יצא פרק 55 עם כתוביות על ידי

JeeChan

New member
יצא פרק 55 עם כתוביות על ידי

Hell fansub, בגרסת Mkv להורדה ישירה ולביטורנט.

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif 55 - עוד פרק סגידה *_*

פרק מעולה =] הקרב בין איצ'יגו לביאקויה התחיל DDDDDD:, וגם בין סוי פונג ליוראיצ'י *_* ובין הקפטנים לסנסיי שלהם D:. בקיצור פרק מעולה =], רק החיסרון היחידי שזה הכול הכנה לקרבות שיהיו בפרקים הבאים ובפרק הזה לא הראו ממש קרב. ולסיום הפינה החדשה של קון, קורעת אותי מצחוק D:

או! אני לאהוב את סוי פונג!

וקרב עם יורואיצ'י.... *מתחילה לצרוח על מחשב *תוריד יותר מהר!**

Hinamori

New member
הפינה החדשה של קון = אינציקלופדית

שיניגאמים גולדן ? XP

Fay Wood

New member
הלפאנסאב התעוררו? ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

היגיע הזמן >>

קישור! קישור!

שמישו יישלח לי קישור להורדה ישירה *רצה כמו מטורפת ברחבי הבית* *נתקלת בקיר* קישור!!!

Sakura K

New member
אנירוצהגם ;;

ומותר לתת בינתיים קישורים להורדה ישירה של בליצ' וכאלה, לא? אחרי הכל- הסדרה עוד לא קיבלה רישיון וכו' >> ? לודעת X: ... לא מתעסקת עם זה XD

Neon taichou

New member
הוו מיי גוד!!1 |ספויילר|

אפילו שכבר קראתי את זה במנגה {אני מגניבה, חעחע}, התלהבתי מהפרק הזה. מההתחלה שלו, לפחות. מכיוון שאני איומה בסיכומי פרקים, אני פשוט אעשה רשימה. XDD כשרנג'י סחב את רוקיה במורד המדרגות, זה היה קטע כל כךךך יפה וחמוד ועע. רוקיה, את אלוהים! T__T הסול סלייר של אונוהאנה גורם לי לצחקק באופן בלתי נשלט. מה שטוב בפרק הזה זה שהוא לא עקב אחרי הסדר של המנגה, ככה שבמקום לתקוע לנו את הקרב של אוקיטאקה ושונסוי על ההתחלה {עד כמה שהם מגניבים ואני אוהבת אותם, ונאנאו-צ'אן חמודעעע} התחילו עם ביאקויה ואיצ'י. שונסוי כשהוא היה צעיר = כוסע. יאמה-ג'י הוא דמות מעצבנת ומשעממת. הקרב של יורואיצ'י וסוי פונג הוא הקרב הכי סקסי והכי נסגד בעולם. נו, שיצא כבר 56 עם ההמשך של כל הקרבות המגניבים. ולסיום -- יורואיצ'יXסוי פונג לנצח!!111 D: D: D: D:

OferKkK

New member
למה אין קישור בבליץ'פורטל?!

אין לי מקום אחר להוריד ישיר ">< אוף עכשיו אני צריך להריץ חיפוש P: שונא את זה...

OferKkK

New member
עריכה:אה!בעצם יש קישור!

פשוט הם שמו את זה בעמוד הראשי ולא בעמוד ההורדות XD נג'סים..P:

OferKkK

New member
עריכה:שיט!זה בעצם הרודה לביטורנט ><

שחכתי לבדוק איזה קובץ זה... אחח נאי מעצבן XP

Hinamori

New member
*נהיית רוח*

*בא שיניגאמי ולוקח אותי לסול סוסייטי* *נהפכת לשיניגאמית* *חוזרת* רנג'ירוקיה !!!1111111

למעלה