יצא פרק 525

pokegirl

New member
הנקודה האחרונה לאו דווקא

שוללת את התאוריות, חוץ מבמקרה הספציפי של האמזונות שאנחנו יודעים שלא עוזבות את האזור...

Noam Raby

New member
פרק מעולה. ../images/Emo58.gif

שברירי פרטים על העבר של אייס, אלבידה והצוות של באגי נכנסים לתמונה, עוד מידע על איפל דאון. כל זה נחמד וטוב, אבל משהו מריח מוזר. למה השיצ'יבוקאי זומנו להוצאה להורג? אם רוצים אותם כתגבור מול וואיטבירד, למה שמים להם קאירוסקי? ואם הם לא שם ללחימה, למה לטרוח לכנס קבוצה כ"כ מסוכנת של אנשים בנקודת זמן כ"כ רגישה? Something rotten in the World Govenment... בתמונה - הביהימה לא מצליחה לשלוט בעצמה מול לופי. מזלה שלופי הוא ג'נטלמן. P:

pokegirl

New member
נראה לי שעשית קצת בלאגן ../images/Emo58.gif

השיצ'יבוקאי לא הוזמנו לאימפל דאון. השיצ'יבוקאי הוזמנו לעיר שבה תהיה ההוצאה להורג, מרינפורד, העיר של המרין הדקוורטרס. וכן, הם זומנו כדי לאבטח את ההוצאה להורג. הביהימה נסעה לאימפל דאון (אני לא זוכרת כרגע אם היא פשוט ביקשה ללכת לשם כדי לראות, או מה זה היה), ובגלל שהיא מבקשת לראות את האסירים, אז שמים לה קאירוסקי, כדי שהיא לא תוכל לעשות שום דבר חשוד.

Noam Raby

New member
@_@ פספסתי את זה לגמרי....

כנראה אני צריך לקרוא הכל שוב XD

פרק מצויין ../images/Emo58.gif

התמונה של אימפל דאון פשוט מדהימה *.* אני כ"כ אוהבת ציורים של מתחת למים! כבר מזמן לא היה לנו פרק עם כ"כ הרבה עמודים כפולים. למרות שזה גרם לפרק להרגיש קצר, אני אוהבת עמודים כפולים D: אייס 3333> מישהו צריך לתת לו חיבוק ;-; אם הוא ימות בסוף זה יהיה כל כך מבאס T_T מעניין איך לופי יעבור את הסריקה. ולמרינס שנמצאים באימפל דאון יש מדים חדשים O: ובאגי! XDD באגי ברח! יכול להיות שהוא יעזור לחלץ את אייס? הלוואי שיראו גם את קרוקודייל, מס' 1, 3, ובוני קליי . ושהם יברחו 3: כל האווירה נבנית בצורה מאוד אפלה ורצינית. כבר מזמן לא ראינו את לופי כ"כ רציני- בד"כ הוא היה נעמד מול כולם וצורח מה הוא מתכוון לעשות XD; וואן פיס מעולם לא היה טוב יותר

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif אמכבר ההרגלים של לופי ואיך שהוא עושה

דברים כשהוא לבד וכשהוא עם עוד אנשים שמת לב להקבלה? את באגי הוא פגש כשהוא היה רק עם זורו(ורק אז הצתרפה אליהם נאמי) כרגע לופי נמצא עם הביהימה - ועכשיו באגי חוזר לעלילה ללא ספק באגי הוא דמות שיצא לנו לראות עוד הרבה פעמים מעניין כמה הוא התחזק

JeeChan

New member
זה פרק חמוד ^^ ../images/Emo58.gif

האמת שכולכם כבר אמרתם כל דבר שאפשר להגיד XD; אבל בהחלט היה מעניין החלק של קצת לשמוע את אייס ועברו, אני נורא אוהב את שיחות המשפחה האלה. רואים שאייס מחבב את סבא שלו וסבא שלו אותו למרות שהם אויבים. היה מפתיע לראות את הצוות של באגי ולשמוע על מה קרה לו. בדיוק לפני הפרק, עבר לי בראש המחשבה, של ואי מעניין מה קרה לבאגי ם: ופתאום בום אודה מספר על זה. אבל היה צפוי שהם יגיבו כמו שהם הגיבו. רק נסיון לדמיין את הקרבות שיהיו בסאגה הזאת, גורמים לי לקפצץ, ואי כמה שזה הולך להיות טוב.

Winged Serpent

New member
אמרו את זה מקודם אבל לא הדגישו

העבר של אייס, שהסתכם בפאנל אחד סה"כ, מסביר בתוכו תהיה של כמה מאות פרקים לגבי למה הוא עוקב ככה אחרי ווייטבירד. מדוברת בפצצת סנטימנטים מטורפת, ואני מאוד מעריך את אודה שזרק את זה פנימה.

תכלס... ../images/Emo58.gif

באמת זה פותר הרבה תהיות שעלו (לי לפחות) - למה אייס לא הקים לעצמו צוות פירטים משלו, כי תכלס הוא מספיק חזק לעשות את זה ובטח שיותר אחראי מלופי
יש לי הרגשה שאו אייס או וויטברד ימותו בסוף T_T

../images/Emo58.gif קצרר

גם אני התלהבתי מהציור התת ימי, אפילו חשבתי לצבוע אותו. מעניין אם זה יצא לפועל. בכלל נראה כמו יופי של מקום, יש לי הרבה ציפיות להמשך : ] ממ לא נראה לכם שזה הארק הסופי נכון ^^;? זה יהיה מפתיע אם הסוף קרוב והוא פשוט יצנח לפתע. ומה שממש מסקרן אותי זה הסיפור של אייס ולמה הוא כל כל נאמן לוואיטבירד. והראו מעט מידי

../images/Emo58.gifועוד דבר

קטעי העינויים באפלה ממש נתנו איזה טאצ' שהזכיר לי את ברסרק XD

למעלה