יצא פרק 120

Hinamori

New member
אני חושבת שבאמת

יש הגבלה רק לקפטנים ולסגנים שלהם. וזה באמת ביורוקרטי ומטומטם אבל ידוע שסול סוסייטי זה מקום שרחוק מלהיות מושלם. י.י

heartnet

New member
אין עליו הגבלה

והסיבה העיקרית לכך היא שבסול ססאייטי לא יודעים כמה הוא חזק (אחרת ממזמן היו הופכים אותו לקפטן) אחת הסיבות שאיקקו לא עשה באנדאי נגד איצ'יגו שהם נלחמו היא כדי שאף אחד לא ידע מה הוא מסוגל לעשות באמת. אגב, כנראה גם ליאמצ'ה (ככה קוראים לו?) יש באנקאי (וזה לא ספוילר מהמנגה או משהו, פשוט צריך ללכת אחורה ולראות) אבל זה סיפור אחר :X פלוגה 11 היא בהחלט לא שגרתית P:

Goggle Girl

New member
יומיצ'יקה ../images/Emo58.gif

ואי אפשר "להפוך" מישהו לקפטן. אין בזה היגיון. אם ימנו אותו לתפקיד בלי שהוא רוצה אז הוא פשוט יתרשל וידפוק את הפלוגה ששמו תחת פיקודו. בשביל להפוך לקפטן אתה צריך לרצות, אי אפשר להכריח אותך. ואיקאקו לא השתמש בבאנקאי נגד איצ'יגו כי לא הייתה לו סיבה. הוא גם ככה נמנע מלהשתמש בזה מתי שהוא יכול להימנע מזה, אם הוא היה משתמש בבאנקאי נגד איצ'י כשהוא רק הגיע ישר היו עולים על הפרץ רייאטסו ומגלים את הסוד שלו. חוץ מזה שהוא רצה שאיצ'יגו ילחם בקנפאצ'י וישעשע אותו קצת, זה היה דופק נורא אותו עצמו אם הוא היה מגלה את הבאנקאי נגד איצ'יגו.

heartnet

New member
זה שנוי במחלוקת..

אני מסכים איתך שאי אפשר להכריח אותו ב100% אבל בהחלט אפשר להפעיל עליו לחץ בכיוון, הרבה לחץ. אני יכול להבין למה הוא לא ירצה להכנס לכל התסבוכת הזו. ולא הבנתי למה את מתכוונת ב"זה היה דופק נורא אותו עצמו אם הוא היה מגלה את הבאנקאי נגד איצ'יגו."

Goggle Girl

New member
דבר ראשון זה בשלב שעדיין ../images/Emo58.gif

לא היה הכי מותר לשחרר את הזאנפאקוטואים שלהם בתוך סול סוסאייטי. זה היה גמיש עם השיקאי, אבל שהוא פתאום היה משחרר שמה באנקאי? לא הכי חכם. מה עוד שאם פתאום הם היו רואים שחרור של באנקאי באמצע סול סוסאייטי משמע - הרבה מאוד מאוד מאוד רייאטסו, וכשהם היו מבררים הם היו רואים "הופה, היו שמה הריוקה הפרחח ומאדאראמה איקאקו" אז קרוב לוודאי שגם היו חוקרים את איקאקו בנוגע למאיפה הפרץ רייאטסו הזה הגיע. הוא מנסה בכל כוחו להסתיר לא רק את הרייאטסו שלו אלא גם את הבאנקאי שלו (ומה עוד שאז גם היה לו פתאום עוד עד - איצ'יגו בעצמו, שאותו ראינו כבר שהוא לא ממש רצה להרוג בסופו של דבר כשהתברר שהוא חזק מספיק לשעשע את קנפאצ'י). למה לו להסתכן בגילוי מול פרחח שכזה?

fay valentine

New member
זה קשה לדעת...

פלוגה 11 הם גם ככה חזקים מאוד. הסגנית-קפטן שלהם היא ילדה קטנה ולא הגיונית במיוחד. והיא כנראה שם רק בגלל שקנפאצ'י (ZOMG!! @,,@) אוהב אותה... כלומר, הוא לא אוהב אותה, אלא היא פשוט בנאדם קרוב אליו. זה לא שהיא הכי חזקה שם. (לפחות לא הראו סימנים כאלה). מה שמביא אותי למסקנה, שהם כן מתחו את הלימיט גם על איקאקו. כי הוא נורא חזק, ברמת סגן-קפטן, והוא מפלוגה 11. עד כמה שזכור לי הוא מספר 3 בפלוגה. מה שאומר, שאם הצוציקית לא הייתה שם, הוא זה שהיה הסגן-קפטן. ( * למרות שהיו כאן ירידות על יאצ'ירו, אני עדיין אוהבת אותה. עכשיו שתעזוב את קנפאצ'י ותיתן לי אותו, כי אותו אני אוהבת יותר. (אני רוצה למשוך לו באיי-פאטץ'.) )

heartnet

New member
הלו הלו ../images/Emo58.gif

לא לזלזל ביאצ'ירו קטנה קטנה אבל היא גודלה בשנים האחרונות ע"י אחד הרוצחים הגדולים ביותר שהספיריט וורלד ידע מעודו. ואני לא אשכח איך היא קפצה על הכתף של איצ'יגו בלי שהוא שם לב קצת לפני הקרב של קנפאצ'י. ילדה אולי כן, חסרת תועלת - ממש לא.

Ihavenonick

New member
ולא לשכוח../images/Emo58.gif

שכשהגיע השליח באמצע הקרב של קנפאצ'י עם איצ'יגו, היא אמרה לו לא להפריע לה להסתכל על הקרב בצורה מאוד מפחידה.\ יש לה את הכוח, אך עדיין לא הראו איזה?

../images/Emo15.gif הראו ת'כוח שלה....

כשהיא העיפה את השליח מהגג במבט מרושע של דיקלוניוס קטנה, לא שמת לב לפיצוץ הייראטסו הוורוד שלה? עם כזו אנרגיה, מי צריך בכלל זאנפקטו?

Ihavenonick

New member
זה לא להראות את הכוח שלה

על זה דיברתי, איך שהיא הצליחה להפחיד את השליח
וכל זאת בלי להשתמש בכוח המלא שלה

Goggle Girl

New member
מה כוח מלא מה

בקושי פרץ רייאטסו קטן וכזו עוצמה הרסנית. לא סתם היא ורודה

למעלה