יצא פרק 120

Ihavenonick

New member
יצא פרק 120../images/Emo58.gif

על הנסיון הראשון הצלחתי? אולי יש לי עתיד

JeeChan

New member
פרק מעולה 3> ../images/Emo58.gif

ואו לא זכרתי שהיא עפה לאוויר ותופסת לו בצוואר ומרביצה לו XD זה היה טוב XD הקרבות בין הקפטנים בוצעו בצורה טובה ^^ הפעם דחפו את רירין,קלאוד ונובה ללא קשר, כלומר הם היו דקה על המסך, לא תפסו זמן חשוב ולא שינו משהו בעלילה ובסוף האראנקאר אנס אותם. כל הפרק חיכיתי שישחררו להם את הכוח המלא ;; ואז הם יוכלו לאנוס את כל שאר האראנקארים ^_^

../images/Emo58.gif נייס ^^

פרק טוב ^^ בדיוק דיברתי עם אחותי שבחרו באופציה הכי טובה בנוגע לקלוד רינרין ונובה- לא להרוג אותם, פשוט להתעלם מקיומם XD ואז הגיע הפרק הזה והזכיר לנו שהם קיימים /= הו וול... במנגה הקטע עם אורורו היה הרבה יותר טוב (ז"א, הרבה יותר דם... כשהיא היתה תקועה לו עם חור בחזה על הקרן שלו) ובכלליות השחרור שלו היה הרבה יותר מרשים במנגה, אבל אני בכל זאת מרוצה. זה יצא טוב ^^ וכ"כ חיכיתי לשחרור הגבולות *.* זה הולך להיות פשוט מעולה ^_^ ואיצ'יג וגרימי O: וואו, זה הולך להיות קרב פשוט בסט עולם לפי הפרוויו! האנימציה, הדם... הכל! *.* וקון.... מסכן XD תמיד הוא חוטף אונדים XDDD

fay valentine

New member
מסנג'ר, עצלנית! *מצליפה*

קר"ן (קלוד רירין ונובה) באמת לא עשו שום דבר רציני בקרב, ועם כמה שזה היה שולי, זה עדיין היה כיף לראות את השיגועים שהם גרמו לאראנקר. (וברגע שראיתי שהוא מספר 15, חשבתי על איצ'יגו מאחד הפריוויו-ים שהוא שאל איך אומרים 15. אז זהו. ככה אומרים 15.) חבל לי כל כך שלא הראו את הקטע עם אורורו עם הדם כמו שאת אומרת, עם דם וזה. זה פשוט הורס את כל הכיף לראות דבר כזה בלי דם וניקובים שונים בגוף. לכן אני רוצה להרגיע אותך. הקרב הבא שיהיה, זה עם איצ'יגו וגרימי, לא יהיה כזה נהדר וטוב, כי לא יהיה שם הרבה דם. תחזירו את הדם וה-GORE לבליץ'!!!!!

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif @_@ אוי לי

כל הפרק חשבתי על כמה ליים רנג'י נהיה, אבל אז הגיע השחרור כוח ואני כזה "אוי נכון, הם רק בחמישית כוח, כמה דיביזיאי מצידם XD" @_@ מעט מדי איצ'י. יוחזר איצ'י לאלתר. וזה בעצם כל מה שהיה לי להגיד על הפרק >_>;

Goggle Girl

New member
אה כן נזכרתי מה רציתי להגיד../images/Emo58.gif

פשוט הכאיב לי פיזית הצנזורה כשהוא פגע באורורו וברירין >_>;;; אל אלוהים.

S.Riddle

New member
...Oh brother. ../images/Emo58.gif

יופי. זה התחיל בלהרוס את הקרב של רנג'י ואיל פורטה, שהיה אחד הטובים במנגה, ועוד לגרום לכך שזה יראה שפאקינג *רנג'י* יצטרך את העזרה של ה*הם*. אחלה, השלב הבא הוא שרירין מנצחת את אייזן ואז זה בכלל יהיה נהדר. *הולכת לשרוף כמה ספריי פסיכומטרי ולהעמיד פנים שזה הפילריסטים המעצבנים האלה* (אוּרוּרוּ, מצד שני, אשכרה עלולה עוד להפיל את כל הואקו מונדו.
) הצווחה של איל פורטה על אורורו רק גרמה לי לחשוב "וואו, אם יוּמי היה שם באותו רגע הוא היה מצקצק איזה 'how unbeautiful' סנובי והולך לשייף ציפורניים.". העיקר שהדברים שאני חושבת עליהם במהלך הצפייה בבליץ' אשכרה קשורים למה שקורה בפרק. >_> עם זאת, חבל לראות כמה הצנזורה באנימה מורידה מהערך הכללי של הפרק, מבחינת עניין או impact (למשל, העובדה שאורורו הייתה אמורה להיות משופדת לגמרי, מה שהיה הרבה יותר חזק במנגה, וכנ"ל הנזקים האבסורדיים יחסית שהיטסוגייה קיבל כתוצאה מההתקפה של שוולונג, שהיו הרבה יותר... ובכן... מדממים, במנגה). טוב, שיהיה. אני אשאר עם המנגה שלי.~ הפריטה הספרדית ברקע כששוולונג משחרר את הזנפקטו שלו כמעט גרמה לי לדפוק את הראש במשהו. למה לא נתנו ליו שירוטה לדובב אותו וזהו. P: ...אני לא יכולה לראות את הבאנקאי של היטסוגייה בלי להיזכר במאחורי-הקלעים של DOTBM ואיך שנגאיין ואייקי(?) תפסו את אחד הניצבים ברגליים ובידיים והתחילו לנדנד אותו מצד לצד בקריאות נרגשות של "היוורינמארו! היוורינמארו!". XD הזנפאקטו של האנה =
!

Goggle Girl

New member
לא יודעת ../images/Emo58.gif

לפי דעתי רנג'י היה זקוק לעזרה בכלל, בלי קשר לקלוד, רירין ונובה
אחרת איך את קוראת בדיוק למה שאורורו עשתה חוץ מאשר "להציל את רנג'י כשקרעו לו את הצורה"?
השילוב של קלוד רירין ונובה היה עוד דחיסת כמה דקות קדימה של הפרק, לא פחות, נכון, אבל לא יותר גם.

S.Riddle

New member
רנג'י? עזרה..? חמוד, חמוד. ../images/Emo58.gif

אורורו הגיבה לרייאטסו של האראנאקר בלי קשר למי נלחם נגדו. רנג'י היה הכי קרוב פיזית לחנות. אם זה היה איצ'יגו, היא הייתה עושה (או מנסה לעשות) את אותו הדבר בדיוק לגרימג'וו. ותאמיני לי שרנג'י לא צריך עזרה, ראית הרי את החלק האחרון? עכשיו יש "הרמת לימיט". זה הדבר היחיד שמפריד בינו לבין, ובכן, לעשות מה שהוא צריך לעשות לאיל פורטה. בנוסף, אורורו לא באמת עשתה יותר מדי נזק לאיל פורטה, בטח לא אחרי שהוא שיחרר את הבאנקאי שלו ואז רואים שכל מה שאורורו עשתה לא גרם לו להניד עפעף לפה או לפה. עזרה? hardly. רנג'י יותר ממסוגל להתמודד עם איזה בלונדינית מתוסכלת (הוא נשאר חבר של קירה כל השנים האלה, אחרי הכל). למשל- למה אף אחד לא התערב בקרב של היטסוגייה או מטסומוטו? פשוט מאוד- אין צורך. ברגע שמטסומוטו קיבלה אישור להרים את הלימיט, הכל פתאום 'נעשה בסדר'. זאת גם הסיבה שמטסומוטו played dead (בחירת מילים מעניינת), כי היא ידעה שעד שלא יהיה אישור, הסיכוי שהיא תצא בחתיכה אחת מהקרב הזה יהיה אפסי at best. (לא שאין אח"כ בלגאן גם עם זה, אבל יש הסבר מפורט למה צריך אישור בכלל להרמת לימיט, ומה זה בכלל אומר. שיגיע כבר 121~! האנימציה שם נראית די טובה פלוס יש כבר איצ'י אקשן~)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

נו אז אני בכלל לא מבינה מה את רוצה. העובדה נשארת בשטח שאם לא היו "הסחות דעת" בדמות אורורו בלבד במנגה והצירוף של קלוד רירין ונובה באנימה רנג'י היה מת לפני שהיו מספיקים להרים את הלימיט שלהם. את בעצמך אומרת - רנג'י יכול לפתוח לו את הצורה - עכשיו|כשהלימיט הורם. עד אז אבל אורורו, נובה, קלוד ורירין ווידאו שהוא יחיה עד שהם יקבלו את האישור לעשות את זה. מה שאני לא מבינה זה למה את כועסת ששילבו אותם כשמה שהיה איתם זה _בדיוק_ מה שהיה עם אורורו בפועל - הם באו, ניסו לעזור, עיכבו את המוות של רנג'י עוד חמש דקות, ואז הגיעה ההרמת לימיט ולא היה צריך אותם יותר. העיקר רירין יכולה על אייזן עכשיו. אבל די, זה כבר לא לכאן. חבל רק שעד ל121 צריך לחכות שבועיים :[

S.Riddle

New member
../images/Emo58.gif

ממש לא אמרתי שרנג'י לא יכול לעשות כלום. אמרתי שבאופן תיאורטי לא היה סיכוי גבוה שהוא ינצח את איל פורטה, אבל זה אומר בהכרח שהוא ימות או משהו בסגנון? ממש לא. אף אחד לא וידא שהוא יקבל את האישור, אף אחד חוץ ממנו ומהשיניגמים האחרים לא ידע על זה בכלל, אז בטח שלא רירין-טאצ'י או אורורו. אורורו הגיבה למשהו שהיא אפילו לא הייתה מודעת אליו לחלוטין (היא הייתה בערך חצי-ישנה) ואת רירין-טאצ'י דחפו כדי למשוך את הפרק. רנג'י היה מצליח להישאר בחיים מספיק זמן גם בלי רירין ואלה בלי למות. יש הבדל בין להיפצע ולמות, בחייך, רנג'י לא עד כדי כך מעפן כמו שעשית ממנו. הוא היה שורד יפה מאוד, בדיוק כמו ראנגיקו שמבחינת כוח עומדת בערך באותו המקום כמוהו ועמדה בכל זה יפה מאוד. רנג'י חזק וחכם והעובדה היא שגם בלי השטות הזאת- במנגה הוא עמד בקרב הזה יפה מאוד *הרבה זמן* עד שבכלל התקבלה הפקודה להרמת הלימיט. זה מעצבן אותי כי זה פילרים. אני לא מבינה, זה מפתיע אותך? זה מעצבן אותי כי זה לא אמור לקרות. זה מעצבן אותי כי מה שאורורו עשתה היה חשוב מאוד לפיתוח הדמות העתידי שלה בזמן שמה שרירין-טאצ'י כביכול עשו לא קרה מעולם, ויש סיבה שאף אחד אחר במנגה חוץ מאורורו בכלל לא נכנס לקרב של רנג'י ואיל פורטה. למה זה מעצבן אותי? כי זה גרוע, וזה עלבון מטורף ליצירה המקורית להפוך את הקרב הזה לבדיחה מהלכת בשביל איזה כמה דקות של comic relief, וזה פשוט מוריד מהאנימה כל כך הרבה. אז כן, זה למה.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שרירין-טאצ'י ואורורו במודע עיכבו את הקרב עד שיגיע האישור, אבל זה מה שיצא בסופו של דבר. ראנגיקו בעיני ממש לא עומדת באותו המקום עם רנג'י. לכל הפחות בגלל הבאנקאי שלו, למרות שניראה לי שגם מבחינת רייאטסו לדוגמא יש לו יותר ממספיק בשביל להגיד שיש ביניהם פער לא קטן. מה עוד שאנחנו לא יודעים (לפחות נכון לעכשיו) מה היחסי כוחות בין היריבים שלהם. זה לא משנה שראנגיקו תפתח לאראנקאר את הצורה ורנג'י יתפגר אם האראנקאר שהרג את רנג'י היה אספדה בעוד זה שראנגיקו נלחמה בו היה סתם אראנקאר כישלון כמו D-Roy. ואני אומרת שוב, ועם כמה שאת בגישה של "את לא תגידי לי מה לראות ומה לא לראות" - למה את רואה את האנימה עדיין אם זה גורם לך כל כך הרבה סבל ותסכול?

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif. . .

הצנזורה זה באמת דבר מעצבן :S כאילו, רואים שהמכה "קטלנית" אבל למה אין דם?! למה רואים אותה רק מתעופפת?[אורורו] [נ.ב,היא הייתה ממש מגניבה ס.ס; פוצ'קי ממש P:] אותו דבר בקשר לרוקיה, לפחות תראו שפריצים של דם בשחור לבן >_<; איל פורטה נראה ממש ממש מצחיק חחח Bad Bull ממש... ואני דווקא אהבתי את הקרב של שוולונג עם היטסוגייה, אהבתי את הקטע שהוא חותך לו את הכנפיים ואת הקטע שהוא מקפיא לו את החרב עם הזנב, דיי מגניב 3= דרךאגב, הוסיפו פורנו!:O הראו את הצוצו של מטסמוטו

Ihavenonick

New member
עכשיו תורי

פרסומת נגד פדופיליה- אורורו
נוסטלגיה על הנשקים המגוחכים של פעם (אני מדבר בכללי, לא בבליץ') -אל פורטה (שור? מה, כבר נגמרו צורות הלחימה?) שאלה- אם רק עכשיו הורידו את הלימיט, אז מה היה יכול לקרות בקרב של איקאקו?

Goggle Girl

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

כי אני כבר לחלוטין מבולבלת. ההגבלת כוח - חלה על איקאקו או לא? כי אם לא זה די טיפשי בעיני שסול סוסאייטי מכירה בזה שהוא חזק מספיק להישלח לעולם האמיתי, אבל לא מכירה בזה שרמת הרייאטסו שלו עלולה לגרום לאותן הבעיות שבגללן חוסמים את הרייאטסו של קפטנים וסגנים. ועוד שאלה - מה היה סדר הקרבות העכשווי במנגה? כלומר, איזה קרב בא לפני איזה @_@;

Ihavenonick

New member
בערך מה שאני שאלתי

אם זה מה שהוא יכול לעשות עם ההגבלה, אז מה הוא יכול לעשות כשיסירו אותה?

fay valentine

New member
סול"ס לא הכירו בו כ"כזה חזק"

הם ידעו שהוא חזק, אבל לא כל כך. כי הם לא ידעו שיש לו באנקאי. אבל הם עדיין שלחו אותו לארץ כי רנג'י ביקש אותו. (כי הוא כן יודע שיש לו באנקאי). חוץ מזה, רנג'י יודע שגם לאיקאקו יש קטע עם איצ'יגו. (והוא גם רצה לראות מישהו אחר מסתבך עם הפטנטים של הארץ - כל מיני משקאות מרים שקוראים להם קפה ואוכל ארוז... עכשיו יהיה לו על מי לצחוק, כמו שרוקיה צחקה עליו). אני מניחה שאם היו מרימים את הלימיט לפני כן, איקאקו לא היה צריך לעשות באנקאי כדי לנצח. (@_@ אבל אז היינו מפסידים קטע טוב עם איקאקו , ועוד לראות אותו נלחם חצי ערום.. )

Goggle Girl

New member
אז זהו, שזה מה שאני שואלת

האם בכלל היה עליו לימיט או לא. כי מתי שמזכירים את הלימיט אומרים שזה רק לקפטנים ולסגני קפטנים, ואני שואלת האם מדובר באנשים ברמת כוח כזאתי (ואז כן יש עליו כי לכל הפחות הוא ברמת סגן קפטן והוא נלחם עם איבה - סגן קפטן - ברמה שווה בסוף סאגת סול"ס) או אנשים עם ה_דרגה_ הזאתי ואז סול"ס יצאו נורא מטומטמים כי הם שולחים אנשים בדרגת כוח של קפטן ומעלה אפילו לעולם החיים בלי לשים עליהם הגבלות בגלל ביורוקרטיה.

למעלה