יצא הפרק הראשון של סייברס.

Snake Bandage

New member
יצא הפרק הראשון של סייברס.

הייתי ערה כדי לעקוב אחריו בזמן אמת. לא בגלל התרגשות או משהו, סתם הייתי ערה באופן כללי. האמת? לא משהו. עדיף שכולכם תקראו את דיג'ימון נקסט. מנגה נהדרת, ואת זה אני יכולה להגיד אחרי ארבעה פרקים בלבד.

Serf SaN

New member
הי! זה לא אמור להיות התפקיד שלי?../images/Emo3.gif

בכל מקרה, היא מתכוונת לRAW, לא למתורגם ^^;..אני מוריד את זה עכשיו *לא יכול לחכות יותר!!#@@#* וחוץ מזה, אני חייב להגיד דווקא ההפך על דיג'ימון נקסט..היה משעמם |:

Serf SaN

New member
OMG!! אנשים!@#^8

אני מתחיל להיכנס למצב המחורפן שלי!!!!! ^_^__^_^_^_^_^_^ שמישהו יחזיק אותייייייייי!!@@!@ אני כבר הורדתי את כל השיריםם~~~!!!!!! ושמעתי את כולםםםםם~~~~~ וגם ראיתי סקרין שוטסססססס מהפרקקקקקק וזה כזההההההה מגניבבבבבבבבבב ^^ ו****ספוילר קטנטן***** הצורת מגה של ראראמון היא רוסמון!!!!!! המגה של לילימון!!!!!! אהההההההה ^_^_^_^_ כל כך רציתי שיעשו עם רוסמון משהווווווו!!!!!! ^_^_^_^_^_^ *******סוף ספוילר קטנטן******* והפרק ב28 אחוזים כבר ^^ לא יכול לחכות ^^ רק אני מקווה שאני לא אתאכזב |:

Serf SaN

New member
אוקי, סיימתי לראות!! ^^ דעות שלי D:

ואוו..זה היה פשוט....ואווווו O_O זה היה ממש טוב לדעתי ^^ למרות שלא הבנתי כלום, בלי תרגום XD עכשיו דעות: (יכול לכלול
למי שלא רוצה לשמוע על הפרק הראשון..) ההתחלה ההייתה ממש מגניבהה ^^ אגומון לא נראה מפחיד כמו שחשבתי! ^^ והוא מצויר ממש יפה אפילו O: והוא (ובעצם כל דיג'ימון שהיה בפרק) פשוט ענק לעומת דיג'ימונים שאנחנו הכרנו :X הכל שלו ממש ממש חמוד XD וגם הוא קורא למאסרו אניקי!!!! ^_^ יושינו ממש ממש ממש כוסית בתלבושת הזאת!!! O_O ואיזה מגניבבב, ידעתי!! ^^ יש להם תלבושות!!!!!!!! ^_____^ של מאסרו ממש מפחידה אותי ם.ם אבל מה שמגניב, שהם יכולים לשים את הדיג'ימונים במפקדה של DATS, ולשלוח את הדיג'ימון אליהם בעולם האמיתי בעזרת הדיג'יכלי ^_^_^_^__^_^_^ המפקדה של דאטס ממש מגניבה ^^ ומזכירה לי קצת את המפקדה של יאמאקי, מטיימרס ^^ שני הפקידות ממש חמודות ^^ והמפקד מפחיד, במיוחד הדיג'ימון שלו @_@ שנמצא כל הזמן על הצוואר שלו ם.ם הקול של ראראמון ממש ממש חמוד ^^ וכפי שכבר אמרתי מקודם, גילו בפתיחה שרוסמון היא המגה שלה!! ^_^_^_^ והיא גם מעופפת לה באוויר @_@ היא לא הולכת על האדמה בכלל XD הדיג'יסול היה ממש ממש מוזר.....לא דומה אפילו למה שהראו בטריילרים....אולי זה מתחזק? O: הקול של ג'יאוגריימון מוזר ם.ם הקטע שאיזה דייג מוזר זורק למאסרו את הדיג'יכלי היה מוזר גם כן XD היה נחמד שקוקטארימון חזר להיות ביצה ^^ אבל גם היא עצומה!!! O_O זהו נראה לי D: אה, הקליפ פתיחה ממש מגניב ^^ והאנימציה.....הממממממממממממ......רואים שיש בה חלקים שלא מושקעים במיוחד...ורואים שיש כאלה שמושקעים מאוד...אז לא יודע מה להגיד על זה :X ****סוף ספוילרים
***** בכל מקרה, נדב, אתה רוצה לינק? אז תגידו לי איך להביא את זה, כי לא הבנתי כלום מהשיחה הקודמת XD

Serf SaN

New member
לא XD זה מה שאמרתי! זה הRAW

זה פשוט הקלטה באיכות טובה של הפרק, המתורגם עדין לא יצא XD

כן ,שמתי-לב -.-

התחלתי לראות את זה עכשיו, והחלטתי שאני לא מבין כלום וגם ככה אצטרך לראות את הפרק המתורגם, אז למה לספיילר לעצמי? ממה שמעתי עד עכשיו, זה באמת לא משהו. הציפיות שלנו היו גבוהות מדי, אני מניח

Serf SaN

New member
מאיפה שמעת שזה לא משהו? :X

רק שני אנשים ראו את זה מפה.. בכל מקרה, כל מי שלא אוהב את זה פשוט ציפה לאותו דיג'ימון רק עם דמויות חדשות. אבל זה היה כבר ידוע שזה לא יהיה אותו הדבר, אז למה לא לנסות? -.- או שאנשים שלא רוצים שינוי שפשוט לא יראו את זה. |:

Snake Bandage

New member
דיג'ימון נקסט זה דיג'ימון קלאסי.

אולי בגלל זה אתה לא אוהב את זה.

Serf SaN

New member
זה לא כאילו אמרתי שאני שונא את זה..

--; סה"כ אמרתי שזה משעמם. הפרק האחרון היה דיי טוב, ת'אמת. אבל את קצת מגזימה שאחרי ארבעה פרקים אפשר לקרוא לזה מנגה נהדרת. --; חוץ מזה, תמיד העדפתי את האנימה של דיג'ימון הרבה יותר מהמנגה, ולאנימה הזאת אני מחכה כבר ארבע שנים, אז אל תניחי השערות שאני לא אוהב את זה בגלל שזה 'קאלסי' או לא. =.=

Snake Bandage

New member
נו, *בינתיים* זה נהדר.

כמובן שהמנגה-קה יכול להרוס הכל בפרק עתידי ואז זה כבר לא יהיה נהדר, אבל בינתיים אני ממש אוהבת את זה. *מושכת בכתפיים* שיהיה. ממילא אני מרגישה שאני כנראה הבנאדם היחיד בעולם שמתעב את סייברס.

star_female

New member
רק הפרק הראשון יצא, ואפילו לא בסאבס

איך את יכולה להחליט שאת מתעבת את זה? אולי זה משתפר פלאים בהמשך? הדברים שהכי אהבתי בדיג'ימון קורים בסוף של העונות. ואת גם לא יכולה לדעת אם את היחידה שלא אהבה את הפרק הראשון כי יש המון אנשים שלא צפו בו עדיין (ואת גם בטח לא מכירה את כל מי שכן צפה).

Snake Bandage

New member
זה פשוט לא דיג'ימון.

האנימציה והסיפור והכל כל כך שונים ואני כבר עכשיו לא סובלת את הדמויות. העובדה שאני מתעבת מדים לא עוזרת. אני אמשיך לצפות בעוד פרק או שניים, אולי זה ישתפר, אבל אני בספק. עד עכשיו אני היחידה שאני מכירה שלא אהבה את הפרק. ברור לי שאני אהיה במיעוט.

Serf SaN

New member
אחרי פרק או שניים זה אף פעם לא

משתפר.
אם כבר יותר מאוחר זה יהיה טוב. בכל מקרה, גם אני ממש שנאתי את פרוניטר בהתחלה, אבל המשכתי לראות את זה בגלל שזה 'דיג'ימון', והסכמתי לראות את זה רק בגלל האהבה שלי לדיג'ימון. בסופו של דבר הבנתי שהסדרה דווקא דיי טובה (עד לסוף הארכ של צ'רובימון כמובן, השאר קקה). [:

star_female

New member
זה לא אומר שהסדרה עצמה גרועה

יכול להיות שתאהבי אותה למרות שהיא לא דיג'ימון קלאסית... גם טיימרס היתה מאוד שונה מ-01 ו-02, ואני לא יודעת עד כמה אהבת אותה, אבל לא ראיתי אותך אומרת שהיא "לא דיג'ימון" (בואי נתעלם רגע מהציור, זה לא הכל באנימה). ותני לדמויות זמן. זה רק הפרק הראשון. אמנם לא ראיתי אותו אבל לא נראה לי שישר ניסו לפתח אותן (כי עוד לא מכירים אותן, זה יהיה חסר טעם). אולי תאהבי אותן אחרי שתכירי אותן יותר טוב...

למעלה