יצא פרק 55 עם כתוביות על ידי

Violettecat

New member
פרק יפה!!! ../images/Emo58.gif 55

הא, צדקתי! קיאונה ואיסנה אחיות! פעם נוספת עולה התהייה על יחסי איצ'יגו/רוקיה/רנג'י, הנאום של רנג'י היה ממש מרגש... יא שונסוי ואוקיטאקה ממש מגניבים, זה נחמד לראות את שניהם כשהם היו צעירים ^^. סוי פונג מתנהגת בצורה ביצ'ית ,יורואיצ'י מגניבה,אנוהאנה אמהית כהרגלה. חבל שחלק גדול מהפרק הלך על יאמה- ג'י ותסביך הגנדלף/ארמסטרונג שלו.

:( אני אראה אותו בזמן שתיהיו בבצפר

מי רוצה לספיילר לי? D: [לפחות אני יודעת מהיכן להוריד. אריגטו בפעם המאה ומשו, אור טאיצ'ו]

Fay Wood

New member
XD יא, אני לא היחידה ש ../images/Emo168.gif

יאמאמוטו מזכיר לה את גנדלף XDDD

Hinamori

New member
אשכרה XDDD../images/Emo58.gif55

שראיתי את יאמהג'יג'י חסר חולצה ישר חשבתי ארמסטרונג T_T [התכוונת לההוא מפולמטאל, נכון ? OO;]

פרק טוב ^^ ../images/Emo58.gif55

היה ברור שתהיה ירידת איכות מהפרק הקודם, אבל זה רק בגלל שהפרק הקודם היה מושלם *.* חחח היצור הזה זה החרב שלה? XD זה היה ממש משעשע! נראה שהולך להיות כמה קרבות ממש טובים....אוף, יש לי הרגשה ששונסוי והשני יפסידו ._. אבל אני לא רוצה שהם יפסידו! T_T הזקן הזה מעצבן אותי X_X ואיזה בישי שונסוי כשהוא צעיר, אה? *.* סה"כ פרק טוב, והכי חשוב- שהפינה של קון חזרה D:

Fay Wood

New member
גאד איזה פרק *___* ../images/Emo168.gif

סויפון כלכך..לאנחמדה OO; נסגדת, מאגניבה, אבל למה היא דרכה על אחות של איסנה (שאת שמה שכחתי =X)? זה היה אכזרי וכואב >> ורוקיה כזאת חמודה *.* איך שהיא תמיד דואגת לאיצ'יגו ולכולם ;-; יורואיצ'י- זה היה כלכך לא צפוי שהיא פתאום תבוא מאמצע שומקום. ועוד בצורה כזאת מאגניבה *-* עכשיו אני מבינה את אלה שאמרו משו על סויפון/יורואיצ'י ^-^; וסוףסוף מראים מה היאמאמוטו המאטריד הזה מסוגל לעשות.. ויחסית לזקן שנראה כאילו הוא בקושי זז עם גבות מתנפנפות (OO;)- הוא נראה ממש חזק, ויש לו גוף די, אמ, לאזקן? ._. למרות שכשהבגדים שלו התחילו 'להתעופף' אני די התחלתי לפחד OO;;; הו, ביאקויה היה כלכך סאשי בפרק הזה *.* והסול סלייר של אונוהאנה ממש מאגניבה ^-^ מאטרידה, אבל מקורית O= מגניב שלכל סול סלייר יש צורה מקורית שונה ^-^ אחד מהדברים שאני אוהבת בבליץ', זה שתמיד, גם בשיא המתח, הם תוקעים איזה קטע קורע ולא קשור לעולם. כמו כשיאמאמוטו העלה זכרונות מימי ביתהספר של אוקיטאקה והשני (שאת שמו שכחתי ._.) XD; והפינה הזאת של קון XDDD מתאים להם אחרי פרק מותח בטירוף לשים כזה קטע מפגר וקורע XD ו..אמ..מהעוד? אחד הפרקים הטובים שראיתי. אבל איכות גרועה. מחכה ללונר. ורוצה פרק המשך. ><; רוקיה תעשיליילד *-*;;

Neon taichou

New member
לא סויפון! סוי פונג!

רק בגלל שהתרגום עילג לא אומר שאת צריכה להיות כזאת גם. @_@ וכשהיא דרכה על קיאונה זה היה נסגד! D: כי היא קפלה ואשוחה וכאלה.

Violettecat

New member
תרגום חופשי כי השם שלה הוא סיני

אם קוראים לה בעברית, אפשר לכתוב "סוי -פון" ,כי בעברית בדרך כלל לא כותבים את האותיות שלא שומעים.

Hinamori

New member
מסכימה בקשר לסויפונג םם;

אחות של איסאנה היא קיאונה ^^"

dark max

New member
גרוע ../images/Emo58.gif

יחסית לפרק הקודם הפרק הזה גרוע. אמנם התחילו כמה קרבות מעניינים, אל הקטע עם הזקן היה תקוע. עד עגשיו הוא נראה כזקן שפוף ופתאום מקריצים לו גוך של בן עשרים... הקטע עם נאנו צ'אן היה יפה *_* היא גזו מגניבה

למעלה