוריי שבאיחוור אבלל תקבליי..
] אמממ זהוו... הייווםם בבצפר הייה לנוו יום שדהה[של"ח] היה ממש ממש כייףף היינו בנחלל אלכסנדרר[מסלול פ'סדר כזה לא מסשמם ולא כיפיי כזהה פ'=ס=ד=ר!מייככללל אתת ביום רביעי תהניי..
] מנחל אלכסנדר[מגשר הצבים
]הלכנוו את הכלל עד היםםם ובים מה עושים?!נכנסיםם למיםם יפה..
אבלל המורים לא אמרוו לנוו להביא בגדד יםם..[
]אבלל אנחנו נכנסנו "עד" הברכיים והמורה שלנו[רועי]התחיל להשפרייץץ עליינוו מים יעני בקטטע של כיףף אז כברר נכנסנוו לזהה רציני והתחלנוו להשפריץץ אחדד על האחד..
יאא היינו איזה חציי שעה בים..
אממ...ואזז חזרנוו לאוטובוס[נהגג ממש 'פגרר...
]הואא עושה כזהה מי שרטוב לא עולה וכל הכיתה רטובה.. אזז אני וחברה שלי[היא לבשהה שחוורה ואני מכמנסס כחוול וגופייה ועל זה חולצתת ביצפר] אז לא ממש ראוו שאני רטובה.. אז התיישבנוו ופתאוום הנהגג.... התחיל לדבר עם המורה שזה לא טוב שנשבב עם המכנס הרטוב על כסאות כי אח"כ זה עובר והכסאוות אפשר לזרווק..
קייצצרר חפרר על זה והיה לנו ילד ממש רטוב אז הנהג אומר לו אתה לא תעלה אתה תלךך ברגלל עד תר[טובב..כאילוו המורה היה נותןן לו..
]הננהגג חשששש חשייםם בטירווףףף!קייצצ בסווף הם ישנו על קרטונים סדיריים אנערףףף עלל מהה קייצרר הנהגג הכיי הרסס חשש בטיירווףף! יאללה נשמוות שלי סוריי על החפיירהה אבלל..
לא הייתי מלללללללללללללללללללללא!!!@#@%$!#!@! אווהבתת מלאאאאאאאאןן!
+
+
פטרישלך
מקווה שהחגג עברר פ'סדר.. למרוות שליי קרהה משוו אבלל לא נחפוור עלל זה.. [ד"א לאא ממש לי אבל לבנאדםם ממש ממש קרווב אליי!!] אמממ עכשיו ל"חפירות"[אנ'לאא דעתת אם יצאא חפירה..