ס____ס;;;
אחרי האיצ'יצ'אדו (שסוף-סוף) שהיה שם, כל הקטע עם היד שלו, ושאיצ'י נוקם ביאמי, ואחר כך נכנס לאנגסט על זה. אחרי האיצ'יהימה (שאני לא יכולה להתכחש אליו) שהיה שם כל כך הרבה, בכל פעם שאיצ'י ניסה להגן עליה, להתנצל בפניה, לבדוק מה שלומה, להראות שאכפת לו. וכל האנגסט שלו עליה. וכל הדאגה שלה כלפיו. אחרי כל אלה, את טוענת שיש שם איצ'ירוקי בגלל שניה או שתיים שהוא מסתכל עליה בשוק, והיא מחייכת אליו? קיים אולי סיכוי שזה רוקיה-איצ'י, אבל גם זה נופל יותר בגדר של חיוך קטן של שני חברים טובים נפגשים אחרי המון זמן שהם לא נפגשו, או סתם לא ציפו להיפגש שוב. אולי בגלל זה איצ'יגו מסתכל עליה בכזה שוק. כי הוא לא ציפה לראות אותה. בכלל. שוב. או שזה פשוט בגלל שהיא הפתיעה אותו בכניסה המיוחדת שלה דרך החלון. אני לא מבינה למה בכלל הוא כל כך מופתע מלראות אותה שוב, זו לא הפעם הראשונה שהיא פתאום מחליטה לחזור לעולם למטה. זה קרה כבר בפילרים. או שלא מתייחסים לזה כי זה לא היה במנגה. ולגבי האיצ'יגו בתחתונים... *מצביעה על התגובה הראשונה שלי לשרשור הזה* גם אני מלאת הערכה לאנשים שהחליטו לשים תמונה כזו בפרק... זה קטע שאולי הייתי מאריכה יותר, במקום הקטע של יורואיצ'י אוכלת.