אני מנסה לענות לכל מי ששאל שאלה
קודם כל, עדי. הבנתי שיש לכן את המפגש ואני באמת לא רוצה לפגוע בו וכל זה, אבל זה לא שכל רגע מהמפגש שלנו של הפורום הוא קדוש וחייבים להיות נוכחים בו... את יכולה להגיע יותר מאוחר, ואפילו הרבה יותר מאוחר. אני משוכנעת שזה יהיה כמו פעם קודמת. קבענו מארבע עד מתי שזה לא יהיה, ואם זה לא היה יוצא מאוחר והייתה לנו בעייה של תחבורה ציבורית לחזור הביתה (מה שלא ממש יקרה בפעם הזאת כי המפגש מתחיל יותר מוקדם). גם לי לא כל כך נוח להגיע מוקדם, וגם המרחק נסיעה שלי הוא דיי גדול, אבל זה לא שאנחנו נמצאים באמצע הסהרה, אנחנו בקניון שעד כמה שהוא גדול, הוא גם קטן. נחלוף אחד על פני השני 30023979870237498 פעמים בשעה אם לא יותר... אני לא חושבת שצריכה להיות בעייה אפילו אם המפגשים יהיו באותה שעה. אני מבינה את המחוייבות שיש לכן לפורום, והילה דיברה איתי קצת בקשר לזה, אבל העובדה ששני הפורומים נמצאים בעזריאלי, אז זה כבר נותן רצון להיות שם גם. בקשר לכל הקטע הזה של לקום מוקדם, אז נעשה קצת יותר מאוחר. זה לא משנה בני כמה האנשים בשני המפגשים ואם אנחנו מכירים את השבט או הם מכירים את זינה. הסדרות הן בערך באותו ז'אנר, ולא חייבים לשבת ולדבר דווקא על זינה. אני מצטערת, אבל פשוט גם לי דיי נדפק כל פורים אם אנחנו קובעים את המפגש ליום אחר... בקשר למה ששני אמרה... מותק שלי, עזריאלי זה לא מפחיד, תאמיני לי, אני חצי גרה שם. עזריאלי קיים, אני חושבת, מאז שהייתי בערך בכיתה ט' או ח', וזה אומר שזה בערך 4 או 5 שנים (אני זקנה), ובכל השנים האלה, שהוא היה אחד המרכזים המסחריים הכי גדולים שיש, לא היה פיגוע, אני לא אפתח את הפה ואוסיף יותר מזה, אבל תאמיני לי שעזריאלי זה אחד המקומות הכי הכי מאובטחים שיש בארץ הזאת. בכלל בזמן האחרון קניונים זה דבר מאובטח. ורק שתדעי משהו, עזריאלי לא פחות מאובטח משינקין וקינג ג'ורג' ואלנבי, שהם רחובות פתוחים עם אפשרות יותר גבוהה למכונית תופת וכאלה. בעזריאלי על כל כניסה יש לי איזה 5 מאבטחים. חוץ מאלה שנמצאים בפנים (under cover כמובן). אני מקווה שעניתי על רוב השאלות שהיו פה...