יצאת צדיק- " חיילי צה"ל נוהגים

פלסטיק

New member
אם אתה רוצה לעסוק בכתבי והגיגי

אין לי בעיה עם זה אם אתה חושב שכתבי כל כך חשובים, שיבושם לך רק אנא דאג להבהיר מתי אתה מצטט אותי ומתי זו פרשנות פרטית שלך, כי הפרשנות שלך הן לעיתים שיקריות.

רטוש

New member
נדמה לי שאמרתי " תמשיך לגלגל את

עיניך" - כרגיל ידעתי על מה מדובר.... נדמה לי שדי ברור מה דעתי על רוב הבליך ונראה שהשמועה אודות הצלחת הסלקת פלסטיק עייף מאחורי דמגוגיה זולה היו מוקדמות מדי.... הקורא המצוי כבר הבין היטב מיהו מהו. בזאת תם השיעור להיום כך תוכל להמשיך לקיים בהרמוניה את הדמוגוגיה לגבלס לשקרים ושאר מרעיך. ורק כדי שלא תמשיך להתבלבל מצורף הקישור, הרלוונטי. קורא מצוי מבין היטב את הסיפא של הדברים. "די" חברתי המתוקה (שראתה את ההתרחשות המקוונת האחרונה) לוחשת לי "קצת צער בעלי חיים" ... -אני עונה לה נכון "אפילו שהם מפלסטיק" די מספיק נכון זה כבר לא יפה מצידי- תמחקו את השורה האחרונה.....

TJSBZ

New member
רטוש

לו קם האדם שאת שמו אתה מבזה בפורום הזה מקברו, היה חוזר לשם מגודל הבושה.

פלסטיק

New member
חמוד, אתה יכול לגשת להנהלת הפורומים

ולבקש לפתוח פורום שיעסוק בדעותי והגיגי. תוכל שם לעסוק בהשמצות כאוות נפשך ולפרוק את כל תיסכוליך. תוכל לשקר שם כאוות נפשך ולספר שאני נותן מתכונים לחיילים להשתמטות על פרופיל פסיכיאטרי ושאר שטויות, אולי גם תאשים אותי בגזילת קצבת ביטוח לאומי של זקנות ואונס קטינות. אני מבטיח לך ששם לא אפריע לך. אמנם אני עפר לרגליו של ישעיהו ליבוביץ' (שזכה לכבוד שכזה) ולכאורה נראה לי שהנהלת הפורומים תסרב, אבל עם הפה הגדול שלך מי יודע, אולי תצליח.

ניר נגר

New member
רטוש ידידי, אני מבקשך בכל לשון של

בקשה להפסיק ולהשמיץ, ויכוח לגיטימי נגד דעות, לא נגד האנשים האומרים את אותה דעה... תודה רבה איש

הגיע הזמן לבלום את הגיס החמישי

כפי שנכתב כאן, פוליטלי קורקט זה יופי של דבר. העניין הוא שברור שיש כאן כמה דמויות שמסיטות נגד השירות בצה"ל בכלל או כאלה שכל מה שיש להם להגיד בגנות המערכת וציבורים שלמים שעוסקים במלאכה ומסכנים את חייהם. מאוד מעניינת הסלחנות המופלגת אל הצד השני לקאפו-אנרכיסט-סרבנים. אז כמובן מגויסים לצורך העניין עקרונות חופש הביטוי . לזה כפי נרמז פה קוראים בעברית מדוברת צביעות של נמושות. והאמת שגם לי נמאס

למעלה