יפן

Tonjin

New member
אתה טועה ומה שגרוע מכך, גם מטעה

אין שום דרישת סף ושום דרישה בכלל ללימוד או ידיעת יפנית לויזת תרבות. יותר מכך: אחת הדרישות שכן קיימות היא הוכחה שאתה לומד את התחום שלך 20 שעות שבועיות, בין יום ב' ליום ו' (לא כולל סופ"ש בכדי לנסות ולוודא שאתה אכן לומד ולא עובד). תלמיד ג'ודו או סידור פרחים שילמד גם יפנית בנוסף לתחום המרכזי שלו יצטרך לעשות את זה לפני או אחרי האימונים מאחר והשעות האלו לא יחשבו כחלק משעות הלימודים לצורך הויזה. בנוסף, אין אפשרות לקבל וויזת תרבות ללימודי השפה היפנית, לשם כך קיימת וויזת סטודנט. שלטונות ההגירה שיצרו את המצב הזה מן הסתם גם מודעים לו.

takano

New member
יתכן שאני טועה אך בטוח אני לא מטעה:

בהודעתי הקודמת סייגתי את עצמי פעמיים מכוון שאנני בטוח, כ"כ יתכן שאתה לא הבנת אותי... כוונתי הייתה שבשביל ללמוד לימודי תרבות ביפנית,צריך להבין את השפה על מנת ללמוד את לימודי התרבות,ולא את לימודי היפנית, ושוב,כך עלה מבדיקה ספיציפית אחת ויחידה שערכתי לכבוד שרשור זה, אכן יכול להיות שבמקומות מסוימים ניתן ללמוד לימודי תרבות באנגלית או עברית ואף לקבל על כך ויזה.

Tonjin

New member
על עברית לא הייתי ממש בונה כאופצייה

אבל באנגלית יתכן גם יתכן. הרעיון בבסיס וויזת התרבות הוא לאפשר לזרים ללמוד אמנויות-יפניות, וכאלו שלא דווקא ניתן ללמוד באוניברסיטה או ביה"ס מסודר.. כלומר אם מצאת מורה שהוא סמכות בתחומו, ועמדת בשאר התנאים אתה יכול ללמוד ומצד השלטונות זה יכול להיות דרך תנועות-ידיים. הנקודה היא שאם המורה מדבר שפה נוספת חוץ מיפנית (או שמדובר בביה"ס גדול כמו לדוגמא ההונבו-דוג'ו של אייקיקאי או יושניקאן שבו בכל רגע נתון יש תלמידים זרים שיכולים ללמד או לתרגם) אתה מסודר. זה מה ש99% מהאנשים שלומדים תחת הויזה הזו עושים בשנים הראשונות..

EranGoshin

New member
בדרך כלל תקבלי

ויזת סטודנט לשנה וחצי או שנתיים ולאחר חצי שנה את מורשית לעבוד.

למעלה