יצא פרק 141 באנימה

burhtk1

New member
הפרק ../images/Emo58.gif

אין הרבה מה להגיד. שום קרב בליצ'י, לא שזה דבר רע! פרק שלם על פרידתה של אינואה מהעולם ה"רגיל" (לא!!! אינואה-צ'אןןןןן!!!#@!##$). קטעים אהובים? -הקטע בחדר של איצ'יגו: חדר חשוך, האחיות בשינה עמוקה (איזו חמודה קרין בשינה XD <פדוביר איפה אתה כאשר צריכים אותך? אה, אופס, גלשתי מהנושא Oם>) -אינואה שמגיעה מלא יודע איפה (רגע, איך היא עלתה לשם אם היא עוברת דרך חפצים?!..לא משנה..) וכמעט מתנשקת עם איצ'יגו הישנוני וסוף סוף מגלה את רגשותיה אליו (מתי יוצא סרט ההנטאי? רגע, לא.. אני חולם..). אתגעגע לפרצופים הטפשיים של אינואה, מעכשיו היא תהפך לרובוט חסר רגשות \:

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש יפה!! היה עשוי מצויין לפי דעתי האנימציה הייתה מושקעת גם.. הרבה זמן אל ראיתי את זה בבליץ'^^ אינואה הייתה כזאתי חמודה.. ממש כואב לי עליה.. וכשהיא הייתי בחדר של איצ'י וכמעט נישקה אותו וכל הזיכרונות שלהם ביחד כזה עברו מהר... ~ממש יפה~ למרות שאני לא חובבת איצ'יהימה.. אין מה להגיד שזה הייה פק מצויין..

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

זה פרק מעולה מאוד יפה, ערוך בצודה מצוינת והאנימציה שם מעולה. העלילה מאוד מאוד יפה וזה פשוט...יפה. בקטע שאוריהימה בחדר של איצ'יגו היו לי דמעות בעיניים, אין זה היה כזה יפה! אחלה פרק.

וואו ../images/Emo58.gif

עשו את הפרק כ"כ הרבה יותר טוב מהמנגה ם.ם המנגינות ברקע היו מצויינות, היה כ"כ יפה שהראו את הדילמה שלה ממי להיפרד (אפילו שהיה ברור מה תהיה הבחירה שלה) היה קצת מוזר שדרך חלק מהדברים היא עברה וחלק לא, אבל זה כבר קטנוניות
וואו, והקטע אצל איצ'יגו היה פשוט מדהים. האנימציה היתה מצויינת, וכל הדיאלוג המהמם שלה על לחיות 5 פעמים ולהתאהב בכולם באותו אדם יצא כ"כ טוב *.* למרות שאני לא תומכת איצ'יהימה (אולקיהימה! ;;) זה היה פרק מעולה.

על מה כולכם מדברים ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אולקיאורה אמר במפורש שהיא יכולה לעבור דרך חפצים כרצונה בכל מקרה, אעע זה היה מקסים T___T אורי-טאןןןן

אבל ../images/Emo58.gif

אם כדור מגיע בהפתעה אני לא חושבת שהיה לה מספיק זמן לחשוב "אה, אני עכשיו רוצה לעבור דרכו" אלא יותר "כדור O_O;" אבל מכיוון שהקטע לא היה במנגה אין להאשים את קובו XD

מה חח ../images/Emo58.gif

כשעף אליך כדור מן הסתם את רוצה מאינסטינקט שהכדור לא ייפגע בך. אף אחד לא אמר שהיא צריכה -להתרכז- על לרצות לעבור דרך משהו

למעלה