יפית, בני כמה הילדים שאת מטפלת בהם?

יפית עוד כמה קטנות..

תפו"א עם חביתה. משביע ילדותי וטעים. ז"א לטגן כמעט כמו צ'יפס ואז להוסיף ביצים. לפעמים ברגע של נוסטלגיה ומעט סבלנות אני פורסת בגטים לפרוסות בעובי שח פרוסת לחם ןמסדרת במגש גדול ואז מכינה שורות שורות עם: מיונז וחביתה. אבוקדו. כל מיני ממרחים ועל הכל "מציירת" עם ירקות פרצופים קטנים. זה צבעוני נורא וקורץ לילדים. לארוחת בוקר את יכולה להכין פנקייקס יש בוואלה מתכון נהדר. אצלינו אכלו פעם פירה או קישואים מבושלים במיי מלח ועל זה מרחנו שמנת חמוצה. לביבות לבן. מכירה? אצלי משוגעים על קוגל תפו"א בכל זמן ביממה. אה.. נזכרתי- את יכולה להכין בלילה של קניידעלך אפילו מהקנויים ולהכין רוטב טעים ולזרוק לתוכו כדורים קטנטנים. גם נקניקיןת עם חביתה יכול ללכת. להכין כמה תפו"א אבל במקם תפו"א פרוסות נקניקיות. ומילה קטנה מחוץ לכל הרעויונות- איזה כייף לאימהות שמפקידות בידים שלך את הילדים!!!! את מותק.

יוכי לפעמים אני חושבת שילדים

מייצרים אצלינו כמויות אדירות של יצירתיות לא פחות ממבוגרים. אצלי בכל אופן יש שאלה קבועה של: מה אוכלים היום לארוחת ערב? כאילו שחביתה וירקות זה משעמם כבר. אז הראש צריך לעבוד ולפתח המון רעיונות....שיהיה מזין, משביע וקורץ לעיין.

יפית מן

New member
גולדה-לה אני הכל כותבת לא מחסירה מילה

אני מיד כותבת ואתחיל לקחת כל יום משהו אחר יש לך הצאות נפלאות וכן נשמע טעים ונעים לעינים ,יש לי בת שגרה מעלי ויש לה 5 ילדים קטנים אני אעשה ואשלח לה גם כן לארוחת ערב גם היא כל יום שוברת את הראש מה להכין להם רעיון נפלא וכן תודה מראש וכן תודה על המחמאות כל המחמאות מגיעות לכן חברותי הצעירות ישר כח לכן מחר הנכד שלי חוזר מארצות הבית הוא היה שם בחצר של הרבי כך שהעוגה מאוד קורצת לי להכין לו קבלת פנים נא לרשום מרשם העוגת פירות יער תודה מראש..

למעלה