יצא הRAW של 225!! ^_^

וואלה. |עוברת לתמוך באיצ'יאישי|

כמה תווים וירטואליים קטנים ומפוקסלים, צעד גדול להדרדרות שלי. @_@

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifהייתי בטוחה שזה היה

זיוף Oo בכולופן, פרק נחמד הזאתי עם החליפת סקי פשוט חמודה XD איזה שמות היא ממציאה לאיצ'יגו X3 בכולופן, מי זה הצל בסוף הפרק? זה נראה דומה לתלבושת של שיניגמים, עם הבד המתנפנף הזה... אם השיניגמים יגלו את המחבוא של הוויזארדים הולך להיות מאוד שמח ^_^ אבל מעניין איזה צד איצ'יגו יבחר <.<

Mugen bla

New member
יותר מעניין ../images/Emo58.gif

מה עם אבא של איצ'יגו . צחוקים עם הוא יכנס לתוך הזה של הוויזרדים וכולם שם יסגדו לו.

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifזה מזכיר לי

ששמעתי תאוריה מטורפת על זה שהא בעצם המלך המדובר מלפני פרק או שניים... ושהוא ברך אומשו ואיצ'יגו הוא הנסיך הזוי אה? XD

ketty the sheep

New member
אני לא חושבת ../images/Emo58.gif

שהוא יצטרך לבחור צדדים. אני לא רואה סיבה שלסיירטיי יהיה משהו נגד הוויזרדים, הרי הם לא רעים/מנסים להשתלט על העולם/משתפים פעולה עם טוטי...אר, אייזן. נדמה לי, בכל מקרה.. x_o

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifלא, אבל

וויזארדים הם בעצם שיניגמים לשעבר, שהשתמשו ב"קסמים אפלים" אומשו כזה כדי להשיג כוחות הולואים. בגלל שהם כבר לא עם סול סוסייטי, וגם בגלל שהיורי אמרה מזמן שהיא שונאת שיניגמים ובני אדם, אז אני מניחה שאם סול סוסייטי לא תתחיל איתם בקרב, אז היורי תעשה את זה P: וחוצמזה אין לנו מושג מה הם בכלל מנסים לעשות, הם יכולים להיות מקושרים לאייזן, הם יכולים לנסות להשתלט על העולם, בינתיים אין לנו שמץ של מושג מה בכלל המניעים שלהם <.<

heartnet

New member
כוחות אפלים? ../images/Emo58.gif

הדרך היחידה להפוך לויזארד, כמו שאני רואה את זה. היא בעזרת הthing של אורהרה. מה שאומר שאו אורהרה יצר אותם והם ברחו איתו או שאייזן יצר אותם והם ברחו לא [מה שנראה לי פחות הגיוני - הוא לא משאיר טעויות לחיות] מה שאני באמת רוצה לדעת זה מה האינטרס שלהם [אם יש להם כזה בכלל]. למה הם מנסים לגייס צבא ולמה לאמן את איצ'יגו אם הוא לא יעזור להם. חבל שהמנגה יוצאת כל כך לאט ><

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifלא אמרתי את זה מעצמי

אם אני זוכרת נכון ככה איששין ואורהרה הגדירו את הוויזארדים בדו שיח שלהם איפשהו בסביבות פרק 190... זה ההגדרה שלהם, לא שלי <.< ולדעתי היראקו יודע על הכל קצת יותר מידיי בשביל להיות איזה יצור של אורהרה... הוא יודע איך לגרום לכל התהליך במוח של איצ'יגו, וקשה לי להאמין שהוא לא הצליח לבצע את זה לבד עם עצמו.... ואייזן כבר הראה שהוא משחרר טעויות... הגראנד פישר היה ארנקר לא גמור, וגם ההולווא שהרג את קאיין היה יצירה לא טובה של אייזן... האינטרס באמת מעניין, ואני מקווה שהם יספרו לאיצ'יגו על זה בקרוב... לצערי הדמויות שלהם יותר מידיי טובות בשביל שהם ישתייכו לחבר'ה הרעים, הייתי ממש שמחה אם זה היה מתגלגל ככה שהם רעים והם לא יתנו לאיצ'יגו לברוח אומשו בסגנון... ובאמת חבל שהמנגה יוצאת לאט. זה לא מספיק פרק אחד בשבוע >:

heartnet

New member
אני לא חושב ש... ../images/Emo58.gif

אפשר לקרוא ליצור שיותר חזק מכל שיניגאמי או הולו "טעות" והוא אולי יודע איך לגרום לאיצ'יגו לשלוט במה שיש לו. אבל שימי לב שהוא לא נותן לאיצ'יגו שום דבר שלא נמצא בתוכו כבר [ההולו] והפרק בשבוע באמת לא מספיק. אני חושב שנארגן משלחת ליפן, נחטוף את קובו ונכריח אותו להוציא לנו פרק כל יום D<

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifצודק..

זה לא טעות.. הממ, בוא נקרא לזה ארנקר לא מושלם D: אם כי בעיקרון כולם עדיין לא מושלמים, כי לוקח להוגיוקו 3 חודשים להתעורר לגמרי, וזה עדיין לא קרה. כשחושבים על זה, אם זה ככה אז מאיפה צץ הולואיצ'י? O: ובקשר להיקארו- מה שנכון נכון. אבל אני עדיין לא סומכת עליו. מי שדומה לגין ויש לו עיניים אדומות בהחלט מעורר חשד <.< אז בטח יש לו כל מיני דברים שהוא לא מראה לנו [< אבל בינתיים אתה צודק, ראינו רק שהוא יודע לעזור לאיצ'יגו במצב קיים, ולא ליצור מצב חדש כמו הולו אומשו כזה.. ורק פרק ליום? אני רוצה ווליום ליום! [< *צחקוקים מרושעים ברקע*

Hinamori

New member
זה לא עם הוגיוקו../images/Emo181.gif

אראנקארים עושים עם ההוגיוקו. כדיי להפוך לוואיזארד צריך שיקרה לך מה שקרה לאיצ'יגו בפרק 20[? ._.]

למעלה