יצאת צדיק- " חיילי צה"ל נוהגים

רטוש

New member
יצאת צדיק- " חיילי צה"ל נוהגים

בביריונות כקלגסים, נבזים וחיות אדם במחסומים". גדעון לוי הארץ עוד הצלחה מופלאה ללחץ הליברליות ההומניזם והצביעות הקדושה, על חיילי צה"ל שמתמודדים בין הפטיש לסדן....

ניר נגר

New member
רטוש ידידי משכבר הימים, הארץ אף

פעם לא היה "עיתון" שאני מייחס לו איזו משמעות. גם כך אוכלוסיית הקוראים שלו זה עדר שמאלנים שלא צריך להשתכנע מדברי ההבל, ההסתה והבוגדנות הניבטים ממנו... כך שחבל על המאמץ בהבאת "הדעות" ההומניות שלהם לכאן או לכל מקום אחר... שונא יפי נפש שמתחבאים מאחורי מילים גבוהות גבוהות

TJSBZ

New member
סוף סוף יצא המרצע מהשק

והודית שאתה שונא אותי... כן, אני קוראת הארץ. וגם ידיעות. וגם מעריב. הכל ברשת. כמובן קוראי "ידיעות" ו"מעריב" הם לא עדר בכלל, הם פשוט קבוצה גדולה של משכילים שקולים, מיטב האינטיליגנציה, שמנה וסולתה של הארץ הזו. אני שונאת עדרים באופן כללי, חוץ מעדרי חיות, שפשוט לא יודעות אחרת.

רטוש

New member
מה שמזכיר לי את הילדים הרכים

והחמודים באחד הגנונים שחברתי מנהלת... נדמה להם שהעולם כולו סובב סביבם.... כיוון שהם מצויים בשלב התפתחותי תקין (לגילם) נראה לי הנ"ל, קצת עברה את הגיל. שאלות מעניינות מאוד עולות לגבי מעשייך פה - משום מה נראה שאת פה בעיקר למשוך תשומת לב פרטנית ותו לא.... והדברים נאמרים בשיא העדינות... מתוך צער בעלי חיים ליברליות ורוח האחווה הפיוס כמובן... שלמדנו כל כך להעריץ בעוד שיש אמנם שמנה וסלתה בארץ הזו לפעמים קצת נפוחה מעודף גזים- לפעמים ממש לא. כיוון שאני מגיע מאותה "אליטה" בדיוק : רחביה וכדומה זה לא עושה עלי יותר מדי רושם..... אבל דאגה לא טעינו בך חברתנו הותיקה לא שמנה ולא סלתה אולי גמבה שנחמצה במיציה.

TJSBZ

New member
אל דאגה

רטוש, לא כולנו מרחביה, לא כולנו נולדנו עם כפית כסף בפה, שמפריעה לנו לדבר ברור. חלק מאיתנו עובדים קשה כדי להגיע ליעדנו. אני פה בדיוק מאותן סיבות שאתה פה, אבל עם דעות קצת שונות משלך, דבר שבעיניך לא יעלה על הדעת, שהרי אם אתה מרחביה כל העולם חייב להשתחוות לך. זה באמת מזכיר קצת את הגילאים שבהם עוד לא נוצרת theory of mind

דווקא היום רחביה היתה בכותרת הראשית

למרות שמראש הכותרת היתה שמורה לעסקת החלפת שבויים\גופות. (ולא כאן המקום להתייחס לעסקה הגרועה, בעיניי.) המעניין שגם כשבחרו לעשות פיגוע ברחביה (אשר בירושלים, למי שלא יודע) נגד האומה הישראלית, הפיגוע מתרחש בעזה! (הרחוב ולא העיר!) על מנת לתרום לבטחון המדינה וכלל האזרחים, כולל בני המיעוטים, חייבים אנו לחזק את מערך המילואים והמשרתים בכוחות הבטחון באשר הם. בטח לא לסרב לשרות, שהוא קודם כל זכות ובנוסף גם חובה ע"פ החוק (= לכל היפיי נפש). בעיניי מי שלא רואה את הקשר בין הדברים, פשוט לא יודע ש 1 + 1 = 2. וניר תעשה כיף בתאילנד, כי אנחנו שומרים לך פה על הגזרה!!!

רטוש

New member
יש כאן מי שאינה מבינה את ההומור הדק

היא גם אינה מבינה דברים אחרים (אבל זה לא חדש) - ולא אני לא מרחביה ממש... את כפית הכסף הייתי צריך לחפור בעצמי כפי שאבי שעבד כפועל בניין כדי להשרד לקיים את משפחתו ואח"כ גם ללמוד. אני אישית העדפתי לעבוד תקופות ארוכות בפלחה כחקלאי בקיבוצים ומושבים ושומו שמיים בהתנחלויות!! ... כדי לממן את לימודי וצרכיי ואף לעזור לאחרים במצוקה. יש כאלה שמחונכים לעבודה בלתי מתפשרת ותרומה למשפחתם הגרעינית ולמשפחתם המורחבת קרי המדינה.- אלה אלה השמנה והסלתה האמיתית של הארץ ניר, מעוז, הנוסע השמיני, סא"ל דני ועוד רבים וטובים (נכון דור הנפילים הולך ונעלם). מצד שני כנראה שתמיד יהיו עלוקות למיניהם- שבאחרונה עוברות מוטציה מתקדמת לכיוון הגיס החמישי.... וכן כפי שחשדתי וכתבתי מדובר כאן בעוד מופרעת מטופלת בלימודי פסיכולוגיה שכמובן לא הצליחו להוציא אותה מהבועה הנרקסיסטית והעלובה שלה.

ניר נגר

New member
בוקר טוב רטוש ידידי, ובכל זאת עם כל

הדברים הנכונים שאתה אומר חלק גדול בשמירה על הארץ הזו זה כיבוד האדם באשר הוא, הרי בית שלישי נפל בגלל שנאת חינם. וכמה שאני לא מסכים עם שיר לי אינ שומר על לשון נקייה חפה מהעלבות ומילים שלא עוזרות במאום. ויכוח זה דבר לגיטימי אבל בוא נעשה את זה בשפה נקייה, המונחים מופרעת ועלובה לא יקדמו שום דיון, לא יוסיפו שום נופך, ובטוח שלא ישנו את דעתה של השמאלנית היקרה שלנו :)) אני בטוח שתסכים איתי

רטוש

New member
צהריים טובים ידידי ניר-

קראתי את דברייך כולי אבל וחפון ראש.... או שלא :)))(שירלי כבר היתה ברקיע התשיעי ומזמינה מקום למיצג המדמם הבא של דרור פיילר "עמירה הס בארץ הפלאות והכיבוש הציוני" ... ) אני מבין את הפוזיציה שאתה מצוי בה. וגם מעריך את הסבלנות שלך לכל מיני גורמים שכבר הפכו לחלק מנוף הפורום. אני מסכים שחסרונם יהפוך אותו למשעמם יותר ואני מבין גם את הטריק ה'צומי' שהיא עשתה לך כאן "אתה לא אוהב אותי יותר?...." - נדמה לי שזה הטריק הכי ישן בספר הכי ישן שאני מכיר ותקן אותי אם אני טועה.... מאידך, אני חושב שיש כאן איזו שהיא טעות באינטרפטציה של המקרה שלפנינו- (במאמר מוסגר אני חייב להזכיר כי מדובר כאן במישהי שהרפטואר שלה כולל את כינויי החיבה חמור פשיסט, חזיר, טמבל למספר חברי פורום וביניהם גם מנהל או שניים כמהלך תקין של התדיינות פורה ... לגבי הטעויות ההיסטוריות הנשנות המעידות על בערות לשמה זה כבר במאמר מוסגר אחר...) צה"ל היה מאז ומתמיד צבא העם- על כל הוא הושתת מכאן מקור כוחו וחוסנו. מראשיתו צה"ל הוקם מחובשי מדים ימנים ושמאלנים, מיעוטים, דתיים וחילוניים- נשים כגברים. את דעת כולם יש לכבד והיא איננה עולה או פחותה מזו של איש זה או אחר. דווקא כמי שאיננו מגדיר את עצמו "ימני" או שמאלני" מובהק אני חושב שניתן להבין כי אין מדובר כאן בכלל בויכוח בין שמאל לימין. אישית אני מכיר גברים ונשים ב"שמאל" שתרומתם לחברה הישראלית לא תסולה בפז. אלא במשהו אחר לגמרי- לדעתי אין מדובר כאן ב"שמאלנית" - יש כאן טיפוס שמנסה לנעץ את עצם הלגיטימיות של צה"ל ככלל, חייל הסדיר כחייל המילואים, ומעודד דה פקטו את פירוקו כאנרכיסט מן השורה.(אפילו זה היה יכול להיות לגיטימי לצורך הדיון, אך מתברר שיש כאן מיצג ה"קוזק הנגזל"). הנ"ל תוקפת את עצם הצורך בקיום מערך המילואים, והצורך העליון לבצע את השירות ומנצלת את הצרכים האינדוודואלים של כולנו כאזרחים להגברת השנאה בחיכוך המתמיד שלנו עם מערך הגיוס למילואים של צה"ל (שאכן יש מה לשפר בו). יש יגידרו את זה סגידה אלילית לאגואיזם בלבד- אני חושב שלא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את המסלול בין הצמדות אגואיזם לאנרכיה מוחלטת עד קריסה מוחלטת של הריבונות הישראלית. למעשה מה שעומדת לפנינו היא דמות שיודעת אך ורק לדרוש היא אינה מצליחה להבין את המשמעות שמובנית לכל מי שחי בחברה תקינה- רכישת הזכות לדרוש משהו - מוקנית בעצם קיום החובה. כאמור מדובר כאן לא בשמאל אלא באגואיזם מהמקום הנמוך ביותר שמסית לאנרכיה לשמה תוך התעטפות במיני שכבות הסוואה פשוטות.

ניר נגר

New member
קודם כל יקירה לא אמרתי שאני שונא

את אוכלוסיית קוראי הארץ (מה יהיה עם הכנסת המילים לפה שלי, אני חושב על הצעת ייעול, תכתבי הודעות בשמי ובא לציונה גואל :)) אני פשוט אומר שהכתבות בארץ לפי דעתי מוטות שמאלה בצורה חריגה ולכן הן לא מעניינות אותי...את רוצה לקרוא? להתעמק? להתרגש? שיערב לך...וקריאה מהנה... אהה..ואמרתי (בדיעבד המילה שונא לא הייתה במקומה...אני לא שונא יהודי ולא משנה מה הדעות שלו) שכל עוד אדם לא היה בשטחים, לא התערבב, לא ספג קללות ואבנים, לא חווה על בשרו את מוראות השטחים לא יכול לשבת במשרדו הממוזג ולהטיף לי מוסר...מי הוא? ומה הוא?

פלסטיק

New member
בוא ואגיד לך משהו על עיתונים

משהו שקיבלתי בדוא"ל, לא אני כתבתי

רטוש

New member
בהקשר למה שקיבלת בדואר - נחמד

(ודי ישן בינינו) אך רחוק שמיים מארץ מהיות מדויק- אני מבין שאת רגשות התסכול שלך אתה מנתב לחרדים בעיקר לימין בכלל ולמתנחלים בפרט- את זה כבר הבנו לא פעם, ומנהל את חשיבתך ע"פ הרוח שמתווה הרוח התקשורתית הניא-ליברלית- שנאה עוורת לדת וכל מה שקשור אליה. ( אדם אינטילגנטי יבין שהצלפה בשוט אי הגיוס (בהחלט לא תקין) איננו יכול להכיל את מהות המציאות הקיימת כיום בה שיעור החילונים שלא מתגייס לצה"ל לא נחות מזה החרדי) למרות שאני רחוק מהיות דתי או מתנחל. אני חושב שראוי שלא נתבלבל - שליטי המדינה הם אנשי ההון הדומיננטי (ההון הניאו-ליברלי). ואם נתעקש בכוח על מטאפורה אזי שיעור נכבד מקוראי---- גלובס.( ככלכלן אני מוכן לומר כי ניתן למצוא דימוי טוב יותר).

פלסטיק

New member
נראה לי שהמילים בלבלו אותך

אתה מנסה לכתוב במילים גבוהות אבל לית מאן דפליג (נכניס עוד כמה מילים) בסך הכל שלחתי בדיחה, ואפילו בדיחה לא שלי. לנסות לערוך לאדם ניתוח פסיכואנליטי על סמך בדיחה ששלח לפורום ומכאן להבין את תיסכוליו מציג אותך באור נלעג ולא אותו. נראה לי שאתה מעיד הרבה יותר על תיסכוליך מאשר על תיסכולי אחרים.

רטוש

New member
ניסיון יפה לספין - פלסטיק- מה שלא

מטשטש כלל את בהירות העובדות למי שנמצא כאן בפורום לא מאתמול. כידוע בתעשיית הלגו - את המגדלים שבנית על הימנים, המתנחלים והדתיים רק שירלי תדע לפרק....

פלסטיק

New member
עוד פעם אתה משקר ומשמיץ?

גם פעם קודמת עשית זאת ולא טרחת להתנצל גבלס כבר אמר ששקר שתחזור עליו מספיק פעמים יחשב כאמת אתה מנסה לבדוק אם הוא צדק? כל כך משעמם לך שגם בדיחה תמימה זו תואנה שלך להשמיץ מישהו אחר בפורום? אני מבקש ממישהו ממנהלי הפורום לדאוג לכך שהתופעה תחדול. ההשמצה הזו איננה שייכת לשרשור, היא סתם תקיפה של כותב בפורום.

פלסטיק

New member
הבנתי, אתה מנצל את העדרו של המנהל

של הפורום כדי לפרוק תסכולים ממש "בוגר" מצידך נו טוף, שיהיה

רטוש

New member
פלסטיק - אני רואה שהיום בפרובקציות

עסקינן, אבל זה הרי לא חדש אצלך שכחתי... ראית צל צילו של מחלוקת ואתה מנסה לדרוך על הדוושה - כמה לא מפתיע איש הנפט המעובד גבלס? התקדמנו ידידי ככה זה כשדמגוגיה מנותבת בשנאה הופכת ללחם חוק כלפי מגזרים שלמים באוכלוסיה אז כבר שם דבר אינו טאבו. ברכות לך ולתבונתך. מעניין למי שייך הציטוט- 1/1 "ברור כשמש השוני ביחס בין המתנחלים לאותם אנרכיסטים בדיוק כמו השוני ביחס בין הפגנת סטדנטים להפגנת חרדים. ככה זה כשיש לך אבא פוליטי רב עוצמה שלא רוצים להתעסק איתו לעומת מישהו שהוא יתום פוליטית" (בהקשר לעלילת הדם שלך כלפי צה"ל כאחרון האנטי-ציונים כאילו נעשית אפליה בין דם יפי הנפש לדם "אחרים") אתה כמובן תמשיך לגלגל עינייך לשמיים... ותלהג אודות גבלס למרות שנראה שמי שבעלילות דם אני חייב לציין שאתה די מוכשר....

maoz9

New member
זה באמת כבר לא לעניין- אבל

נדמה לי שבבמשחק הזה נגמר 2:0 לטובת רטוש- . מה שנכון נכון....

TJSBZ

New member
אכן

רטוש הוכיח, כמו כל גברבר ישראלי מצוי, ש"לו יש יותר גדול", לפחות במקלדת ועל המסך... והסיבה שלרטוש יש (פה) יותר גדול הוא שבמקום שבו אחרים עוצרים את עצמם מפאת הנימוס, רטוש ממשיך ושואט, וכמו אלילו - לא עוצר באדום.

למעלה