חחחחח זה לא כאזה כדאי:P
ה הדסי מתה על אגמי New member 26/9/06 #18 פטרוש תודדדהה:]../images/Emo25.gif../images/Emo204.gif שמחה שנהנתת מוואה:]
ר רעות האכלנית New member 26/9/06 #20 חחחחחחחחח, פטרה!../images/Emo205.gif איזה נהג רע חח, שמחה שנהנת
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/9/06 #23 חח מזה הנהג הזה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקון ואיי איזה כיפי זהההההההההה שמחה שנהנת פטריונת
חח מזה הנהג הזה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקון ואיי איזה כיפי זהההההההההה שמחה שנהנת פטריונת
ח חולה על אגמוש שלי New member 26/9/06 #24 טנקיו לכוולם אווהבתתו'תתתווכםם! כןן כןן אנ'גםם לא אהבתי ת'נהג ממש חוצפןן
ח חולה על אגמוש שלי New member 27/9/06 #27 טנקיו ונדברר במסן מחרר../images/Emo3.gifלא הייתי הייוםםם כמעעט על המחשבב חוץץץ מאיזה חצי שעה מהצהרייים נדבר מחר ביו'שש אווהבת'וותך מלאאא + + -פטרישלך -
טנקיו ונדברר במסן מחרר../images/Emo3.gifלא הייתי הייוםםם כמעעט על המחשבב חוץץץ מאיזה חצי שעה מהצהרייים נדבר מחר ביו'שש אווהבת'וותך מלאאא + + -פטרישלך -