יצאתי עם הרגשה רעה מהרופא

גם רופא יכול להיות סתם איש טיפש.

ודרך אגב, אם הוא במסגרת קופ"ח, יש למי להתלונן.

a morph

New member
אני הייתי יוצאת מהחדר עוד בשלב השאלה למה באת עם הסבתא

זו לא שאלה שאת צריכה לענות עליה בכלל, לא זה ולא אם באת ברכב פרטי או באוטובוס, איפה את מתגוררת וכו'.
פשוט כי אין לדברים האלו שום קשר לבדיקה ואת לא חייבת לענות בכלל, שלא לדבר על להצטדק.
ממליצה לך מאוד לקחת את זה הלאה ולהתלונן.

שלגיה73

New member
זה הוא, לא את

פעם אחת קרה לי שרופאה העירה לי משהו על היחס לילדים, התעלמתי באדישות
זה שהיא רואה אותי לשתי דקות בלחץ של מרפאה ואחרי המתנה מייגעת בתור לגמרי לא מדד לכלום ורק מעיד עליה ועל השיפוטיות שלה
הקיצר- תתעלמי
&nbsp
ומזכיר לי שפעם בסופר אדם העיר לי משהו על חינוך הילדים (שהיו איתי וקצת השתוללו). אמרתי לו שכשיהיו לו ילדים שיחנך אותם לפי דרכו, ושלא יתערב לאחרים בחינוך שלהם, אז הוא אמר לי שאין לו ולא נראה לו שיהיו לו ילדים. ממש פרופסור לחינוך ילדים...
ביקורת והערות זה חשוב כל עוד הן מגיעות עם בסיס, מהערות ללא בסיס אני מתעלמת

אד י

New member
הזכרת לי פעם

שחיכיתי עם ילדה בת שנתיים בתור לרופאה, שהרשתה לעצמה לייצר איחור של שעה בתור.
ואחרי שמיצינו את הספרים שהבאתי, ומיצינו לצייר, ומיצינו משחק באוריגמי שהכנתי מהברושורים של קופת חולים, נתתי לילדה משהו לאכול.
ומה שהיה לרופאה להגיד זה שאסור לאכול לפני שבאים אליה כי זה מפריע לבדיקה ושאולי אנסה להביא לילדה איזה ספר או משהו כזה.
דווקא לה עניתי אז, שהבאתי ספרים וגם טושים, אבל יש גבול לכמה זמן אפשר לצפות מילדה רעבה בת שנתיים להתאפק ולא לאכול.
היא מילמלה איזה משהו לגבי זה שאשמת האיחור היא בחוקים של קופת חולים ושהיא עושה להם טובה שהיא בכלל מסכימה לעבוד בתנאים האלו.
יותר לא דרכה רגלי אצל הרופאה הזאת.
&nbsp
ובכל שנות ההורות שלי לא שמעתי מאף רופא אחר הערה בקשר לאוכל.
&nbsp

יש סיבה לכך שלא אוכלים לפני בדיקה, אני גם קיבלתי הערה כזו

תוך אמירה של הרופא, שהוא מספיק מנוסה לטפל בילדים עם אוכל בפה,
אבל התנוחה של שכיבה על המיטה והבדיקה עם פירורים של אוכל, יכולה לגרום לחנק.
&nbsp
גם.. מיצינו את כל אפשרויות ה'בילוי' אז דחפתי לה לחמניה ביד, שתנשנש...
&nbsp
לגבי החוקים של קופת חולים זה כבר נושא ממש כאוב, ואני שומעת מרופאת המשפחה שלי דווקא, כמה שעות היא עובדת ביום, ולא משלמים לה עליהן. עומס מטורף, מעט מאוד זמן לכל מטופל, ולכן מחכים שם בתור הרבה מאוד זמן.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

דידו34

New member
הזכרת לי טראומה מלפני כמה חודשים

לקחתי את הקטנה כשהיתה בת 8 חודשים לרופא אלרגיות, אמא שלי גם הצטרפה. שאל האם לי יש אלרגיות והשאלה הבאה המתבקשת זה על האלרגיות של האבא. עניתי שאין אבא. הרופא, פנה לאמא שלי ואמר ברצינות מוחלטת:
איך נתת לה? לי יש 4 ילדים כולם התחתנו והתחיל לספר עליהם ועל כמה נכדים מכל ילד. והמשיך והמשיך...
כאילו הילדים והמשפחה שלו מעניינת אותנו. היינו בשוק. חסרות מילים.לא ענינו לו כי זה פשוט לא עניינו.
החלטתי לא להתלונן פשוט לא לחזור.
רופא דפוק שחושב את עצמו.
מזדהה עם ההרגשה שלך.
בכלל במדינה החביבה שלנו אנשים נדחפים יותר מידי....אבל רופא??
דפדפי ומצאי רופא אחר

s p r i n g1

New member
לא ללכת לרופא הזה יותר

אין הצדקה ליחס המגעיל של אותו רופא, סיבה טובה לא להתקרב אליו יותר, ואם מדובר ברבעון והשתייכות, לבקש העברה לרופא אחר ולציין בדיוק מדוע הרופא הזה לא מתאים.
לגבי מה שאת מרגישה, אל תנסי להבין בהגיון התנהגות לא הדיונית של רופא, יש אנשים גם רופאים שהם פשוט לא בני אדם, יכול להיות שהטריד והרגיז אותו הבכי של הילד, או שסתם בא עצבני לעבודה, ובכל מקרה לא היה צריך להוציא את המירמור שלו עליכם .

למעלה