יצא הפרק הראשון של סייברס.

Digi Lista

New member
רואים שאתה לא מכיר את שי...

כששי
נמצאת(ולצערי זה כבר לא קורה הרבה) תמיד יהיו עדכונים,מידע וספוילרים לפני כולם,זאת שי ואני דווקא אוהבת את הרצון הזה שלך להביא ראשון הכול
|פרק| עכשיו אני אקרא את שאר השרשור...

../images/Emo32.gifאם את כבר פה, קצת למטה יש

פרקים של הפיק שרק מחכים להיכנס למאמרים
בבקשה ^^ ואיך היה בטיול שלך (בשרשור נפרד, לא נהרוס את זה)? ורק כדי להישאר קצת קשור, השירים נחמדים. אני אוהב יותר את הראשון, אבל הם גם קצרים מדי. אני רוצה את הגרסא המלאה! וגם, מתי יתרגמו כבר את הפרקים? ;_;

Digi Lista

New member
אין בעיה אני אכניס../images/Emo13.gif

ואני גם אגיב לעומק על מה שקראתי כאן בשרשור כנראה עד יום שבת. מה שכן לא ראיתי את הפרק הראשן ועד שהוא לא יהיה בטלוויזיה ישראלית אני בטח לא אראה אותו כי אני לא הכי אוהבת לראות דברים במחשב,אבל האמת שיש לי הרגשה שאני אסכים עם שי לגביי השינויים,מצד שני לא ראיתי אז אני סתם עובדת לפי חושים ולא מתוך דיעה אמיתית...

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif קטנטן. השירים! D:

יש לי בשבילכם את השירי פתיחה וסיום, בקצבי MP3, או קבצי ווידאו אם בא לכם. יש גם את המילים D: ביפנית, ובאנגלית יפנית ^^ תהנו. נ.ב - השירים ממש טובים. OO; ואם מישהו רוצה גם את האינסרט סונג אני יכול להביא, הוא גם ממש טוב. ^^;

chenfr

New member
משחקים דחוף!!!! מכור!!!!!

אני מחפש משחקים של דיג'ימון שאפשר להשיג בלי לקנות... (יש לי כבר את המשחק "Digimon Battle Spirit 2" ) דחוףףףףףףףף אני מכוררררררררררררררר

למעלה