../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif קיה!@
אוח, פרק טובבבב! מתעסקים בפלוגה האהובה עלי! מצאתי את עצמי צועקת למסך כל מיני דברים. ("כסח אותו!" "חשבת שיהיה לך קל הא? היכון לבעיטת ישבינים בסגנון פלוגה 11!~ " "יומיצ'יקה חתיכחת נקיסיט מטורלל!" "חה! אין יור פייס ביג אגלי פלא!" ועוד ירקות... לכו תדעו מה עבר לי בראש, ביחד עם כל פלוגה 11 שכרגע שמעו שיש בצד השני של הרחוב אנשים ששוה להילחם נגדם) אני אוהבת פרקים כאלו, זה גורם למוח שלי לפעול, דבר שקורה לעיתים נדירות יותר ויותר. יומיצ'יקה וכל הקטע עם "קרב לפלוגה של זאראקי זה קרב אחד על אחד", זה אחד הדברים הכי יפים בבליץ. זו אחת הסיפות שאני אוהבת את הפלוגה הזו כל כך. הנאמנות הזו אחד לשני ולמפקד. והפילוסו]פיית קרב שלהם! זו פילוסופיית הקרב הכי מדהימה שאי פעם ראיתי בכלל, זה היה פרק יומיקאקו. ההסברים על הזנפקטו היו נפלאים! והאנימציה... *בהיה* בכלל, עכשיו השיקאי של רוקיה נכנס לתמונה וגרם לי לחזור לסגוד לה אחרי תקופה ארוכה של פאסיביות. וזו רק אני או שהיה פה חתיכה רצינית של איצ'יצ'אדו? *זו לא רק את, את אפילו לא בעד השיפ הזה!* *שתוק קול מעצבן בראש שלי אני מנסה לכתוב תגובה!* וגרימג'ו *_* שונאת אותו, אבל עדיין.... מסכנה רוקיה. מה יש לאנשים מלנקב אותה? קודם אייזן ועכשיו גרימג'ו? היא כמו אינו (נוקב שש פעמים. פעמיים בידי אחיו, שלוש בידי שדים ראנדומאלים ופעם אחת בידי נאראקו). ועל הקטע הזה יש רק מילה אחת לומר. איצ'ירוקי!!! הבנקאי של איקאקו מגניב ברמות. זה פשוט כלי נשק ענקי ומגניב! כבר הזכרתי שפלוגת הפסיכים הזו היא הפלוגה האהובה עליי?(ואני מצטטת את הארנקר "הוא לא מטורף, הוא חסר פחד". ואני אומרת לכם כאן ועכשיו- טירוף הוא חזק מכל מגן, וחוסר פחד זה טירוף מוחלט!) אני רוצה פרק הבאאאא! סיכום בכמה מילים: פילוסופיית קרב ימיקאקו איצ'ירוקי גרימג'ו. באנקאי!