יפתי - הנסיך המדליק מבל אייר

אוקי אז ככה...

אני חושבת שאם אתה מעביר ביקורת שכזאת על גבי הפורום אתה אמור לצפות לזה שיגיבו לדעה שלך והיא תפתח לדיון. אתה לא יכול לומר אל תתערבו זה ביני לבין יפתי... סליחה מראש על הדעה הזאת אבל אם באמת היה חשוב לך לומר את דעתך כי אכפת לך באמת אז לא היית עושה את זה על גבי הפורום... שבת שלום נשמה

S16 זה אני

New member
אז בשביל מה אני יגיד תדעה שלי?

מה משלמים לי על זה? אני אומר את זה רק כי אכפת לי ובאמת שאני רוצה הכי טוב בשביל יפתי הדיון פתוח לנושא וכל אחד יכול להביע דעתו, להסכים\להתנגד\לגרד תאף מה שבאלו אבל שלא יענו בשם יפתי... בשביל זה אלוהים ברא לו פה (או במקרה של הפורום אצבעות)

הוא אמר את דעתו אם לא שמת לב../images/Emo9.gif

וגם קמינסקי אמר את דעתו,לא רואה איפה הוא דיבר בשם יפתי... וכמו שאמרתי,אם היה אכפת לך מיפתי היית אומר לו את זה אישית. עצם זה שזה עבר על גבי הפורום ועוד במילים שהשתמשת בהם זה כבר אומר אחרת(ושוב-אני לא אומרת שלא אכפת לך). אני לא יודעת מה יפתי הרגיש מזה אבל זה לא היה יפה במיוחד הדעה הזאת ובטח שלא על גבי הפורום...אני לא היתי נהנת לקרוא את מה שכתבת....

NoAm1238

New member
מה זה..

"לא הייתי נהנית לקרוא את מה שכתבת" ??? הוא אמר מה הוא חושב, זו הדעה שלו... עובדה שכבר אני מסכימה איתו וחוצמיזה, לא נראה לי שיפתי ממש יקח את זה כמשהו רע שהוא אמר, אלא להפך... הוא אמן, והוא יעשה מה שהוא חושב שמתאים לו וזה בשבילו... ואם מה שהוא עושה כרגע טוב לו - שיהיה לו רק בהצלחה זה הכל.. לא חושבת שצריך לפתוח באמת פה בדיון -כזה- כמו שאמרת . S16 אמר את דעתו, ויאללה שכוולם כאן יגידו מה דעתם ! שבת שלום :)

אני לא חושבת שהיה נעים גם לך לשמוע

שמישהו אומר לו:"אתה עושה מעצמך צחוק" ועוד בפומבי.....וכמו שכבר אמרתי לא פעם ולא פעמיים....עצם זה שזה בפורום זה כבר לא לעניין....

חחח... הכל רגוע...

קודם כל ורק למען הסדר הטוב, קמינסקי אומנם לא אמר שום דבר בשמי אלא רק הביע את הדעה שלו אבל הוא כן העורך דין\סנגור\שותף שלי. בקשר לכל הסיפור הזה אני רוצה להודות קודם כל לכולכם על זה שאתם באמת מעריכים את המוסיקה שלי ואותי בתור אומן יוצר. שנית אני בסך הכל מנסה לעשות את מה שטוב לי וכיף לי בתעשיית הבידור. כל מי שיש לו קצת ניסיון יודע שמלעשות מוסיקה בלבד כמעט בלתי אפשרי להתפרנס בארץ (כבר היה וויכוח גדול כזה בנוגע לסאבלימינל) ולכן אני עושה כמה דברים שאני מאוד נהנה מהם בלי קשר לזה שאני עובד עכשיו על אלבום שני מושקע ואדיר. בקשר לסירטון שהעלתי זה היה בשיא הצחוק וכל מי שרואה את זה נקרע ככה שלא צריך לקחת את "האומנות" בכזה כובד ראש. גם אני מתנצל על החפירה. אוהב ושבת שלום

חחח כן..מזמן הוא לא הגיב..

לדעתי הויכוח מיותר...הוא עשה את זה כדי להצחיק וזהו..

למעלה