יצא נורא מבולגן הקטע של הימים...

יצא נורא מבולגן הקטע של הימים...

מי שרוצה יום שלישי שירשר את האייקון הזה
ומי שרוצה יום רביעי שישרשר את האייקון הזה
מי שלא משנה לא שלישי או רביעי שישרשר את האייקון הזה
סבבה?

רכבת האימה נבנית לה לאט לאט...

אוקיי, צריך גם לתאם איך הבולשיט הזה הולך... אז ככה:
חיפה - לב המפרץ: אני ותמרי עולות בתחנה הזאת, כמובן מחופשות ועניינים... (
). משליטות אימה ברכבת עם קרב חרבות... מי מעוניין לעלות ולהצטרף? כל המצטרפים בחיפה נא לתאם איתי ועם תמרי שעות, זמנים, לוחות ועניינים... יש כמה תחנות אח"כ אז אני פשוט אכתוב אותם... בעיקרון, אין לי בעייה לנסוע ברכבת מאספת, הבעייה היא שצריך להחליף רכבות כל שנייה...בכל מקרה, הנה רשימת התחנות של רכבת ישראל (עושה מסע ייחצון, דורשת אחוזים!) שמי שרוצה לעלות בדרך, שיעלה...
חיפה מרכז.
חיפה בת גלים.
חיפה חוף הכרמל.
עתלית.
בנימינה (סביר להניח החלפת רכבת).
קיסריה - פרדס חנה.
חדרה מערב.
נתניה.
בית יהושע.
הרצליה.
ת"א האוניברסיטה.
ת"א מרכז.
ת"א השלום - תחנה סופית ע-ז-ר-י-א-ל-י! לא יודעת מה קורה עם זה... אני עדיין בעד לקחת אוטובוס.. אבל שיהיה... אז מי שרוצה לעלות על הרכבת, שישרשר לפה... לילה טוב...

../images/Emo45.gif

ולבוא עם תחפושת? אממ...אני אחשוב על זה, כי אני אבוא באוטובוס, ואממ...אני קצת מתפדחת

משנה הצבעה ../images/Emo127.gif

אני לא מפירה הבטחות... בואו נעשה בבוקר, סביבות 11 או אפילו 10... מה אכפת לכם?

*neta*

New member
זהו? זה מי שבא?

ונראה לי שיש לנו פה תיקו..מה עושים? אני בעד שלישי בבוקר (11-12) מי שצריך ללכת ב3, יילך. אני אישית לא יכולה ביום רביעי, כי אני עובדת (אני מהזן שמשלם על עצמו
)

אז אני אומרת ש...

נעשה את זה בשלישי בבוקר...בגלל שהרוב נראה לי יכולים בשלישי...אני חושבת שיש עוד שרוצים לבוא ופשוט עוד לא הצביעו...אני יודעת ששני רוצה לבוא...

*neta*

New member
אוקי

שלישי בבוקר, 11:00, יש מתנגדים? ושני הצביעה, היא מהנמנעים.

11 זה מוקדם מידי...

דיברתי עם תמר ויש לה חזרה עד סביבות 12, נסיעה של עשר דקות מהתחנה שאנחנו עולות עליה... החזרה שלה עד 12, ואז צריך לתפוס רכבת... וזה שעה וחצי נסיעה... או שאני ותמר פשוט נאחר...

*זינה*

New member
לא ביום שלישי בבוקר!!!

למה בוקר?? יש לי חזרה בבוקר! ולא, אני לא יכולה לוותר עליה כי יש לנו הופעה. סורי.

shanyz

New member
../images/Emo13.gif שני רוצה לבוא...אבל עדיין לא

בטוחה ב-100 אחוז שאני אבוא...:) לכן אני לא ממש רוצה להגיד יום ולתקוע פה מישהו בגלל הקול שלי. אבל נראה לי שאולי יום שלישי, אם זה מה הרוב רוצה.. שוב, אני אני לא רוצה להיות הקול שישנה את כל ההצבעה ובגללי אנשים יתקעו... =S אולי נעשה גם רביעי וגם שלישי?

סמייילי

New member
לא בבוקר...

זה מסרבל לי את הכל..בבקשה ברביעי... אני צריכה להגיע בשלישי מהכפר שלי.. באוטובוסים..מספיק אני אהיה בעזריאלי.. -עדי (רביעי !)

shanyz

New member
אגב...

עזריאלי זה לא קצת מפחיד...? עכשיו אני לא בטוחה ב-100 אחוז שאני אבוא, כי אני טיפה מפחדת במפיגועים, ו..עזריאלי זה ה-מקום שינסו לעשות פיגוע כי זה גם קניו, גם בניין הכי גבוה, ו... לא ידועת, נאי גם בקושי הולכת להסתובב בקניונים כי אני מפחדת.. אז בעצם אני לא בטוחה 100% שאני אבוא, אז שוב את תתחשבו בקול שלי.. (שירי, מצטערת...)

למעלה