בוא אני יסביר לך (חפירה)
הכרתי את יפתי בתור אומן טוב ראפר שהוא גם סוג של זמר אר'אנ'בי שהכניס לעולם הזה של ההיפהופ הישראלי משהו קצת יותר עדין ורגוע ואני שמתחבר יותר להארדקור דווקא אהבתי את זה מאוד סינגל אחריי סינגל ברדיו- וואלה מקבל הכרה כל הכבוד, מעריך הוציא דיסק, יש לי אותו וואלה דיסק טוב מוזיקה טובה חומרים טובים משהו מעניין אחלה אחלה כל הכבוד ומשם הוא התחיל פתאום להנחות בערוץ הילדים בהתחלה הרמתי גבה אבל סבבה ראיתי תשידור הראשון שלו וואלה נחמד קצת לראות איך יפתי מתנהג ואיך הוא בחיים שלו אבל עם הזמן הוא קצת נסחף עם זה והתחיל להתנהג כמו ליצן של ימי הולדת.... אחריי זה פתאום תמונה שלו מופיעה על שקית צ'יטוס אמרתי לעצמי נו טוב יפתי והשטויות שלו.... עכשיו הוא גם מתחיל להנחות אצל גיא פינס... ואני שואל ת'עצמי... מה עם המוזיקה? כל מי שמכיר אותי יספר דבר ראשון על החוש הומור שלי, לפני המוזיקה שלי אפילו, אבל אני לא מצליח להבין מה הולך עם כל השטויות האלה?! קצת כואב לי שמישהו שאני מעריך כמו יפתי, כשאני מדבר עם אנשים עליו -אומר להם משהו על איזה שיר שלו הם אומרים מי? זה מערוץ הילדים?! ומתחילים לצחוק...מבאס 'תי, כי בעיניי הוא נתפס כמוזיקאי רציני וטוב. אז אני כולה מביע את דעתי מה שהוא ירצה לעשות עם זה זה בידיים שלו כבר. ועכשיו אני יגיע לשאלה המרכזית שלי: מי אתההה בכלל?!?!!?!? עו"ד קמינסקי לעינייני יפתי?, מישהו דיבר אליך מישהו פנה אליך? מה אתה רוצה ממני? (אשמח לתגובה בוגרת ממך, או שפשוט תמחק תהודעה שלי וזה יעשה אותך גיבור גדול)