יצאתי מחניה נגד הכוון .שאלה עם עניין לצבור

אלי1141

New member
יצאתי מחניה נגד הכוון .שאלה עם עניין לצבור

שלום יש לי שאלה דחופה . חניתי בחניון קומות גדול בתל אביב ואחרי כמה ימים באתי לקחת את הרכב וביציאה מהחניון נסעתי קצת נגד הכוון משום שלא מוסדר בשלוט הכוונה וקבלתי דו"ח . מה דיני האם זה חוקי הדו"ח הרי נהגים באים לקחת רכב גם כעבור ימים היאך עליהם לדעת מה מצב הכביש שאליו הם יוצאים ?

be_roo

New member
גם אם לא היה מדובר בחניון, הפרשי הזמנים אינם

תירוץ. בדיוק כמו שלא היית טוען לחפותך אם היה מדובר ברחוב רגיל שהינו חד סטרי והיית יוצא נגד כיוון התנועה וגורם לתאונה. נהג אחראי מוודא היכן הוא נוסע גם אם עבר זמן או אפילו היה נהג אחר שהביא את הרכב לנקודת המוצא. מה שכן רלוונטי זה העדר שילוט. תוכל לטעון שהעדר שלט המורה על פניה לכיוון אחד בלבד ביציאה מהחניון יוצר בלבול עבור הנהגים ושיש לבטל את הדו"ח. צלם את המקום ושלח בקשה לביטול.

mike311

New member
מה הסיכוי שיבטלו ? האם יש תקדימים

? ב. האם התובע לא יטען שלא צריך להיות שילוט ביציאה מהחניון משום שהוא שטח פרטי .. ?

be_roo

New member
הוא יכול לטעון. השופט יכריע למי טיעון משכנע

יותר. איך הוא יחליט? הנחיוש שלך טוב כשלי. איש אינו יכול לנבא, ושני שופטים שונים יכולים לפסוק אחרת.

אלי1141

New member
מי יכול להפנות אותי ללינק או תקדים

בנושא מישהו יצא מחניון ציבורי שאין שילוט ביציאה שהרחוב חד סטרי ונסע בניגוד לתנועה עד שגילה טעותו .האם אפשר לזכותו בהעדר שילוט ?

אלי1141

New member
מי יכול להפנות אותי ללינק או תקדיםו

• בנושא הבא: מישהו יצא מחניון ציבורי שאין שילוט ביציאה שהרחוב חד סטרי ונסע בניגוד לתנועה עד שגילה טעותו .האם אפשר לזכותו בהעדר שילוט ?

למעלה