יצא פרק 114~

toi

New member
../images/Emo29.gif פרק מגניב. ../images/Emo58.gif

ומבחינה מתמטית: [*] בנקאי + יד כרותה בלי שום מאמץ נראה לעין = איצ'יגו מגניב. היצ'י מפריע לאיצ'יגו להילחם = איצ'יגו חוטף מכות =היצ'י קורע מצחוק. ["תחליף איתי מקומות! נו! נווווו כבר! תחליף! נווווווווו!"] אורהרה + יוריצ'י = הוריי! יוריצ'י זוללת + יוריצ'י בתחתונים = הוריי הוריי! קון מציק לאיצ'יגו = קון נזרק מהחלון. המשוואה הכי בסיסית בבליץ'. כל הגאנג מגיעים לביציפר של איצ'יגו = אני מאושר, רוקד הפי הפי ג'וי ג'וי ומחבד אנשים תמימים ברחוב. מ.ש.ל. *מוקדש לכל הנפשות האומללות שסובלות בלימודי פסיכומטרי ומתחילות להרה בשאלה האם קבע זה באמת כל כך נורא. זה כן.

JeeChan

New member
ואו 0_0 בין הפרקים הטובים ../images/Emo58.gif

לפעמים האנימה מזכירה לי, כמה אהבתי בליץ' O: ושבליץ' זה טוב '.' מסתבר שלאיצ'יגו ואוריהימה יש הרבה רוק XD הקרבות היו מעולים, שכחתי לגמרי שיורואיצ'י באה להצלתו של איצ'יגו. הקטע של האכילה היה מוגזם, וסתם היה למרוח זמן, כלומר כמה זמן אפשר לראות אותה אוכלת @_@ It's emo time, ואו ממש לא התגעגעתי לאיצ'יגו אימו >: שיילך כבר לעשות את המשו ההוא שאסור לומר, שהוא צריך לעשות. מה שקרה עם קון היה ענק XDDDD, מסכן שוב היא מצאה אותו XD סוף סוף ;; הם הגיעו לבית ספר, עשו את זה ממש טוב באנימה XDDD. רק למה הפרצוף של רוקיה בסוף הפרק נראה כמו לא יודע מה @_@ השיניגאמיס קאפ XDDDD, מסכנה בוני צ'אן ;;

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif רק שולט ^__^

עשו אותו ממש טוב באנימה!! כל כך פחדתי שאני אתבאס.. אבל לא!!! פרק ממש טוב!! אבל יורואיצ'י שתהיה בריאה... כמה זמן היא יכולה לאכול?!?! רוקיה!!!!!!!!!!!!!!!!! ~התגעגעתי~ מחכה ל117 ~_^

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif*-*

משום מה, כשיורואיצ'י נלחמה משום מה עלה לי למוח מורטאל קומבט =| 5hit combo, AMAZING! FINISH HIM ._.'' אורהרה *~* ואו *~* כ"כ מגניב *-* ויש לו מבט כזה שמקסי *_* יורואיצ'י בתחתונים וחזיה...נייס!! יורואיצ'י בתחתונים וחזיה וטוחנת אוכל משהו כמו 3 דקות. . .omgwtf COW! יש לה תיאבון בריא =|||||||||||||||||||||| The gang is at school Hurrey!^^ ציצים,קרחת,ילדקטן,מישהו עם שיער אדום וקעקועים ואוחצ'ה אחלה שילוב!!!D: מחכה כבר לפרק הבא *-* נ.ב שיניגאמיז קאפ...LOL!

fay valentine

New member
yeeeey!!~~ ../images/Emo58.gif

היה פרק כל כך שולט!! המכות היו מאגניבות!! אוראהרה היה כל כך שולט!!!! איזנ כוחות מגניבים! איזו זאנפאקטו מגניבה!! היה כל כך מגניב. הקטע של יורואיצ'י אוכלת היה ארווווך.. זה היה כזה : "חחח.. יורואיצ'י זוללת.... היא זוללת הרבה.... כמה היא אוכלת?.... אוראהרה תגיד לה!! היא יותר פרי-לואודר מרנג'י!..די! תפסיקי!.. אוה.. סיימת... " ואז כשהיו לה פירורים על הפנים, כל כך רציתי שאוראהרה יבוא וילקק אותם ממנה.. *^_^* והיצ'י היה גדול!! רק חבל שהוא גרם לאיצ'יגו לקבל מכות רצח.. או שאולי זה מה שהוא רוצה, כי אז איצ'יגו ימות והוא יהיה מלך.. (לא שהוא עכשיו לא מלך.
) והיה איצ'יצ'אדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך התגעגעתי!!~ הוא ראה את צ'אדו שוכב שם, מתבוסס בדמו. הלך ליאמי. "אתה פגעת ביד ימין של צ'אדו?" *מצחקקת בצד על רעיונות הפיקים שאפשר לעשות מזה* ומוריד ליאמי את היד הימנית. זה היה גדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללללל!!!!!!!!!!!
הוא גם חשב עליו אחר-כך..
והתמונה! תקראו לי משועממת תקראו לי משוגעת תקראו לי חסרת חיים או שפשוט תקראו לי הידד!! איצ'יגו שוכב במיטה, אנגסטי ופצוע, בתחתונים, זה שווה את זה!!

Goggle Girl

New member
... איכשהו

ידעתי שתיקחי את האוסף תמונות הזה ותאחדי אותם XDDD 3> וכן. איצ'יצ'אדו. הוחזרה עטרה ליושנה.

Goggle Girl

New member
... @_@ אימו-איצ'י 3> ../images/Emo58.gif

ההתפתחות החדשה של איצ'יגו. קודם היה איצ'י, אחר כך איצ'יגאמי, אחר כך הולואיצ'י, עכשיו אימו-איצ'י. תיפסו את כולם! *אצבע כמו מכונת ירייה על מקש הP לתפיסת קאפים* ... אני פשוט כל כך מאושרת מהפרק הזה. לא מספיק איצ'יגו בבאנקאי כל כך מאגניב ועוד על רקע איצ'יצ'אדו. "אתה פגעת לצ'אדו ביד?" *יד נופלת* אני: הידד! /o\ ... איצ'יהימה זה אחד הדברים הכי הכי הכי חמודים שראיתי מימי. וזה כל כך... אנגסט על אנגסט על אנגסט שזה לא יכול שלא ליצור בסופו של דבר פלאף XD אוריהימה: אני מצטערת ._. איצ'יגו: לא... אני מתנצל ._. אוריהימה: אבל אני מצטערת קודם! >: איצ'יגו: טוב אני מצטער יותר! >; אוריהימה: אני! ;-; איצ'יגו: אני! ;~; *הולואו* ארג! אוריהימה: ... ניצחת. קורוסאקי-קון?! *מפרפרת סביבו בדאגה* צ'יזורו ממש חמודה בפרקים האלה. אהבתי אותה ממקודם ואני כל כך שמחה שהיא מקבלת תשומת לב עכשיו 3> הקטע עם יורואיצ'י אוכלת באמת היה קצת מיותר >; ואיך רק רוקיה חייבת לעשות כניסה מרשימה =_=;;; כולם: *נכנסים דרך הדלת כמו בני אדם* רוקיה: *לאיצ'יגו* ME TARZAN YOU JANE! *מהחלון* נו טוב, שנסיים עם האיצ'ירוקי ונוכל להתרכז כמו שצריך באיצ'יהימה. אבל באמת... אם הפרק הזה לא היה איצ'יהימה... לא היה פרק אחד אפילו של איצ'ירוקי בסדרה. עם כל הכבוד. עוגיה ואהבתי התמידית למי שיקח אחד מהקאפים של איצ'יגו מהפרק (כמובן שאני מוכנה לספק), ידביק את זה דהוי קצת על רקע הקאפ המצורף ויכתוב שמה "Love interests" או משהו בסגנון. או "The ones to protect"

fay valentine

New member
MAH!!

טוב.. זה היה נדרש שאני אעשה את זה, כי אני אוהבת להתעסק עם הפוטושופ ועם לעשות כאלה תמונות.. יצא אבל נורא אנגסטי...

fay valentine

New member
...

כבר אמרתי שאני משועממת אוהבת להתעסק עם פוטושופ ושונאת ללכת לישון. (השעה 2 ורבע ואני צריכה לקום ב-8 XDDD ) אז מה. זה כיף לעשות דברים כאלה..

Fay Wood

New member
אעעע. XD ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

דרמטיות. ג'יזס. זה כלכך טוב. 3>!!1111 יורואיצ'ייייי~~~ כמה שהתגעגעתי לדמות הזאת ;___; והגיאוניות של אורהארה 3> והמדובבים 3> והדרמטיות!!1111 רוקיה! ראנגיקו! שארהאומואים! פאקורומיייי 333> זה היה טוב. XD; ואיצ'יגו. הו, כמה שאני אוהבת לראות דמויות בזמני משבר. ^_^ אה כן. והפרופורציה. X__x;;; תראו כבר את גרימג'וו/איךשלאכותביםאתהשםשלו. ><

rukia chan

New member
אומייגאד ../images/Emo58.gif

זה היה פשוט אחד הפרקים הטוביייםם!!!111 זה שאורהרה הגיע לא היה הכי מפתיע בעולם, אבל איך שראיתי יורואיצ'י אני כזה "יורואיצ'י סאאמהההההההההה!!!!!!!1111111" *מצווחת כמו פאנגירל* אני אוהבת את יורואיצ'י. כןכן. תכלס, די הפתיע אותי שהיא הגיעה ס.ס זה שהיא אכלה כלכך הרבה זמן היה מאווווד מעצבן >> אבל התגברנו XD ואומ"ג אני כלכך אוהבת אותה ;__; איצ'י-אימו. אני לאאא אוהבת את זה. דמויות במשבר צריכות להיות אימואיות, כן, אבל לא כאלה מעצבנות >___< כאילו, הן צריכות להיות אימו פרק-שניים ואז שיפסיקו עם זה >_< שיישכחו מזה או שירפו או שיפנו למישהו לבקש עצה או שמשהו, אבל דמות ראשית אימו למשך יותר מפרק-שניים זה מעצבןמאודמאוד. הקטע שכולם הגיעו לביתהספר - סגגגגגג XDDDDDDDDDDDD אני די, אמ, התפוצצתי בצחוק במשך חמש דקות XDDDDDDDDDDDD זה היה טוב י.י ומשעשע ביותר. *מפסיקה לחפור* בייביי~

../images/Emo15.gif איזה פרקקקקק!

פאק! אני אוהבת את איצ'י... בתחתונים בלבד! אנגסטי! *מריירת* אוריהימה חמודה, אבל הקטע עם ה"אנ י מתנצל" מעצבן אותי כל כך! (יפאנים אוהבים להתנצל ולהיות אשמים, שמתם לב? פעם אחת אני ואוניגירי הגענו למסקנה שאם זה ימשיך ככה בסוךף זה יגיע ל"זו אשמתי!" "אשמתי!" "אני גרמתי לדבר הזה לקרות!" "לא, אני עשיתי את זה!" "זו אשמתי!" "ארררג אשמתי אמרתי לך!"*רוצח את הבנאדם השני*) יורואיצ'י גדולההההה! אני מתה לנסות את הקומבו הזה... (אורקן, שתי מאי-גרי, טיישו כפול וקנצצו-גרי. זה גאוני וזה אשכרה ישים!) וכמה היא אוכלת יא ווראדי! הגעתי לזה ככה *XD היא טוחנת!* ואז *איך היא מצליחה להמשיך?* *שתפסיק כבר...* *XD היא לא מפסיקה!* התפוצצתי עם הכניסה שלהם לביצפר... ורוקיה דופקת כניסה דרמטית דרך החלון! אני אוהבת אותה! דמות גאנית... איצ'ירוקי לשלטון!

Goggle Girl

New member
oO ../images/Emo58.gif

אחרי כזה פרק איצ'יהימה מדהים ומה שגרם לך לתמוך באיצ'ירוקי זה שהיא מתנהגת כמו חיה ולא מכירה בקיומה של הדלת?

ketty the sheep

New member
אני דווקא מסכימה איתה. ^^../images/Emo58.gif

איצ'יהימה? אם כבר היה שם, זה היה בראש של אוריהימה (אל דאגה, היא כבר תמצא אהבה, אבל זה כבר ספוילר לפרקים מתקדמים של המנגה וכאלה.
). מצד שני, הכניסה של רוקיה, המבטים מלאי המשמעות שהם החליפו... שיתחתנו כבר וזהו.

למעלה