אוקי, סיימתי לראות!! ^^ דעות שלי D:
ואוו..זה היה פשוט....ואווווו O_O זה היה ממש טוב לדעתי ^^ למרות שלא הבנתי כלום, בלי תרגום XD עכשיו דעות: (יכול לכלול
למי שלא רוצה לשמוע על הפרק הראשון..) ההתחלה ההייתה ממש מגניבהה ^^ אגומון לא נראה מפחיד כמו שחשבתי! ^^ והוא מצויר ממש יפה אפילו O: והוא (ובעצם כל דיג'ימון שהיה בפרק) פשוט ענק לעומת דיג'ימונים שאנחנו הכרנו :X הכל שלו ממש ממש חמוד XD וגם הוא קורא למאסרו אניקי!!!! ^_^ יושינו ממש ממש ממש כוסית בתלבושת הזאת!!! O_O ואיזה מגניבבב, ידעתי!! ^^ יש להם תלבושות!!!!!!!! ^_____^ של מאסרו ממש מפחידה אותי ם.ם אבל מה שמגניב, שהם יכולים לשים את הדיג'ימונים במפקדה של DATS, ולשלוח את הדיג'ימון אליהם בעולם האמיתי בעזרת הדיג'יכלי ^_^_^_^__^_^_^ המפקדה של דאטס ממש מגניבה ^^ ומזכירה לי קצת את המפקדה של יאמאקי, מטיימרס ^^ שני הפקידות ממש חמודות ^^ והמפקד מפחיד, במיוחד הדיג'ימון שלו @_@ שנמצא כל הזמן על הצוואר שלו ם.ם הקול של ראראמון ממש ממש חמוד ^^ וכפי שכבר אמרתי מקודם, גילו בפתיחה שרוסמון היא המגה שלה!! ^_^_^_^ והיא גם מעופפת לה באוויר @_@ היא לא הולכת על האדמה בכלל XD הדיג'יסול היה ממש ממש מוזר.....לא דומה אפילו למה שהראו בטריילרים....אולי זה מתחזק? O: הקול של ג'יאוגריימון מוזר ם.ם הקטע שאיזה דייג מוזר זורק למאסרו את הדיג'יכלי היה מוזר גם כן XD היה נחמד שקוקטארימון חזר להיות ביצה ^^ אבל גם היא עצומה!!! O_O זהו נראה לי D: אה, הקליפ פתיחה ממש מגניב ^^ והאנימציה.....הממממממממממממ......רואים שיש בה חלקים שלא מושקעים במיוחד...ורואים שיש כאלה שמושקעים מאוד...אז לא יודע מה להגיד על זה :X ****סוף ספוילרים
***** בכל מקרה, נדב, אתה רוצה לינק? אז תגידו לי איך להביא את זה, כי לא הבנתי כלום מהשיחה הקודמת XD