יצא לכם לריב עם מישהו

siv30

New member
כן, לא מריבה ויכוח

עם משתמש שהחליט לענות לכל אלה שענו לפוסט שלי

mary lou

New member
כן...

בעיקר אחת, שהחליטה באופן עקבי לא להבין אותי רבנו אצלי בבלוג לפני שנה, אחרי זה רבנו אצלה, רבנו אצלי, רבנו אצלה בסוף זה נגמר במפגש מרגש ובהיותנו חברות. בימים אלו ממש אנחנו נמצאות בריב הראשון הבלוגי שלנו מאז נפגשנו שוב בגלל אי הבנה (לדעתי) שרוב רובה מבוססת על בלוגים. בכל מקרה, אל תאמינו למילה שהיא אומרת עלי

דם דם

New member
חחח מזכיר לי

מקרה דומה לשלי באותה תקופה של ההתנתקות אחת הבלוגריות המוערכות בעיני כתבה איזה משהו בעד ההתפנות והייתה אצלה נערה שממש שגעה לה את השכל וזה כמעט הגיע לפסים של קללות הלכתי כמובן לטובת הבלוגרית שלי והתחרעתי על אותה נערה שזאת לא צורה איך שהיא מדברת לאישה מבוגרת ובלה בלה בלה בסוף הריב נגרר גם לבלוג שלה...חחח

אני לא בטוח אם זה ריב

אבל כן היו וויכוחים עם אותו משתמש שנגררו במשך כמה פוסטים לתקופה לא קצרה מבחינתי. אלו היו וויכוחים שונים מאשר הוויכוחים שאי פעם ניהלתי בתגובות משום שפעם או פעמיים הם חרגו את גבולות הטעם הטוב לטעמי. זה לא היה נעים ובטח שלא מהנה, אבל זה הסתיים בסופו של דבר. בכל אופן, אני משתדל לא לריב ולא להתווכח בתגובות. מנסה לקבל את הדעה של הצד השני ולסיים את זה בשקט. מה קרה לך בבלוג? איזה מן ריב?

נרשמתי למלא תחרויות עיצוב

וכל הזמן הרגשתי שמנהלי התחרויות מזלזלים בתחרות, ונותנים משימות שהם חשבו עליהם בערך חצי דקה אפילו פחות. ואחר כך היו נותנים לי ציונים על כל משימה במקום לתת ביקורת. באיזשהו שלב אחרי שמישהי סגרה תחרות באמצע ופתחה מחדש "תחרות עיצובים" שהיתה בעצם ניסיון לסחוט קולות לאיזה אתר דבילי, חטפתי עצבים. כתבתי בבלוג שבהן מתפרסמות התחרויות הללו איך הן צריכות להתנהל. וכתבתי להן שיפתחו ברשימות שלהן רשימה שחורה, למנהלי תחרויות שסרחו, ושירשמו את השם של אותה בחורה שם. מובן שמנהלי הבלוג לא הסכימו להצעה שלי, והתנערו מכל אחריות לתחרויות שהם מפרסמים. חשבתי שזהו כאן זה יגמר, אבל לא. הבחורה הסחטנית רדפה אחרי עד לבלוג האישי שלי. סיפרתי לה שהכנסתי אותה לרשימת האנשים ששונאים אותי, והיא חטפה עלי עצבים, והתחילה לאיים עלי שאם אני לא יוריד אותה מהרשימה היא תגיד אותי ליריב ואילנה (יריב הוא מנהל אתר ישראבלוג ואילנה אין לי מושג מאיפה היא המציאה את השם הזה). אמרתי לה שלא תאיים שתפנה אליהם, כי מעולם לא שמעתי שיריב סגר למישהו את הבלוג בגלל סכסוך טיפשי ומבלי להודיע. והתוצאה הכי גרועה תהיה שיריב יאלץ להתיחס לקיומי בבלוגספירה ויבקש ממני להוריד את הקישור בבלוג. דרך אגב היא הבחורה הראשונה ששמעתי שמתלוננת על כזה דבר. אני במקומה הייתי שמחה שמישהו שם קישור לבלוג שלי.

ע ל ו מ ה

New member
בבלוג עצמו פחות

אבל בבלוגיה בהחלט (ראי שרשור "ה-בלוג"). קשה להאמין איזו שנאה אנשים יכולים לפתח ע"ס הכרות בבלוגיה בלבד. שנאה כלפיי, שנאה כלפי
. לא נראה לי שהייתי פותחת רשימת האנשים ששונאים אותי - היה מפריע לי לתת במה פומבית לשונאת. ריב מאד לוהט בבלוג זכור לי אחד - והוא קרה דווקא כשהודעתי שאני סוגרת את הבלוג (בפברואר 2004, הבלוג הראשון, שגם הוא לא נסגר בסוף). היה מישהו שלקח באופן אישי את הסגירה הזו, שהכריז שהולכתי אותו שולל בכך שקרא אותי ונוצר בינינו קשר (וירטואלי בלבד) ופתאום אני נוטשת. הכעס שלו לגבי זכותי או אי זכותי להיעלם הסתיים כשהטיח בי "פוסטמה" (לא זוכרת אם זה היה על גבי הבלוג שלי או הבלוג שלו, שניהם כבר מחוקים) ומאז לא טרחתי להתייחס אליו עוד. פשוט לא עניתי (אותו כלי המשמש לי גם כלפי השונאת לעיל...).

טוב רשימת השונאים אותי שלי היא די בדיחה

פשוט בישרא יש מגפה של רשימות טיפשיות בסגנון הזה: אוהבת ומתחת רשום, טלויזיה, ים וכו... ויש גם רשימה שנקראת שונאת ומתחתיה רשום, אנשים שמשקרים, אנשים צבועים וכו... בקיצור מגפת הרשימות האלו הצחיקה אותי, ולכן כתבתי את הרשימה שונאים אותי. הכללתי שם אנשים שהצלחתי לריב איתם, כגון כל פורום אומנות שימושית, וגם את דוגי בלוגר שכותב קומיקס ואני קוראת אצלו בקביעות ובקשתי ממנו שישים אותי ברשימת הדוגי שונא שלו כי זה הצחיק אותי שדמות מקומיקס שונאת בלוגרים אחרים. ושמתי שם את המפצח, כי אני כל הזמן מרגיזה אותו כשאני מבקשת ממנו לצאת מהמקלט בו הוא קבור. בקיצור זאת סתם רשימה היתולית ומצחיקה ועד היום אף אחד לא התלונן עליה.

siv30

New member
בפורומים קל יותר לאנשים

לשנוא, כי יש סוג של אינטראקציה. לא תאמיני לדוגמא איזו שינאה אנשים מסוגלים לפתח סביב טעם ספרותי פשוט נבצר מבינתי כל הקטע הזה.

mary lou

New member
אילנה מותק :)

וגם היא מנהלת עם יריב או משהו כזה היא יותר מאחורי הקלעים נדמה לי פגשנו אותה בכנס אינטרנט והיא אילצה אותנו לעזוב את האוכל הלא מלהיב ולהכיר אנשים כן מלהיבים ^^. ולא נראה לי שיריב יעשה עם זה משהו יש לו עניינים יותר חשובים אבל תכלס, מה אכפת לך? שינהלו את התחרויות שלהם איך שבא להם...

איך אילנה הזאת נראת?

יש לך תמונה שלה. ואכן הפסיק להיות לי אכפת מכל התחרויות הללו אחרי שהחלטתי לפרוש מכולן, וכולם קיבלו בהבנה את הפרישה שלי. רק הגברת הזאת לא עוזבת את הבלוג שלי, ולא מפסיקה לאיים עלי. אולי אם היא הייתה מבקשת ממני יפה הייתי מורידה אותה מהרשימה הזאת, אבל רק בגלל שהיא מאיימת החלטתי להשאיר אותה שם. חוץ מזה מענין אותי לראות איך אילנה או יריב יגיבו.

היא מנהלת כרגע עם יריב את ישראבלוג

בעיקרון היא "מנהלת תוכן גולשים" בנענע. היא עושה עבודה טובה.

אז היא אחראית למחדל

ילה ילה שתבוא לדבר איתי! אני אגיד לה אחת ולתמיד מה דעתי על איך היא עושה את העבודה שלה. ומה אני חושבת על העובדה שבנענע דחקו את תוכן הגולשים לפינה אפלולית

יש מישהו שרודף אותי

(מילה קשה, רודף, אבל מדוייקת במקרה הזה) בבלוג שלי הוא חסום בשלושה ניקים, אצלי במסרים הוא חסום ב-13 ניקים, למרבה הצער יש לו הרבה יותר מ-13... אבל זה שטויות, כבר התרגלתי. מאז שחסמתי את התגובות למסרים מחוץ לתפוז, המצב השתפר פלאים. כעיקרון אין לי על מה לריב עם אנשים, נושאי הכתיבה שלי לא שנויים במחלוקת. אני לא נוטה להיכנס לויכוחי אקטואליה או ויכוחים אידיאולוגיים, אז לא מגיעה למצבי מריבה בבלוגים של אחרים, אבל זה קרה. פעם אחת, לפני כמה שעות בעצם:)

למעלה