יצא נורא מבולגן הקטע של הימים...

ברודי

New member
וגם אל תשכחי עוד דבר../images/Emo18.gif

זה פורים.
שזה ה-תאריך של המחבלים.
היה כבר פעם פיגוע בפורים ובטח יהיו התרעות חמות
... באמת לא רעיון נחמד להסתובב בעזריאלי בפורים...
לא שזה יפריע לי לפחות.

אני מנסה לענות לכל מי ששאל שאלה

קודם כל, עדי. הבנתי שיש לכן את המפגש ואני באמת לא רוצה לפגוע בו וכל זה, אבל זה לא שכל רגע מהמפגש שלנו של הפורום הוא קדוש וחייבים להיות נוכחים בו... את יכולה להגיע יותר מאוחר, ואפילו הרבה יותר מאוחר. אני משוכנעת שזה יהיה כמו פעם קודמת. קבענו מארבע עד מתי שזה לא יהיה, ואם זה לא היה יוצא מאוחר והייתה לנו בעייה של תחבורה ציבורית לחזור הביתה (מה שלא ממש יקרה בפעם הזאת כי המפגש מתחיל יותר מוקדם). גם לי לא כל כך נוח להגיע מוקדם, וגם המרחק נסיעה שלי הוא דיי גדול, אבל זה לא שאנחנו נמצאים באמצע הסהרה, אנחנו בקניון שעד כמה שהוא גדול, הוא גם קטן. נחלוף אחד על פני השני 30023979870237498 פעמים בשעה אם לא יותר... אני לא חושבת שצריכה להיות בעייה אפילו אם המפגשים יהיו באותה שעה. אני מבינה את המחוייבות שיש לכן לפורום, והילה דיברה איתי קצת בקשר לזה, אבל העובדה ששני הפורומים נמצאים בעזריאלי, אז זה כבר נותן רצון להיות שם גם. בקשר לכל הקטע הזה של לקום מוקדם, אז נעשה קצת יותר מאוחר. זה לא משנה בני כמה האנשים בשני המפגשים ואם אנחנו מכירים את השבט או הם מכירים את זינה. הסדרות הן בערך באותו ז'אנר, ולא חייבים לשבת ולדבר דווקא על זינה. אני מצטערת, אבל פשוט גם לי דיי נדפק כל פורים אם אנחנו קובעים את המפגש ליום אחר... בקשר למה ששני אמרה... מותק שלי, עזריאלי זה לא מפחיד, תאמיני לי, אני חצי גרה שם. עזריאלי קיים, אני חושבת, מאז שהייתי בערך בכיתה ט' או ח', וזה אומר שזה בערך 4 או 5 שנים (אני זקנה), ובכל השנים האלה, שהוא היה אחד המרכזים המסחריים הכי גדולים שיש, לא היה פיגוע, אני לא אפתח את הפה ואוסיף יותר מזה, אבל תאמיני לי שעזריאלי זה אחד המקומות הכי הכי מאובטחים שיש בארץ הזאת. בכלל בזמן האחרון קניונים זה דבר מאובטח. ורק שתדעי משהו, עזריאלי לא פחות מאובטח משינקין וקינג ג'ורג' ואלנבי, שהם רחובות פתוחים עם אפשרות יותר גבוהה למכונית תופת וכאלה. בעזריאלי על כל כניסה יש לי איזה 5 מאבטחים. חוץ מאלה שנמצאים בפנים (under cover כמובן). אני מקווה שעניתי על רוב השאלות שהיו פה...

ברודי

New member
יש מאבטחים על כל חלון?

פשוט שאם מטוס ירצה להתרסק פתאום באמצע עזריאלי.. שיהיה מאבטח לבדוק בתיקים של הנוסעים...

יופי בול

תני לאנשים רעיונות... דבר שני, אל תדאגי, נבדוק בבוקר מידע על חטיפות מטוסים

*neta*

New member
../images/Emo41.gif אוקי שעה חדשה..

שלישי צהריים, 1:30? (מסתבר שבוקר זה לא טוב..) ועדי, המפגש שלכן מתחיל ב3, אני יודעת שזה קרוב אבל עדיין יש שעה וחצי, ואני לא יכולה ביום רביעי, אני עובדת מהבוקר עד הערב, וכמו שאת מאוד רוצה להיות במפגש פורום שלך, גם אני רוצה להיות במפגש שלנו... ושני, עזריאלי אולי לא המקום הכי בטוח במדינה, אבל בעצם מה כבר בטוח פה, וחוץ מזה הוא קרוב יותר לפטריוט
חבל שלא תבואי בגלל זה, ועוד חופש פורים אמורים לחגוג

סמייילי

New member
טוב..אבל

אני ממש אוהבת אותכם.. ויהיה רק שעה וחצי איתכם.. וממש לא נחמד לנטוש אתכם אחרי קצת זמן.. כי מה לעשות.. כיף איתכם ואנחנו מגובשים ולא יוצא לי לראות אתכם בכלל.. אז אם זה שלישי בצהריים או בכלל לא.. אז אני אבוא.. אבל לקצת זמן... וחבל לי.. -עדי

השעה מתאימה../images/Emo45.gif

אני רק מקווה שאני אוכל לבוא ביום שלישי...כרגע זה 85% שכן

X-na GIRL

New member
טוב אין מה לעשות, אני אבוא ואלך ב3

|פרה עצובה| נתראה ביום שלישי!!!

למעלה