יצא פרק 141 באנימה

Noya Nyan

New member
פרק טוב~ ../images/Emo58.gif

אהההה!!! כלכך הרבה פרקים טובים מגיעים אחד אחרי השני!! והאנימציה רק משתפרת!
בכל מקרה, אהבתי איך שהם עשו את הפרק באנימה, הרבה הרבה הרבה יותר מאיך שזה היה במנגה.
כי במנגה היא פשוט הולכת לאיצ'יגו ואומרת לו להתראות. טוב זה היה ברור שהיא תלך לאיצ'יגו. אבל כל הזמן שאלתי את עצמי אם היא בכלל חשבה אפילו על טאטסוקי?! או על כל האנשים האחרים?! כלומר. טאטסוקי. החברה הכי טובה שלה. החברה שהיא נשבעה לעצמה להגן עלייה. אז אני נורא שמחה שבאנימה הוסיפו את זה!
^___^" אוה! וגם הוסיפו קטע עם רוקיה ואישין!!
הוא מתייחס אלייה כאילו היא הבת שלו~ זה כלכך חמוד. X3 הנאום של אוריהימה היה מקסים כמובן. האנימציה הייתה ממש טובה. והאוויריה והמוזיקה התאימו. וגם הוסיפו פלאשבקים והכל היה מאוד יפה. ... אבל, אני מצטערת, זה פשוט גרם לי לדפוק את הראש במקלדת ולצרוח למה לעזאזל למה!??! איצ'יהימה מעצבן אותי.
אומג. הואקו מונדו ארק מתקרב!! ^______^" כבר לא יכולה לחכות~

JeeChan

New member
אני יכול להישבע שהגבתי על הפרק Oם ../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה :) זה מוזר שהמנגה בפרקים הנוכחיים רק גורמת לי לשנוא את בליץ' והאנימה שוב ושוב מזכירה לי למה אני אוהב את בליץ' ם: למרות שהם מרחו את הפרק, זה לא הרגיש מרוח, זה היה מבוצע טוב ואהבתי את זה מאוד. היה כיף לראות את אוריהימה ככה, לפני שהיא הופכת לאימואית לגמרי.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

ולפני שאיצ'יגו הופך לדיסק מקפץ "אני אציל את אוריהימה" "אני באתי להציל את אוריהימה"

Goggle Girl

New member
אה כי ../images/Emo58.gif

כשהוא הלך להציל את רוקיה הוא לא חזר על עצמו ככה?

Noya Nyan

New member
לול ../images/Emo58.gif

תסלח לי, אבל איצ'יגו אפעם לא אמר את זה. אולי הוא כן אמר "אני אסיים להילחם איתך ואז אני אלך להציל את רוקיה צ'אד רנג'י אישידה ואינואה". אבל הוא אפעם לא אמר "אני אציל את אוריהימה". (קודם כל הוא לא קורא לה אוריהימה דבר שני הוא לא אמר שהוא יציל אותה לבד~ XD) אז, כן. P: אני פאנגריל קטנונית.
אולי אתה מתבלבל עם רוקיה [:

Goggle Girl

New member
זה אירוני למדי האמת ../images/Emo58.gif

כי יותר מאשר להציל את רוקיה, הוא רצה להביא לביאקויה מכות בטוסיק על זה שהוא חרא אח גדול XD

Goggle Girl

New member
;-; או, אוריהימה צ'אן

כל כך הרבה זמן חיכיתי לזה. וזה היה... כה יפהפה ;; האהבה שלה, כל כך טהורה, כל כך נפלאה... ;-; לעזאזל איתך איצ'יגו, אתה והאף יוצר הפונים שלך!!!

Brain Dead

New member
אני לא חושב ככה

איצ'י רק רצה ללהראות לביאקויה מה הוא באמת צריך לעשות(אבל בדרך גם נתן לו מכות בטוסיק). בס"ס הוא מציל את רוקיה כי היא חשובה לו. בהואקו מונדו היא רוצה להציל את הימה כי זה מה שהוא עושה בתור דמות ראשית.מציל אנשים(במיוחד נערות במצוקה לפי איך שזה נראה).במילים אחרות בגלל שהיא ה-nakama שלו(ולא כי יש קשר מיוחד ביניהם) הבנאדם אפילו לא ידע שהיא באותה כיתה איתו עד שהיא הצטרפה למועדון הכוחות הפריקיים של איצ'יגו. דרך אגב אני מתעב איצ'יהימה(משום מה זה פשוט לא נראה נכון) וזה כנראה הופך אותי לפאןבוי של איצירוקי? למרות שאני חושב שגם בין רנגיקו לבינו יש משהו,ואולי גם יורואיצ'י?

Goggle Girl

New member
א. באמת בן אדם, תלמד לשרשר נכון XD../images/Emo58.gif

ב. "זה מה שהוא עושה בתור דמות ראשית מציל אנשים" - אפשר להגיד את זה בדיוק גם על ההצלה של רוקיה, אפילו יותר משמה. אדרבא, עם רוקיה היה קטע שבו הוא חשב לא להציל אותה עד שאוריהימה באה והזכירה לו שהוא דמות ראשית שמצילה אנשים והוא צריך להציל אותה. ג. "אפילו לא ידע שהיא באותה כיתה איתו" - זה לא נכון. לכל הפחות בגלל שהוא כן מודע לטאטסקי בתור חברת ילדות ולכן הוא מודע לאוריהימה בתור החברה הכי טובה של טאטסקי. רואים בפרקים 2-3 שהוא כן מאוד מודע אליה והוא גם זוכר אותה בתור הילדה שבאה עם אחיה שמת במרפאה שלהם. הוא אומר לרוקיה בפרק ה2 שלצפות באוריהימה מעייף אותו נורא כי היא תמיד מדאיגה אותו בלי שהיא אפילו מנסה, אז להגיד שהוא לא מודע לקיום שלה זה לא נכון בעליל לפי ההתפתחויות שקרו בסדרה. אדרבא, באמת לא ידע מקיומה? עכשיו הוא כן. ולוא רק בגלל פרק 59. איצ'יגו גם לא היה מודע ממש לאישידה אבל אחרי סאגת סול"ס הוא מכיר בכל אחד ואחד שהוא פגש שמה, בייחוד אלה שבאו איתו ועזרו לו. אז בטח שהוא ילך להציל את אוריהימה אחרי זה, ודווקא זה שהיא נאקאמה שלו אומר שיש ביניהם קשר מיוחד - או שאין לך זכות להזכיר את וואן פיס באף הודעה אחרת שלך כי הנאקאמה שמה זה ה קשר החזק ביותר בין אנשים :}~

למעלה