יצא פרק 118

toi

New member
../images/Emo29.gif איזה פרק עצום. ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק שלם איקאקו! והבנקאי, הו הבנקאי... אחד המגניבים ביותר. איי לייק.

c881

New member
יש מכות?

אני כבר מתחיל להשתגע... פרקים שלמים של דיבורים ו2 הנפות זנפקטו לצאת ידי חובה. שמישהו יתחיל לכסח לפני שאני מפרק מסך.

S.Riddle

New member
*מצפצפת חלושות* ../images/Emo58.gif

טוב: *אנימציה פצצתית. *גרימג'ו. *איקאקו ויומי. *קרבות בנגחנדלגכחנכחדנכדג. רע: *קובו טיטה. *גרימג'ו. *ר... רוקיה................ *מתפוררת לאבק ומתפזרת ברוח* ;_; (לפחות זה זיכה אותנו בקצת איצ'ירוקי קאנוני להחריד, אבל. הייתי מעדיפה בלי. *חוזרת לייבב*)

Goggle Girl

New member
טוב, כן D: ../images/Emo58.gif

אבל היי, איצ'י עכשיו בפאניקה רומנטית בנוגע לכל מי שמסביבו D: אז אנחנו תיקו XD

Goggle Girl

New member
ניו ../images/Emo58.gif

איקאקו מאלתר ניטוריו עם הנדן
יומיצ'יקה סגידע @_@ אני כל כך אוהבת שהם נהיים רציניים. ובנימת יומיקאקו - יש לו אותו מבט שהיה לאוריהימה כשהיא עצרה את עצמה מלעזור לאיצ'יגו נגד ביאקויה XD קייגו המסכן ;3; טוב שהוא לא רואה את איצ'י נלחם. הוא לחלוטין היה מתחרפן ... מה יש להם מלהרוג את רוקיה כל הזמן? נוסיף לזה את הפאוור אפ המטורף שלה והיא באמת נהייתה גוקו @_@;;; יאי, נגיעה במה הזאנפאקוטו בשביל האראנקארים והשיניגאמים D: לא שהבנתי מה הוא רצה XD לא נשמע שזה באמת שונה כל כך. האראנקארים פשוט מאבדים את הצורה האנושית שלהם וחוזרים לצורת ההולואו שלהם. אצל שיניגאמים נשארת צורת האדם אבל הביטוי לצד ההולואי והלוחמני שלהם יוצא החוצה, ולכן גם בא לידי ביטוי הצד ההולואי של הויזארדים דרך הזאנפאקוטו. D: הידד. *מחבקת את התיאוריה בנוגע ל"למה לשיניגאמים יש זאנפאקוטו"* *ידיים באוויר בתרועה אדירה* כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באנקאי איקאקו!!!!!!!!!!! 3>3>3> איכס. זה היה עוד אחד מהפרקים האלה שהיו כל כך הרבה יותר טובים במרתון כלשהו ולא פעם בשבוע >; פירוויו. לרגע הצחיק אותי נורא שאיצ'יגו שואל איך אומרים חמש עשרה. ואז פחד איום ונורא לפת את ליבי o_______________o איצ'י, אתה ויזארד בפוטנציה. אני יודעת מספיק ספויילרים בנושא. אל תהפך לי לאראנקאר. אסור לך. אמא לא מרשה! ;O; שיניגאמיז קאפס. רנג'י לא רוצה שביאקויה יטריד את הסגני קפטנים האחרים XD חמוד *צוחקת כל כך חזק שהיא משתעלת* הוא גם הולך לפגישות נשים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo15.gif פלוגה 11, סאנסיי

היא דבר גאוני. שמי לב שהם לא מתייחסים אל עצמם במספר, אלא כ"הפלוגה של זאראקי"- זאראקי הוא הזהות של כל הפלוגה. את בעד שנעשה ניתוח משותף אחרי צפייה חוזרת?

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

איזה כייף לראות פרק מדהים שכזה אחרי מבחן במתמטיקה... ^^ זה היה ~בהרבה~ יותר טוב מהמנגה.. אני עוד ידעתי מה הולך לקרות והייתי בלחץ.. סגידה ^^ איקאקו היה מדהים... הוא כמו מיני קן-צ'אן XD יומיצ'יקה היה כזה ~וואו~ אהבתי שאחרי הוא התקשר וביקש שיכינו לאיקאקו הכנות להלוויה וקייגו שואל אותו אם הוא באמת הולך למות ויומיצ'קה עשה כזה "או" כזה.. כאילו שהוא מבין שהוא באמת יכול להפסיד את איקאקו והוא עדיין לא יכול לעשות כלום.. ~רגע ששוה הכל~ האנימציה הייתה ממש ממש ממש טובה.. אהבתי את איך שהלבה התמזגה וטיפסה... ממש ממש יפה |בוהה| היה כל כך כואב לראות את רוקיה. הגר'ימג'ו הזה פשוט הרים אותה וזרק אותה כמו זבל.. >__> (עכשיו הוא רישמית האספדה השנוא עליי ביותר) למה כולם ניטפלים אליה.. למה?... (נממ אבל זה היה עשוי יפה >>). אני כל כך מחכה לפרק הבא.. ~קנפאצ'י~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (כל כך מוזר לי לראות אותו בשיער פזור.. >.<) ביאקויה מפחיד אותי.. נממ אם לא הייתי יודעת שהוא היה נשוי לאחות של רוקיה הייתי מתחילה לחשוב עליו דברים....

fay valentine

New member
קנפאצ'י!!!!! >.<v שליטע!!

אומג!! אם הפרק הבא יהיה טוב כמו שהוא נראה בפריוויו, זה הולך להיות סופר!! |מצנזרת את עצמה בכמה משפטים| זה נראה כאילו הולך להיות כל הסיפור של קנפאצ'י-יאצ'ירו-איקאקו ! וזה יהיה אדיר!! אומג!! קנפאצ'י עם השיער פזור!! אני כבר לא יודעת עם מה הוא נראה יותר טוב - עם פזור או עם צמות... בכל מקרה - אני אוהבת אותו!!

S.Riddle

New member
שיחה של קטיה ושלי:

טופו: *בלהבלהבלהפרק118אנימציהאעעעעע!!! קטיה: ... טופו: אה כן, וגם הפרק הבא הולך להיות על קנפאצ'י ויאצ'ירו ואיקאקו ואיך שהכל היה פעם וזה! קטיה: גלכחדחכדגכדףכלדח. טופו: חיכחלשדיכלחשלחדש!!!! קטיה & טופו: *יבבות שמחה* (אני תוהה איך יומי ייכנס לזה- איקאקו חיפש בידור ללילה, חשב שיומי מוכר את הגוף שלו, יומי שבר לו את כל העצמות וזו הייתה תחילתה של ידידות מופלאה? :x) [וקנפאצ'י יראה הכי טוב עם קוקיות. *בורחת*]

../images/Emo15.gif זה מזכיר לי פיק

שנקרא "סוג מיוחד של אידיוט" שבו רנג'י רוצה לרדת לעומק השמועה המפולפלת על כך שיומי ואיקאקו נפגשו בפעם הראשונה בבית זונות וכ"ו וכ"ו. עכשיו, הם מאשרים, ואחרי שהוא מסתלק הם צוחקים עליו ואומרים שהם שכחו להזכיר שאיקאקו לא היה לקוח אלא הבעלים ויומיצ'יקה בסך הכול היה צריך להשתמש בשירותים XD

fay valentine

New member
יומי ואיקאקו...

זה נראה לי כמו משהו אחר. יותר כמו - בפעם הראשונה שאיקאקו ראה את יומי עם הדבר הכתום הזה, הוא ירד עליו וצחק עליו. במיוחד על הנוצות האלה שתקועות לו בריסים ובגבה. ואז יומי צחק עליו על הראש המגולח ועל האיפור בקצה העיניים. אז הם התחילו לריב. איקאקו היה תוקפני, יומי היה מתנשא. זה התפתח לקרב קטן. ואז היו כל מיני פוזות באמצע הקרב, והיו כל מיני ישיבות אחד על השני וכו' וכו', וזה קצת נעשה יותר שקסי. ואז יומי נפנף בשיער היפה שלו, ומיצמץ בעיניים היפות שלו (תראו בפרק! הן די יפות!) , ואיקאקו שהוא הסאמה השולט דחף אותו לקיר. ואז קרה מה שקרה.... YAOI!!!! *שיעול* ומאז הם פשוט ביחד. כי יומי הוא עדין נורא וצריך מישהו חזק לידו כדי להיתמך בו ולהתחזק ממנו. ואיקאקו הוא חזק ותוקפני נורא, וצריך מישהו שקצת יעדן אותו ויחזיק אותו קצת אחורה. איקאקו גם צריך קצת מישהו להוציא עליו את הקיטור בלילה... ויומי צריך מישהו שקצת ישלוט בו... לא משנה!! אני לא רוצה להישמע מופרעת לגמרי.. ולקנפאצ'י יתאים צמה סינית ארוכה. או חצי קוקו עם כמה שיערות דקות שנופלות על הפנים, ורוקדות מעט על פני האיי-פאטץ' המגניב שלו. |מקלחת קרה|

../images/Emo15.gif אני רוצה לכתוב את זה!

פאק אני צרכתי יותר מדי שטויות עכשיו. (נו, כדי לנטרל ת'פרק האחרון של X TV! לא משנה כמה פעמים צפיתי אני עדיין מתחילה לייבב ולצרוח על המסך, על המראה, על הכוסות והכיסאות וכל דבר בטווח צריחה) ואני שומעת בילטס- מה שאומר כפול הזיות! כי ביטלס זה סמים.... ומה עוד צריך? יאוי כמובן! חהחה! כולנו חיים בצוללת צהובה.... וכ"ו.

../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif קיה!@

אוח, פרק טובבבב! מתעסקים בפלוגה האהובה עלי! מצאתי את עצמי צועקת למסך כל מיני דברים. ("כסח אותו!" "חשבת שיהיה לך קל הא? היכון לבעיטת ישבינים בסגנון פלוגה 11!~ " "יומיצ'יקה חתיכחת נקיסיט מטורלל!" "חה! אין יור פייס ביג אגלי פלא!" ועוד ירקות... לכו תדעו מה עבר לי בראש, ביחד עם כל פלוגה 11 שכרגע שמעו שיש בצד השני של הרחוב אנשים ששוה להילחם נגדם) אני אוהבת פרקים כאלו, זה גורם למוח שלי לפעול, דבר שקורה לעיתים נדירות יותר ויותר. יומיצ'יקה וכל הקטע עם "קרב לפלוגה של זאראקי זה קרב אחד על אחד", זה אחד הדברים הכי יפים בבליץ. זו אחת הסיפות שאני אוהבת את הפלוגה הזו כל כך. הנאמנות הזו אחד לשני ולמפקד. והפילוסו]פיית קרב שלהם! זו פילוסופיית הקרב הכי מדהימה שאי פעם ראיתי בכלל, זה היה פרק יומיקאקו. ההסברים על הזנפקטו היו נפלאים! והאנימציה... *בהיה* בכלל, עכשיו השיקאי של רוקיה נכנס לתמונה וגרם לי לחזור לסגוד לה אחרי תקופה ארוכה של פאסיביות. וזו רק אני או שהיה פה חתיכה רצינית של איצ'יצ'אדו? *זו לא רק את, את אפילו לא בעד השיפ הזה!* *שתוק קול מעצבן בראש שלי אני מנסה לכתוב תגובה!* וגרימג'ו *_* שונאת אותו, אבל עדיין.... מסכנה רוקיה. מה יש לאנשים מלנקב אותה? קודם אייזן ועכשיו גרימג'ו? היא כמו אינו (נוקב שש פעמים. פעמיים בידי אחיו, שלוש בידי שדים ראנדומאלים ופעם אחת בידי נאראקו). ועל הקטע הזה יש רק מילה אחת לומר. איצ'ירוקי!!! הבנקאי של איקאקו מגניב ברמות. זה פשוט כלי נשק ענקי ומגניב! כבר הזכרתי שפלוגת הפסיכים הזו היא הפלוגה האהובה עליי?(ואני מצטטת את הארנקר "הוא לא מטורף, הוא חסר פחד". ואני אומרת לכם כאן ועכשיו- טירוף הוא חזק מכל מגן, וחוסר פחד זה טירוף מוחלט!) אני רוצה פרק הבאאאא! סיכום בכמה מילים: פילוסופיית קרב ימיקאקו איצ'ירוקי גרימג'ו. באנקאי!

../images/Emo15.gif וכמע שכחתי את השיניגאמי

קאפס! ביאקויה לוקח הכול ביותר מדי רצינות. אני חושבת שהוא נהנה להטריד אנשים ככה. החיוך שלו הוא ההוחכה לכך שזו דרכו שלו לצחוק על העולם! " אני עושה חובות של אנשים אחרים ואתם לא יכולים לומר לי לא, ואני עושה לכם פדיחות! חה חה!" נשבעת!

Goggle Girl

New member
אויש די אני פשוט חייבת ../images/Emo58.gif

ותסלחו לי (או שלא. ניראה.) אוריהימה וכן, גם צ'אדו, שניהם חוטפים מכות מול העיניים של איצ'י ונופלים לריצפה פצועים חבולים וגוססים. איצ'י נכנס לטריפ האנגסט של חייו על זה כל כך חזק (ולא, למען האמת אני לא אוהבת את איך שרוקיה באורח פלא הוציאה אותו מזה, בלי קשר לאיצ'ירוקי. כל הקטעים איתו לאחרונה מרגישים לי OOC בצורה חולנית) ואחר כך בא ובמבט הכי אנגסטי-נחוש שראיתי ממנו כבר המון זמן אומר לאוריהימה שהוא יגן עליה, פשוט נשבע על זה למען האמת. אבל לא, זה כי הוא אומר לכולם שהוא יגן עליהם בעצם וזה לא איצ'יהימה (או איצ'יצ'אדו אבל נרד מזה לכרגע). אבל כשפחות או יותר אותו הדבר (כן, אני אשווה כי אם יורואיצ'י ואוראהארה לא היו באים גם אוריהימה הייתה במצב כזה אם לא גרוע יותר ואיצ'י לא ידע שהם באים להציל את כולם) קורה לרוקיה, כולם יוצאים בתרועות ובמחולות של זומג איצ'ירוקי שליטע קאנונייייייייייייייייייייייייייייייייית אין לי בעיה עם השיפ, באמת שלא. יש הבדל בין לא להאמין בזוג ושתהיה לך בעיה איתו. כן יש לי בעיה עם צביעות שיפרית שכזאתי. יום טוב.

../images/Emo15.gif אני לא אמרתי שזה לא

אבל תראי, אנטיתזה יקרה שלי, אני מבני האדם שרואים שיפים בכול דבר. אני פאקינג סופרת את השיפים של רנג'י! (67. רוב סולסואיטי+ כמות נכבדת של אנשי קראקורה+יצורים משונים אחרים. היחיד שלא משופפים אותו אליו הוא אדון תרנגול בוחאחא. וטוב שכך) ואני אוהבת איצ'ירוקי, מה לעשות? גם איצ'יהימה זה פסדר (לדוגמה אני דווקא אוהבת את מערכת היחסים שלהם ב 10 שנים אחר כך, שזה דרך אגב הרנטאטסקי הכי מדהים שקראתי בחיים). ואני כרגע אמרתי שהיה פה איצ'יצ'אדו. וגם איצ'יהימה קודם (פשוט תפוזבל הזה שונא אותי ולא נותן לי לשלוח הודעות).

למעלה