יצאה השבת הפורום הפך להיות תוסס!!!

אבי בן 1231

Well-known member
אשרינו שזכינו בפורום תוסס :).
אמנם, הוא תסס גם בשבת. לא בכל השרשורים ולא בכל הדיונים, אך לפחות שרשור אחד היה תוסס למדי (ככל שהתקפות על גולש אחר ראויות להיחשב כמשהו "תוסס").
בכל מקרה, אבחנתך הייתה קצת יותר מעניינת, לטעמי בכל אופן, אלמלא היית טורח לכתוב כבר בשבת שלכך אתה מכוון :). אבל ניחא.
מהההההההההההההההההה |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!|
האם היו אתמול, בנוסף על ההתקפה על בית ראש הממשלה, התקפות על גולש בפורום|?||?||?||?||?|
על מי|?||?||?||?||?| רחמנא ליצלאן|!||!||!||!||!||!|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

יצאה השבת הפורום הפך להיות תוסס!!!​

זה כי כותב אצלכם אני. הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל האתר. מלך הפורומים. מלך תפוז. אין בעד מה. בכיף כפרה.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
מהההההההההההההההההה |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!| |!|
האם היו אתמול, בנוסף על ההתקפה על בית ראש הממשלה, התקפות על גולש בפורום|?||?||?||?||?|
על מי|?||?||?||?||?| רחמנא ליצלאן|!||!||!||!||!||!|
בתור מלך תפוז, הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, מעניין, מופלא שכותב פה, יש לי, כמו לכל מלך שאי-פעם היה או יהיה, קבוצה קטנה של מתנגדים אדוקים, המתנגדים לי מתוך הכאב של קנאתם בי. קורה 🤷‍♂️

הרי איזה מן מלך הייתי אם במקביל לצבא המעריצים, לא היה לי גם צבא מתנגדים? 🤷‍♂️

אם כי קשה לי להגדיר את תגובותיהם כ"מתקפות". מדובר באנשים הנמנים על אותם עלובי החיים שעליהם דיבר ויקטור הוגו, ושבאמצעות הכלים האינטלקטואליים הדלים מאוד העומדים לרשותם מנסים לעקוץ ובכך להקל על המכאוב של קנאתם, אך הם חסרים את הכלים בשביל לתקוף תקיפה אמיתית, ובעבורי זה יותר כמו הצגה מבדרת של קנאה עזה ומשתוללת מאשר הרגשה של תקיפה :sneaky:

פשוט יש פה כמה מסכנים ששורף להם והיו מתים להיות אני, אבל במקום זה, איזה ביש מזל, הם-הם במקום. והם, בניגוד אליי, לא כזה להיט. מסכנים :)

למעלה