יצא הRAW של 225!! ^_^

ketty the sheep

New member
יצא הRAW של 225!! ^_^

ובכך אני פותחת את השרשור לפרק (בלי שום פרטים על הפרק בהודעה זו, כדי שהוא יהיה קיפול-friendly).

Fay Wood

New member
אויש נו באמת .__. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

מה עובר על בליץ'? X_X אמ, כן, אוריהימה משומקום מגיעה למקום של הואייזרדים, תוהה על המחסום המהולל (וטפ? ._.), עוברת את המחסום ההוא, רואה את הואייזרדים, ושואלת אותם איפה השירותים. ...מהה...?! X___X הקטעים עם איצ'יגו היו בסדר, והייתי שמחה אם היו יותר מתמקדים באימונים שלו, אבל ארג, אוריהימה? מה לעזאזל? X_X ואחד אחד כולם עם אותו משפט- "אני צריך להתחזק". זה מתחיל לחזור על עצמו .__. ובקיצור, פרק די עילג .____.; נקווה שפרק הבא יהיה טוב x.x

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חושבת שהדורקיות של אוריהימה היא חלק מהקסם שלה. שאלת השירותים הייתה בדיוק במקום, בהתחשב בעובדה שהיא הייתה זו ששאלה אותה. ^-^ לדעתי זה שהיא חדרה לקקאיי של האטצ'י דווקא לא נופל עלינו משום מקום, אלא אולי בא לשפוך קצת אור על הכוחות שלה, עליהם אנחנו עדיין לא יודעים יותר מדיי (כהמשך ישיר לרמיזות על הכוחות של צ'אדו מהפרק הקודם, אולי?). אני דווקא אוהבת את הצורה שבה רואים פה את הדמויות המשניות. הן אמנם 'סתם דמויות תומכות' לכל דבר, אבל לא מזניחים אותן. הפרק הזה היה מוקדש לאוריהימה נטו - כל הרעש של הווייזרדים ואיצ'יגו היה רקע לגילוי הקשר בין הכוחות שלה לבין אלו של הווייזרדס. הבחורה הזו היא הרבה יותר חזקה ממה שהיא חושבת. ^-^ אני חושבת שהפרק הזה הוסיף אצלי כמה נקודות בונוס לאינואואה. אני פשוט מתה על הפוסטמה הזו. ^-^
חוץ מזה, איך קוראים לווייזרדית שמתגרה בקנסיי? (זו שהצליחה להחזיק 15 שעות בתור הולו על הפעם הראשונה!). אני אוהבת את הוויזרדים! וויזרדים = כמה דמויות נשיות ממש חזקות.

Hinamori

New member
שתקייי זה היה פרק כ"כ טוב;;../images/Emo58.gif

אני דווקא אוהבת את החזרה על "אני צריך להתחזק", לא יודעת למה ם.ם

Fay Wood

New member
אז היה פרק חביב ._. ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

אבל לא יותרמזה X.X זה לא מסוג הפרקים שאני מצפה שיהיו אחרי שבועיים שאני מחכה שייצא כבר פרק ._. כאילו עושים המשך יבוא שלא נגמר, ורק חכו עוד קצת ויהיה אקשן ומתח ומשו מעניין. X__X; (ודברכזה קורה לי עם יותרמידי מאנגות בזמן האחרון, אז זה לאנחמד ;; ) אבל אני מניחה שזה רק השקט שלפני הסערה או משו בסגנון. אז נסלח להם ._.;

Hinamori

New member
^_______^../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif

הפרקים עכשיו פשוט טובים. איצ'יהימה 3> [סתמו] [שתקו] [איצ'י אמר לרנג'י שהוא לא מאוהב ברוקיה!!!!11] אבל למה לא אומרים לנו מה הכוח של צ'אדו, ראבק. ;;

S.Riddle

New member
.....? o_O;;;

מתי איצ'יגו אמר את זה? o_O רנג'י אפילו לא היה בפרק. oo;

cRitiCaL KitTy

New member
איפשהו../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

בפרקים של ההצלת רוקיה... אני לא מבינה מה לא ברור בכוח של צ'אדו... הוא מפוצץ דברים^_^(בווום) עם היד^_^

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif כשהם../images/Emo58.gif

התאמנו לבאנקאי~ ויודעים מה הכוח אבל לא של מה.

למעלה