יפתי - הנסיך המדליק מבל אייר

S16 זה אני

New member
אממ

אל תעלב אחי, אבל זה היה חלש... הקטע שאת מנסה לזמזם תמוזיקה.. ושחירבשת כמה מילים... חח מזה בכלל היה אמור להביע?

S16 זה אני

New member
חח מי כמוני אוהב לעשות צחוקים

אבל יש הבדל בין לעשות צחוק לבין לעשות מעצמך צחוק.. חומר למחשבה

S16 זה אני

New member
בוא אני יסביר לך (חפירה)

הכרתי את יפתי בתור אומן טוב ראפר שהוא גם סוג של זמר אר'אנ'בי שהכניס לעולם הזה של ההיפהופ הישראלי משהו קצת יותר עדין ורגוע ואני שמתחבר יותר להארדקור דווקא אהבתי את זה מאוד סינגל אחריי סינגל ברדיו- וואלה מקבל הכרה כל הכבוד, מעריך הוציא דיסק, יש לי אותו וואלה דיסק טוב מוזיקה טובה חומרים טובים משהו מעניין אחלה אחלה כל הכבוד ומשם הוא התחיל פתאום להנחות בערוץ הילדים בהתחלה הרמתי גבה אבל סבבה ראיתי תשידור הראשון שלו וואלה נחמד קצת לראות איך יפתי מתנהג ואיך הוא בחיים שלו אבל עם הזמן הוא קצת נסחף עם זה והתחיל להתנהג כמו ליצן של ימי הולדת.... אחריי זה פתאום תמונה שלו מופיעה על שקית צ'יטוס אמרתי לעצמי נו טוב יפתי והשטויות שלו.... עכשיו הוא גם מתחיל להנחות אצל גיא פינס... ואני שואל ת'עצמי... מה עם המוזיקה? כל מי שמכיר אותי יספר דבר ראשון על החוש הומור שלי, לפני המוזיקה שלי אפילו, אבל אני לא מצליח להבין מה הולך עם כל השטויות האלה?! קצת כואב לי שמישהו שאני מעריך כמו יפתי, כשאני מדבר עם אנשים עליו -אומר להם משהו על איזה שיר שלו הם אומרים מי? זה מערוץ הילדים?! ומתחילים לצחוק...מבאס 'תי, כי בעיניי הוא נתפס כמוזיקאי רציני וטוב. אז אני כולה מביע את דעתי מה שהוא ירצה לעשות עם זה זה בידיים שלו כבר. ועכשיו אני יגיע לשאלה המרכזית שלי: מי אתההה בכלל?!?!!?!? עו"ד קמינסקי לעינייני יפתי?, מישהו דיבר אליך מישהו פנה אליך? מה אתה רוצה ממני? (אשמח לתגובה בוגרת ממך, או שפשוט תמחק תהודעה שלי וזה יעשה אותך גיבור גדול)

קמינסקי

New member
תגובה בוגרת?

תגובה בוגרת נותנים לבנאדם בוגר לא לילד שיודע להתפלסף יפה אבל לדבר ולהתנהג קצת פחות. עם כל הכבוד לך ניטשה קטן אני לא מגיב בצורה מעמיקה ולא נותן הסברים ומכבד מי שפונה אליי ב"מי אתה בכלל". אבל אני חושב שבכל זאת ענו לך יפה מאוד ככה שאם תיקח לתשומת ליבך בעצם קיבלת תשובות לכל מה ששאלת בלי שאפילו הייתי צריך לענות. עצה קטנה מכל הלב-תהיה רגוע,נסחפת ברמות. שבת שלום לכולם !

S16 זה אני

New member
חח זה היה בצחוק אחי

באמת היה נראה לך שמעניין אותי מה אתה חושב? סתם השתמשתי בפסיכולוגיה הפוכה כדי שלא תמחק לי תהודעה.. חחחח באמת חשבת שאני סופר אותך? אז מי הילד עכשיו? אבל בסדר נסגר הנושא, ולדעתי סתם קפצת כמו איזה פנתר ועשית הר מעכבר (ניטשה קטן?! לא יכולת למצוא משהו יותר טוב?) שבוע מצוין :)

קמינסקי

New member
חח אני עדיין לא מאמין שאתה אמיתי..

ואם לא הבנת עדיין הסיבה היא שאתה בהזיות קשות כבר מההודעה הראשונה שלך אתה פשוט כל כך רחוק מהמציאות שזה מבדר אותי .מי הילד עכשיו? אתה. ולא סתם ילד אלא ילד שחי בסרט קשה.. איזה פסיכולוגיה הפוכה יא חולה איך הגעת לאשליה שאני אמחק לך הודעה? פעם מחקתי איזושהיא הודעה בפורום? כנראה ידעת מלכתחילה שאתה חוצפן קטן ושכל מנהל פורום היה מוריד את ההודעות שלך אז אכלת סרט.רק עשה טובה צא ממנו ושוב עצה קטנה בגלל שהוכחת שאתה באמת ילד- תלמד להתנסח יותר ברוגע ובכבוד ופחות בדיבור נגוע במיוחד שאתה מדבר עם בנאדם שאתה לא מכיר,ושמבוגר ממך בכמה שנים טובות. ככה אני בטוח שתוכל להביע את דעתך כמו בנאדם,ושייתיחסו לדברים שלך בצורה רצינית,במקום לצאת ילד קטן וחוצפן. תמשיך לתפוס מעצמך איזה גאנגסטר קטן ולדבר בפוזה לאנשים לא תגיע רחוק אני מבטיח לך וזו באמת עצה שבאה מכוונה טובה ואמיתית אחי תנסה לקחת לתשומת ליבך.

S16 זה אני

New member
"כי אני אמיתי ולכן העםם איתי :p "חח מה הקשר?

חח באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר איזה גאנגסטר איזה איומים ואיזה נעליים... אכלתי סרט?היה לי טעים? כולה אמרתי שלדעתי הקטע שיפתי עשה היה דיי מעפן איך משם לקחת את לעולם אחר רק אלוהים יודע. אבל אתה יודע מה אני יתן לך להגיד תמילה האחרונה, למה לא...שיהיה לך לבריאות ולא בגלל העובדה שהשריצו אותך כמה שנים לפניי זה באמת לא משנה כלום. אז יאללה שיהיה לשנינו ולכל הפורום המשך שבוע מהנה :)

קמינסקי

New member
טוב אחי הודעה אחרונה באמת בנושא:

לסיכום אני אנסה בפעם האחרונה להבהיר לך את מה שאני מנסה להבהיר לך-תדבר יפה ובכבוד. ילד בן 18 לא יבוא וידבר בצורה כל כך מתנשאת וחצופה.אתה רוצה להביע את דעתך? בכיף זו הסיבה היחידה שאנחנו כאן כדי לשמוע אותה אבל שאלת וענה לך יפתי שזה בצחוק אז אתה אומר לו שיש הבדל בין לעשות צחוק לבין לעשות מעצמך צחוק זה לא דיבור של בנאדם שמכבד את הבנאדם שהוא מדבר איתו בטח ובטח שאתה מדבר בפורום שלו.להגיד לי דברים כמו מי אתה בכלל ואני לא סופר אותך זה לא דיבור של בנאדם שמכבד אלא דיבור של ילד ערס קטן שמדבר בפוזה,והסיבה היחידה שאני ממשיך לחפור היא בגלל שאתה באמת לא קולט את הנקודה שלי - "השריצו" אתה יכול להגיד לחברים שלך אולי.אם אתה סרדין או משהו סבבה אבל אותי לא השריצו גבר. ובאמת תבין שאם לא היית נראה לי בנאדם אינטיליגנט לא הייתי משקיע מזמני לכתוב כל כך הרבה ולהגיב בכלל . כמו שאמרתי מלכתחילה בסך הכל ניסיתי לתת עצה או שתחשוב על זה רגע ואולי תבין או שתכתוב עוד איזה משהו מתחכם ואני אתעלם כי באמת שעל הזין שלי מילה אחרונה .. בכל מקרה אני את שלי אמרתי זאת באמת המילה האחרונה מבחינתי בנושא-מקווה שהבנת ושסיכמנו את הדיון. שיהיה המשך שבוע נעים לכולם!! נ.ב- איפה הזכרתי משהו שקשור לאיומים??

תאמת אני לא חושבת שהוא עשה מעצמו צחוק

להפך!הוא נורא הצחיק אותי וזה היה דיי מגניב....:]יפתי?תמשיך ככה,מתה על זה:D

קמינסקי

New member
חחח ברצינות דפקת תגובה כאילו זה הסינגל החדש

ודפקת אל תיעלב יצאת בסדר אחי

NoAm1238

New member
ואוווו (חפירה קטנה><)

קודם כל , אני מסכימה עם S16 מאה אחוז , כי זה פשוט נכון . אני -ואני בטוחה שרוב האנשים- מעדיפים לראות את יפתי בקליפים, לשמוע ברדיו נונסטופ את המוזיקה האדירה שהוא עושה, מאשר לראות אותו מריץ צחוקים בערוץ הילדים. זו דעתי , וזה אפילו קצת הורס את התדמית שהוא בנה לעצמו בהתחלה, עם כל הכבוד וההערכה שלי אליו כי באמת שהוא אמן מדהים !!!! וקמינסקי... מה אתה מתעררררבב הוא פנה ליפתי , זה ביניהם מה אתה הסניגור שלו ?!

אוקי בואו לא נעשה מזה יותר ממה שזה

אני חושבת שעצם זה שהוא כתב את דעתו בפורום זה כי הוא מערב אותנו,אם באמת שחר היה רוצה למסור ליפתי משהו שיהיה בין שניהם אז הוא היה מעביר את זה על גבי המסרים ולא על גבי הפורום. הסיכון של להעביר על גבי הפורום זה לגרום להודעות של חילוקי דעות בנושא או אפילו מריבות שהיתי מעדיפה שתמנעו מזה.

S16 זה אני

New member
אני דווקא פניתי ליפתי

ואנשים אחרים יכולים לקרוא ולהסכים או להתנגד או להביע את דעתם בנושא, אבל לא לענות במקומו. ולמה במסרים ולא בפורום? זה לא שיש יותר מדיי בפורום שאי אפשר לעמוד בלחץ חחח

למעלה