הממ? ../images/Emo58.gif
"ולא, למען האמת אני לא אוהבת את איך שרוקיה באורח פלא הוציאה אותו מזה" ...תהרגי אותי אם אני מבינה את צורת החשיבה שלך. "באורח פלא"? כאילו, זה התחיל עכשיו? פתאום? קודם לכן בסדרה היא לא גרמה לו לתגובות שאף אחד אחר לא גרם לו? הוא לא נלחם בחצי סוול סוסייטי כדי ללכת להציל אותה? היא לא עשתה קודם לכן בסדרה _שום דבר_ שהוציא ממנו תגובות כאלה? (ואפילו בלי קשר לאם הוא עשה את אותם הדברים בדיוק כלפי אוריהימה או צ'אד- הנקודה היא, הוא עשה אותם ועוד איך כלפיי רוקיה, אם לא פי הרבה יותר ממה שהוא עשה כלפיי אנשים אחרים). אני באמת ממליצה לך ללכת לקרוא שוב את המנגה. זה מרגיש כאילו יש בינינו פערי מידע עצומים מדי, ונדמה שאנחנו מדברות על שתי סדרות שונות. גם אם את לא מסכימה שיש ביניהם וייב רומנטי, לומר ש"רוקיה פתאום מוציאה מאיצ'יגו תגובות אלו ואחרות" נתפס מבחינתי כזלזול בעבודתו של האמן ובדמויות שלו, שלפי מיטב זכרוני את היית זו שאמרת שהן "אנשים" יותר מ"דמויות". (no offense, זה הכל מבחינה מקצועית. :\) בנוסף? לא התכוונתי ל"קאנוני" בכך שאיצ'יגו נראה המום ממה שקרה לרוקיה. זו התגובה הכי טבעית שהייתה לכל אחד. התכוונתי למה שקורה אחרי זה, as in, לא בפרק הזה. את קופצת מהר מדי למסקנות כי את כאילו נחושה להוציא את מה שאני אומרת מהקשרו. זה קצת מטריד, מכיוון שהנקודה שאני יוצאת ממנה ממש לא תוקפנית, ושלך כן. אני לא ממש נהנית מזה. :\