עדיין לא
ה השרוט ממליץ New member 11/4/07 #12 להתווכח, כן בטח שיצא, דיעות שונות, לגיטימי שלפעמים מתווכחים. ממש לריב? לא יודע אם הגעתי פעם לדבר כזה, אולי, בהגנה על חבריי או משהו
להתווכח, כן בטח שיצא, דיעות שונות, לגיטימי שלפעמים מתווכחים. ממש לריב? לא יודע אם הגעתי פעם לדבר כזה, אולי, בהגנה על חבריי או משהו
ג גאמי New member 11/4/07 #15 בטח שיצא, לא זה לא קורה רק לך זה קרה גם לי ודוקא עם מישהו שאני מאוד מאוד מעריכה, אבל עבר לנו, היום אנחנו במקום אחר לגמרי....התחתנו...........סתם.
בטח שיצא, לא זה לא קורה רק לך זה קרה גם לי ודוקא עם מישהו שאני מאוד מאוד מעריכה, אבל עבר לנו, היום אנחנו במקום אחר לגמרי....התחתנו...........סתם.
פגעסוס Well-known member 11/4/07 #21 עוד לא יצא לי לריב בבלוג קרה לי שלא הסכמתי עם אנשים ואפילו יצרנו שרשור ארוך של דיון בנושא. איכשהו זה תמיד נגמר יפה כשכל אחד מקבל את זכותו של האחר להחזיק בדעה משלו.
עוד לא יצא לי לריב בבלוג קרה לי שלא הסכמתי עם אנשים ואפילו יצרנו שרשור ארוך של דיון בנושא. איכשהו זה תמיד נגמר יפה כשכל אחד מקבל את זכותו של האחר להחזיק בדעה משלו.
מ מטר שמונים New member 11/4/07 #22 היו תגובות שהיו אמורות לגרור מריבה פשוט שתקתי וזה עבר לא מוצא לזה מקום בטח לא בבלוג שהוא שלי ובשליטתי
היו תגובות שהיו אמורות לגרור מריבה פשוט שתקתי וזה עבר לא מוצא לזה מקום בטח לא בבלוג שהוא שלי ובשליטתי