נרשמתי למלא תחרויות עיצוב
וכל הזמן הרגשתי שמנהלי התחרויות מזלזלים בתחרות, ונותנים משימות שהם חשבו עליהם בערך חצי דקה אפילו פחות. ואחר כך היו נותנים לי ציונים על כל משימה במקום לתת ביקורת. באיזשהו שלב אחרי שמישהי סגרה תחרות באמצע ופתחה מחדש "תחרות עיצובים" שהיתה בעצם ניסיון לסחוט קולות לאיזה אתר דבילי, חטפתי עצבים. כתבתי בבלוג שבהן מתפרסמות התחרויות הללו איך הן צריכות להתנהל. וכתבתי להן שיפתחו ברשימות שלהן רשימה שחורה, למנהלי תחרויות שסרחו, ושירשמו את השם של אותה בחורה שם. מובן שמנהלי הבלוג לא הסכימו להצעה שלי, והתנערו מכל אחריות לתחרויות שהם מפרסמים. חשבתי שזהו כאן זה יגמר, אבל לא. הבחורה הסחטנית רדפה אחרי עד לבלוג האישי שלי. סיפרתי לה שהכנסתי אותה לרשימת האנשים ששונאים אותי, והיא חטפה עלי עצבים, והתחילה לאיים עלי שאם אני לא יוריד אותה מהרשימה היא תגיד אותי ליריב ואילנה (יריב הוא מנהל אתר ישראבלוג ואילנה אין לי מושג מאיפה היא המציאה את השם הזה). אמרתי לה שלא תאיים שתפנה אליהם, כי מעולם לא שמעתי שיריב סגר למישהו את הבלוג בגלל סכסוך טיפשי ומבלי להודיע. והתוצאה הכי גרועה תהיה שיריב יאלץ להתיחס לקיומי בבלוגספירה ויבקש ממני להוריד את הקישור בבלוג. דרך אגב היא הבחורה הראשונה ששמעתי שמתלוננת על כזה דבר. אני במקומה הייתי שמחה שמישהו שם קישור לבלוג שלי.