יצאה לי הרוח מהמפרשים

את בכלל לא קרציה ../images/Emo24.gif

בינתיים אני לא יודעת.... אמרתי שבסוף החודש תהיה בדיקה. אולי מחר. נראה כבר.... מצטערת שאין בשורות מי יודע מה משמחות. מקווה שיהיו. ביי מתוקה. סאני.

רוני@30

New member
אוי מיכל, יש ימים כאלה - (ארוך ...)

ואולי בעצם "שלבים" כאלה. ואני אפרט (כמובן). יש ימים כאלה שהכל נראה בהם רע (ומה לעשות, שזה לא סתם: די הרבה דברים באמת לא איי איי איי במדינה שלנו כרגע), ואוסף נסיבות (ברית זו סיבה טובה!) והורמונים (אוי ההורמונים...) גורמים לנו להתפרק. כמה שאני שונאת את הימים האלה - אני מאמינה שלפעמים צריך אותם. כולנו מאוד משתדלות להיות "בסדר" ולתפקד כרגיל, ולשמור על אופטימיות, ולא להתעסק רק "בזה" - ומידי פעם צריך לפרוק את כל מה שביום יום אנחנו דוחפות, בלי לשים לב, לאיזה מגירה אחורית של הלב. המגירה מתמלאת, פורקת את עצמה החוצה, ואז אפשר להמשיך הלאה - עם פחות מטען ומשקל. את יודעת, דברים שעומדים יותר מידי זמן מתחילים להסריח... אבל יש גם שלבים כאלה. יותר משמעותיים מ´הימים האלה´. נקודות ציון של הכרה בזה שהדברים לא התסדרו כמו שתמיד חשבנו, ואפילו לא כמו שחשבנו בתחילת הטיפולים ועוד יותר גרוע - לא כמו שחשבו לפני שהתחלנו את הסבב הקודם. ונקודות ההכרה האלה, שהן בעיניי שלבים בדרך שלנו עם עצמינו בעולם הטיפולים - הן משמעותיות, קשות וכואבות. נדמה לי שכל אחת מאתנו בתורה חשבה שאצלה יהיה הכל בסדר, ואח"כ חשבה שזה רק עניין של חודש עם כדורים וזה מאחוריה, וחלקנו חשבנו שעם הזריקות זה בטוח יעבוד ואני כבר לא צריכה להמשיך... אין דרך אחרת. כדי להצליח חייבים להאמין ולקוות להכי טוב ולהיות בטוחים שהפעם זו הפעם האחרונה. אי אפשר להתמודד עם הטיפולים מעמדה של יאוש ותבוסתנות. וההכרה הזו בבוגדנות של הגוף ובפער בין התוכניות שלנו לבין החיים היא קשה. אין מה לעשות. אז מה אני אומרת בעצם? שחבל לי שהגעת לנקודה הזו. שאני מקווה שהיא תהיה הנקודה האחרונה לפני שמנקודות תעברי לפסים (...). שתפרגני לעצמך את הנפילה הזו כי אחריה תוכלי להתחזק, להתגייס לסיבוב הבא (ובחיי בחיי שזריקות זה כלום. אני אשמח לעזור, אם תרצי) - ובעיקר - ל ה צ ל י ח !!! באהבה והזדהות, רוני

הרמוניה

New member
אין איקון לרוח אבל אני שולחת נשיפה

למפרש שלך פפפפפפפווווווווו......... הגיע? תחזיקי מעמד יש ימים כאלה אבל גם האושר מגיע בסוף הרמוניה

יובל@

New member
מיכלי ../images/Emo23.gif

קשה לי להעלות על הכתב מה שהרגשתי כאשר קראתי על מצב הנאחס שנקלעת אליו. יש פה בנות שיודעות לנסח רגשות הרבה יותר טוב ממני. לי קצת קשה עם זה. רק רציתי להגיד לך שהזדהתי איתך לגמרי ואני באמת מבינה את הרגשתך. הייתי באמת מציעה לך לקחת "חופשה מהטיפולים" לחודש על מנת לתת לגוף להתאזן. ההפסקות האלה דרושות לפעמים והן עוזרות לשמור על שפיות גופנית ונפשית. אז חיזקי ואמצי ( כן הייתי בצופים!) ותאגרי כוחות להמשך הטיפולים. מאחלת לך שלא תצטרכי לחייך יותר חיוכים מזוייפים ושכל חיוכיך יהיו חיוכים של אושר ושמחה אמיתיים
מחבקת אותך חזק יובל

מיכלי ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif |נשיקה

זה תמיד נופל כמו רעם ביום בהיר, אני לא אשכח את התחושה שהסתובבתי איתה אחרי שקיבלתי את התוצאות של בדיקת הפרוגסטרון הראשונה שעשיתי... שלא לדבר על התחושה אחרי שקיבלנו את התוצאות הראשונות של בדיקת הזרע... זה תמיד הלם לגלות שכל החלומות שלנו הם בעצם אשליות, ושהדברים לא יהיו כ"כ פשוטים במקרה שלנו, כמו שאנחנו לפעמים מעיזות לקוות. חבל, חבל מאוד שהלכת לברית הזו, זה הדבר האחרון שהיית צריכה, אבל את הנעשה אין להשיב. אני מקווה שעוד יצא משהו מהחודש הזה (אולי איזה תינוק או שניים?...
), אבל גם אם לא - אני במקומך הייתי הולכת על האופציה האגרסיבית. תעזבי את כל השטויות מסביב ותזכרי שהדבר היחיד שאת באמת רוצנ זה תינוק, והרי בשביל תינוק תעשי הכל, נכון? אז לכי על זה, ותצליחי כבר, טוב?

מיכל ק-ש

New member
תודה לכולכן. איזה מזל שהפורום הזה

קיים. זה באמת מעודד לקרוא את התגובות שלכן. אני מקווה שאני לא מצטיירת כמו איזה קוטרית בלתי נסבלת, כי אני לא כזאת! מקווה שבקרוב אוכל גם לכתוב הודעות שמחות יותר...

נועם@בת

New member
אוי מיכלי. כמה נאחס ביום אחד?

אבל אל תאשימי את הגוף בבגידה. הוא רחוק מלבגוד בך. תקראי לזה מעידה קלה. קודם הכנסת לו איקקלומין שעשה לו ציסטה. אחר כך גלולות שגיהצו לו את ההורמונים. אחר כך התפתח בו הריון כימי, ועכשיו את בודקת בציציותיו ורוצה שיהיה מושלם. מה לעשות ובדיוק החודש הוא לא מושלם הגוף שלך, התפלק לו ככה מחזור מקרטע
האמת שהרעיון ללכת לברית לא היה משהו
אבל הכל כבר מאחוריך והעתיד כולו עוד לפניך. אז גומרים לבכות, מנגבים את הדמעות, ואולי מרשים לגוף ולנפש לנוח עוד קצת כדי לתת להם זמן לחזור לעצמם.
נועם

יפעתי&

New member
מיכלי - כל כך מבינה אותך... ../images/Emo23.gif

זה בסדר, זה מותר. מותר לנו להשבר, מותר לנו לבכות, מותר לנו להתפרק ובטח כשזה בא בהפתעה ואתה לא מחכה לזה (נראה לי שרעיון הברית לא ממש היה במקום...) אבל אחרי זה צריך לקום, להתעשת ולהמשיך לחתור כי זה יגיע... אין מילים לעודד אותך רק המון המון
ים

לילך2*

New member
מדהים כמה שאני מזדהה, הוצאת לי את

המילים מהפה (מהמקלדת ). גם לי זה החודש הראשון של ההזרעה, אבל אני רק בתחילתו , והתחלתי ישר עם זריקות. המעבר הזה לזריקות היה גם בשבילי הלם לא קטן, ודרש ממני להשלים עם העובדה שטבעי זה כנראה לא יילך. בכיתי יומיים, ושקעתי בעצמי יותר ויותר , עד--- עד הרגע שהגעתי לזריקה הראשונה . לא ברור לי איך, ומאיפה שאבתי את העידוד, אבל התמלאתי תחושת אופטימיות ... היום זה היום החמישי של הזריקות, והיום הבעל שלי הזריק לי לבד בפעם הראשונה (אחרי סדרת לימוד אצל האחות), ואת יודעת מה, גם זה עושה טוב, כי זה נורא מקרב, ונותן להרגיש שאני לא לבד ! זה לא שמצב הרוח שלי בשמיים, וכבר כואבת לי הבטן - אתמול יצאתי מוקדם מהעבודה כי כאב לי ולא יכולתי להתרכז בכלום, היום בכלל לא הלכתי , ונראה לי שגם מחר לא. אולי אני סתם מתפנקת ... נראה לכן שמותר ? דרך אגב, מישהי יכולה להגיד לי אם זה נורמלי שהבטן מתחילה לכאוב כבר מהיום הרביעי של הזריקות (היום השביעי של החודש) ? אבל הכל שטויות אם זה ייגמר בילד מתוק

salpter

New member
לי אישית, לא כואבת הבטן, רק לקראת

הכוריגון. אבל הציצי גדל מיד עם הזריקה הראשונה כעבור כמה שעות החזייה שלי כבר מתפוצצת (סליחה על התיאור הארוטי). כשהייתי סטודנטית היו צוחקים אלי חופשי. ביי דפנה.

עמית@

New member
לי כואב החל מהזריקה השנייה

וממשיך עד השאיבה, כל אחד מגיב אחרת

TWEETY =^.^= 6

New member
מיכלי יקירתי

להשתפך זה מצויין, ולפעמים מה שעוזר להמשיך הלאה, כי הכי הכי גרוע זה לשמור בפנים - אפשר פשוט להתפוצץ. דבר אחד אני יכולה לומר לך בבטחה זה יגיע אומנם לא יכולה לומר לך מתי, אבל זה שזה יגיע זו כבר נחמה. אז קבלי המונים ומלאטלפיות של חיבוקים

רינתילה

New member
מיכלי יקרה

כתבו לך כל-כך הרבה דברים נכונים ויפים, כך שאני רק רוצה להוסיף את אהבתי ותמיכתי... ונקודה למחשבה: הרבה בנות אמרו כאן שהברית היתה אולי מיותרת. גם לדעתי זה נכון, ומה שעוד יותר נכון זה שלא חייבים תמיד להיות "בסדר" וללכת לכל אירוע, בעיקר אם זה אנשים לא קרובים. אחרי פגישה כזו זה ממש מבאס... לדעתי הרבה עול ירד ממך אם תקטיני את המחוייבויות האלו למינימום. במקום לחייך חיוכים מאולצים ולסבול, הייתי מודיעה לבעלי השמחה שאני לא מרגישה טוב ובוחרת לעשות עם בעלי משהו שיעודד אותי (לחזור הביתה להתפנק, לנסוע לאן שהוא, סתם לבכות בלי צורך להסתיר...). המון כוחות שלוחים ממני אלייך! רינת.

טלי2

New member
מיכל יקרה ../images/Emo20.gif

באיחור של יום ראיתי את הודעתך... מקווה אם כך, שמצב הרוח האפרורי השתפר, ובכל זאת רציתי לספר לך שגם לי קרה שהמחזור הקדים מאוד ונמשך ימים רבים.. וגם לי קרה לא פעם אחת שנשברתי והדמעות פשוט פרצו להן, וגם אני בהתחלה לא תיארתי לעצמי שהסיפור (אי כניסה להריון) ימשך ויתארך, אבל באופן מוזר דווקא עכשיו כשאני מכירה בכך שזה עשוי לקחת עוד זמן, אני איכשהו קצת לחוצה פחות, אולי ההכרה בבעיה היא חלק מהתהליך.. בכל אופן אני מקווה איתך שאולי עוד החודש יהיה שינוי בנתונים (לפעמים לוקח להם יותר מעשרה ימים לגדול, וכך גם לרירית, ואולי זה נובע מהמחזור שהקדים והתארך) ואם לא, אז מקווה שההורמונים יעזרו בחודש הבא, והעיקר שתתעודדי, כי את תצליחי בסוף, גם אם זה יקח עוד קצת זמן.. אז הרבה הצלחה ו

בקשר לרוח ומפרשים ../images/Emo38.gif

(מתי כבר יהיו אייקונים של סירות מפרש?) מיכלי יקרה, מקווה שהבכי שיצא ניקה את כל הנאחס, צריך זמן לעכל שינויים והזמן עושה את שלו וזה בדיוק כמו בים - פתאום הרוח מחליטה להפסיק לנשוב, ומתחילים להאט, ולוקחים הכל באיזי ומחכים. עד שהיא חוזרת, לפעמים אפילו משנה כיוון, וצריך למתוח מפרשים מחדש, וממש מרגישים "מכת רוח" ותופסים ספיד, הרוח על הפנים שורקת, ויש אקשן ושפריצים של שמחה. תזכרי שאלו חוקי הטבע - הרוח באה והולכת, אבל יותר באה מהולכת כי אנחנו תמיד בהתפתחות ובהתקדמות. אוהבת אותך

למעלה