יצא פרק 118

Goggle Girl

New member
זה היה מכוון בכלליות יותר מאשר אליך

ספציפית (ואם ספציפית אז זה ללירון. אצלך זה פשוט התחבר לי טוב יותר מבחינת קונטקסט. לא יודעת ._.; )

Goggle Girl

New member
שלח מהר מדי ._.; ../images/Emo58.gif

ואדרבא - את רואה שיפים בכל מקום, תקבלי שאותם טיעונים תופסים גם לזוגות שאת לווא דווקא אוהבת כל כך. איצ'יגו רואה את רוקיה נשחטת וצורח בדאגה = איצ'ירוקי? אזי איצ'יגו רואה את אוריהימה מועפת הצידה וסובלת ויכול רק לחשוב כמה הוא אימפוטנט בלהגן עליה ואחר כך מבטיח להגן עליה = איצ'יהימה MAX. @_@ או שהוא כמו שלירון אמרה במאורעות הפרק ההוא, פשוט מודאג בנוגע ל_כולם_ ורוצה להגן על _כולם_ בלי קשר רומנטי >_> (כן טוב בסדר אז הייתי צריכה להגיב פשוט ללירון עם המרירות הזאת ._.; אני אתנצל וניפרד בידידות?)

S.Riddle

New member
הממ? ../images/Emo58.gif

"ולא, למען האמת אני לא אוהבת את איך שרוקיה באורח פלא הוציאה אותו מזה" ...תהרגי אותי אם אני מבינה את צורת החשיבה שלך. "באורח פלא"? כאילו, זה התחיל עכשיו? פתאום? קודם לכן בסדרה היא לא גרמה לו לתגובות שאף אחד אחר לא גרם לו? הוא לא נלחם בחצי סוול סוסייטי כדי ללכת להציל אותה? היא לא עשתה קודם לכן בסדרה _שום דבר_ שהוציא ממנו תגובות כאלה? (ואפילו בלי קשר לאם הוא עשה את אותם הדברים בדיוק כלפי אוריהימה או צ'אד- הנקודה היא, הוא עשה אותם ועוד איך כלפיי רוקיה, אם לא פי הרבה יותר ממה שהוא עשה כלפיי אנשים אחרים). אני באמת ממליצה לך ללכת לקרוא שוב את המנגה. זה מרגיש כאילו יש בינינו פערי מידע עצומים מדי, ונדמה שאנחנו מדברות על שתי סדרות שונות. גם אם את לא מסכימה שיש ביניהם וייב רומנטי, לומר ש"רוקיה פתאום מוציאה מאיצ'יגו תגובות אלו ואחרות" נתפס מבחינתי כזלזול בעבודתו של האמן ובדמויות שלו, שלפי מיטב זכרוני את היית זו שאמרת שהן "אנשים" יותר מ"דמויות". (no offense, זה הכל מבחינה מקצועית. :\) בנוסף? לא התכוונתי ל"קאנוני" בכך שאיצ'יגו נראה המום ממה שקרה לרוקיה. זו התגובה הכי טבעית שהייתה לכל אחד. התכוונתי למה שקורה אחרי זה, as in, לא בפרק הזה. את קופצת מהר מדי למסקנות כי את כאילו נחושה להוציא את מה שאני אומרת מהקשרו. זה קצת מטריד, מכיוון שהנקודה שאני יוצאת ממנה ממש לא תוקפנית, ושלך כן. אני לא ממש נהנית מזה. :\

Goggle Girl

New member
שמעי ../images/Emo58.gif

לי אין דרך לדעת "מה קורה עוד דקה". אני יכולה להגיב רק על ההודעה שלך ותוכנה הישיר כי אני לא קוראת את המנגה, ומההודעה הישירה שלך מתקבל הרושם שהבעתי כבר בהודעה הראשונה שלי בנושא זה. ובקשר לזה שאיצ'יגו עשה כל כך הרבה בשביל רוקיה קודם לכן זה כבר ההבדל באיך אנחנו תופסים מערכת היחסים ביניהם עד עכשיו ולמה הוא בעצם עשה המון מהדברים שהוא עשה כביכול בשבילה עד עכשיו (קריא ללכת להציל אותה, בין היתר). ולזה אין טעם להיכנס.

S.Riddle

New member
לא אמרתי שיש לך,

אבל לקחת את הדברים שלי ועיוותת אותם לחלוטין ואז עוד תקפת אותי על משהו שלא אמרתי מלכתחילה. למה לא פשוט לשאול אותי למה התכוונתי במקום להיכנס בי? בחיית, עדי, קצת להירגע. אני לא מבינה איך כל זה נהיה ריב פתאום.

Goggle Girl

New member
המשך תגובה ../images/Emo58.gif

אחרי הקפה של הבוקר "הוא נלחם בחצי סוול סוסאייטי כדי ללכת להציל אותה" - אם את לא מכירה את דעתי בנושא אז _באמת_ אני לא יודעת איפה את חיה בנוגע לפאנדום כאן. הוא לא הלך להציל אותה - הוא פשוט לא רצה את המוות שלה על המצפון שלו בקונוטציה למאסאקי. הוא עשה את זה למען עצמו בלי קשר אליה בתור רוקיה אפילו. מישהו שהוא מכיר הלך למות וזה באשמתו. הוא אמר בעצמו - הוא לא הפרחח שיכול לתת לזה לקרות (שוב). בקשר ל"אנשים" ו"דמויות" - עד עכשיו - כן. עכשיו - רוקיה מתסכלת אותי ואיצ'יגו מעצבן אותי. איך רוקיה בכלל חושבת שיש לה את הזכות להגיד לו משהו? היא יודעת שיש לו הולואו בפנים? (שיסתובב עם המדבקות hollow inside, כמו של אינטל) מאיפה היא בכלל יודעת? ואם היא כבר יודעת - למה למען השם היא חושבת שיש משהו שהיא תוכל להגיד שישפר לו את ההרגשה? אין לה מושג מה עובר עליו, אין לה מושג איך הוא מרגיש, העיקר היא באה ומתחילה להרביץ לו. שתסתום את הפה ושתתפלל שהוא לא יאכל אותה @_@ ואם היא לא עשתה את זה, שלא תתפלא שאני אחר כך לא אוהבת אותה כי היא דמות מתנשאת שחושבת שהיא יכולה לרפא את העולם. איצ'יגו - כל כך הרבה אנגסט, כל כך הרבה דרמה, כל כך הרבה דיכי... ופתאום מישהו בא ואומר לך את מה שכולנו יודעים שאתה פשוט צריך להתחזק מההולואו שלך - כאילו, טוב שהוא לא ניסה? טוב שהוא לא נלחם בזה יום יום שעה שעה? מה באמת יעזור שהיא אמרה לו את זה? כאן, ידידתי, כאן הם הפסיקו להיות אנשים וחזרו להיות דמויות כי זה מרגיש כאילו קובו טיטה פתאום תפס את עצמו בידיים, לא היה לו מושג איך להוציא את איצ'יגו מהדיכי והוא היה צריך כניסה דרמטית לרוקיה אז הוא פשוט איכשהו שילב את שני המקרים ובאורח פלא המילים שכולנו ידענו כבר ושלא ממש עזרו עד עכשיו פעלו. למה? ככה. רוח הקודש.

../images/Emo15.gif זה דרש...סתכלי מה עשיתי

עבודה של עשר דקות פוטושופ ^^ אח, החיים טובים כשיש פוטושופ.

S.Riddle

New member
אני... לא הולכת להיכנס לזה.

אחרי שקראתי את ההודעה הזאת, ברור לי לחלוטין שאנחנו מדברות על שני בליצ'ים שונים. אין לי שמץ של מושג מאיפה הבאת את ההקבלה על רוקיה ומסאקי, ומכך אני מסיקה בשנית שאנחנו מדברות על סדרות שונות לחלוטין ואני לא יכולה בכלל להגיב לך כי אין לי מושג מה הסדרה שאת צופה בה. לכן אני הולכת עכשיו להשאיר את זה ככה, כי אני מבינה אין טעם לנסות לומר לך משהו. כל מה שתעשי בכל מקרה זה לפרש את הדברים שלי בדרך פוגעת והתוצאה- אני יוצאת מה'דיונים' שלנו ממש פגועה. העובדה היא- שרוקיה הוציאה את איצ'יגו מזה. את יכולה לומר כל היום שלא, אבל זה סתם יהיה להתכחש לסדרה המקורית. את יכולה לנסות לפרש את זה בדרך אחרת, לקרוא לרוקיה מעצבנת ולא-יודעת-כלום- ואת עדיין תיוותרי היחידה שחושבת כך. חושבת שאיצ'יגו יצא מהslump בצורה מסתורית? סבבה. חושבת שרוקיה לא עשתה כלום לאורך כל הסדרה? סבבה. נשמע שהבליץ' שלך זאת סדרה ממש, ממש איומה. אבל זו רק דעתי. שיהיה לך יום טוב.

Goggle Girl

New member
ברור למדי

כי אם היית אוהבת את אותם הדברים שאני אוהבת באותה הצורה שאני אוהבת אותם קרוב לוודאי שהיית רואה גם דברים יותר בדרך שלי ולא בדרך שאת רואה אותם עכשיו. האפשרות לראות דברים בכאלה צורות שונות זה חלק מהיופי של הסדרה לפי דעתי, ואת התסכול שלי הנוכחי הבעתי כבר. תגובה מפורטת יותר נשלחה לפרטי ובאמת שאין כאן שום דבר אישי כמו שאת גורמת לזה להראות.

S.Riddle

New member
אחלה. את צודקת.

אני עדיין חושבת שהיית יכולה להתנסח באופן אחר, פחות תוקפני, אבל לא חשבתי לרגע שירדת לפסים אישיים. זה שאני נפגעתי קשור לנימה שהרגשתי במילים שלך, אבל אני חושבת שאנחנו פשוט צריכות להסכים על לא להסכים, ולנסות לשמור על הדיונים שלנו יותר civilized להבא. אני מצטערת אם פגעתי בך או בדעות שלך באיזשהו אופן. חולה עליך. :)

Hinamori

New member
וואו, קצר. ס.ס../images/Emo58.gif

אבלאבל איקאקווווווווו 333333333333333> *________* הדרקון הוא כמו באר כזה של Loading. XDD קייגו חמוד. 3> ואני רוצה שיומי יילחם T___T;;;;;; הקטע עם גרימג'ו, איצ'יגו ורוקיה היה מטריד. אני בכלל לא זוכרת איך זה היה במנגה. ואיך גרימי הכניס את היד שלו לבטן של רוקיה והוציא אותה נקייה לחלוטין? X_X;; אני רוצה כבר פרק 119 <_<;

Goggle Girl

New member
צנזורה מבחינת

"מה? יש לנו רוצחים בסדרה? חס וחלילה D:" ו "טוב, _יש_ דם... אבל נצמצם XX;;;" אז מוחקים המון. כמו שלפני כמה פרקים איצ'יגו ואוריהימה הקיאו במקום ירקו דם

fay valentine

New member
אבל פעם היה הרבה דם

חוץ מזה, אם כך מה יעשו פעם הבאה שיהיה קרב? ייצא להם פיפי? מיצי קיבה? או פשוט שקית שלמה (עם האריזה) של קטשופ? האם זה בגלל שהתוכנית זזה בלוח שידורים?

Goggle Girl

New member
יש מצב די טוב, את יודעת?

בייחוד כי זה קרה ממש לקראת סוף הפילרים

fay valentine

New member
אולי הם פשוט התלהבו ../images/Emo58.gif

אולי הם פשוט התלהבו מהאפשרות להרוג דמות בלי לעשות שפריצים גדולים של דם. כלומר, תראי את קרייה - הוא לא מת "מת" עם דם וכל זה, הוא פשוט התפוגג! סתם ככה! אפילו לא סיים את המשפט שלו, אם אני זוכרת נכון (מה שקורה בצורה מאוד נדירה).

למעלה