יציאה מתחנת דלק נגד הכוון בטעות

mike311

New member
לא חמור

ולא חמורתיים .. אם היו כל אלו לא הייתי שואל .. מדובר בתחנה שמסתעפת מרחוב צדדי חד סטרי ושם גם יש חשמלאי וכו והתעכבתי שם כ3 שעות וביציאה עקב חוסר חיצים והעדר שילוט טעיתי ויצאתי הפוך ובמקרה עבר שוטר .... ברצוני להזכיר שברוב תחנות הדלק מוצב ביציאה תמרור חץ פניה ימינה בכדי למנוע טעות כזו

mike311

New member
ושכחתי לציין

שכיום יש שם תמרור כזה "חץ פניה ימינה בלבד" . ואז לא היה או שנפל או מה וכו ..

be_roo

New member
אם אין לך תיעוד של השלט החסר אתה בבעיה

היות וזו הראיה העיקרית לטיעונך. אם השוטר שנתן את הדו"ח ציין את טיעונך ב"תגובת הנהג" בדו"ח זה יכול להספיק, בעיקר אם הוא לא טרח לציין כי בדק בעצמו שהשלט אכן שם.

mike311

New member
יציאה מתחנת דלק נגד הכוון בטעות

לרחוב חד סטרי .כי לא היה שם תמרור . נרשם לי גדו"ח והגשתי ערעור . אני מעוניין במידע חוקי והפנייה לחוק .ותקדימים בנידון . בדחיפות יש לי ערעור בעוד 3 ימים

mike311

New member
אז ככה השלט החסר הוא

או אין כניסה בצד השמאלי של הרחוב .. או תמרור המורה פניה ימינה בלבד וברצוני לציין שאחרי פניות לערייה בנידון הציבה העיריה תמרור ביציאה המורה פניה ימינה בלבד ויש לי תיעוד על הצבת התמרור שלא היה בזמן הדו"ח

be_roo

New member
מצויין. אם כך מה אתה בדיוק מבקש מאיתנו?

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון ב"ערעור בעוד 3 ימים".

mike311

New member
התכוונתי לדעת מה התגובה המשפטית למצב כזה

כפי שתארתי יציאה ממקום שלא היה שילוט אל רחוב חד סטרי שלא "שקוף" שהוא חד סטרי ועלולים לטעות ועובדה שלאחר כמה טעויות כאלו ותלונות הציבה רשות החניה המקומית שם תמרור .

be_roo

New member
אין כזה דבר "שקוף"

אם אין תמרור שאוסר על פניה לכיוון מסויים הרי שהפניה מותרת. אף נהג לא צריך לנחש האם רחוב הוא חד סטרי או לא. הרי יכול להיות מקרה בו נהג אחד נכנס לרחוב ולתחנת הדלק, ואדם אחר שהגיע למקום ברגל מוציא את הרכב מהמקום, צריך לדרוש ממנו ללכת לתחילת הרחוב לבדוק האם הוא חד סטרי? זו בדיוק הסיבה שתמרורים מהסוג שחסר במקרה שלך מוצבים במקומות כאלה. לא הציבו תמרור? מותר לפנות. זה שמישהו שכח להציב תמרור במקום כדי לוודא שנהגים לא יסעו בניגוד לתנועה זו רשלנות של הרשויות. דרוש את ביטול הדו"ח עקב העדר התמרור.

למעלה