יצירות לתערוכה: מה דעתכם? (הכנה)

עינתפ

New member
אני בכל מקרה כנראה יבוא לבקר

וגם לקנות
. אהבתי הכל בעיקר המדבקות שכנראה תהיה לך קליינטית.

bell2002

New member
ממש ממש מקסים

ממה עשוי מחזיק הסמניות? ואיך עשית את הסמניות? את מאוד מוכשרת!

ShirYaki

New member
תודה! הסימניות עשויות ממקל עץ צבוע

ועליו דס צבעוני שנחתך באמצעות תבניות - נורא קל ואמא שלי אמרה שזה מתאים יותר לקישוט עציצים ומי אני שאתווכח איתה?

ShirYaki

New member
מדאס (אבל מהסוג הכבד יותר)

היא בנויה משני עיגולים שלעליון יש פה ושתי עיניים שהם גם כדורים מדאס, את הרגליים גם כן מאלתרים מחתיכת דאס שמזכירה מגפיים כאלה ואת הכנפיים אפשר לעשות מהכל - כל מה שנזכיר לך כנפיים (סרט, פלסטיק...)פשוט לתקוע את זה בדאס כשהוא רטוב, להוריד לפני הצביעה ואחרי הייבוש להחזיר - אני אצרף עוד תמונות של דמויות כאלה יותר מקרוב ואם את רוצה אני אנסה לעשות שרטוט ולשלוח לך... תודה!

../images/Emo9.gifהוא כזה חמוד

כמובן שאשמח לקבל שרטוט. תודה. צבעת עם צבעי אקריל רגילים ועליהם לקה? אני מציעה לך להכין גם מתקנים לעטים ולקיסמי שיניים, קופסאות לניירות ממו ולהצמיד עליהם את הדמות הזו בכל מיני פוזות - זה ייצא מגניב ואנשים יתלהבו!

ShirYaki

New member
אלה רעיונות ממש טובים!

פעם עשיתי כאלה מחזיקי פתקים (עם מקל ועליו תנין כזה) וזה יצא טוב. הצביעה היא באקריליק ועליה לכה כמו שאמרת. אני אצרף כאן שרטוט של הגמד.

עוד רעיונות נחמדים...

להכין קופסא שבתוכה תכניסי את הקופסא של מנקי האוזניים כשלקופסא החיצונית תצרפי דמות כזו רעיון נוסף - להכין דמות קטנה כזו כאילו היא מחבקת עיפרון ולצרף לה עיפרון צבעוני בצבע תואם לדמות.

dili

New member
מה ההבדלים בין סוגי הדאס?

למה משמש כל אחד מהם? קניתי דאס בקרביץ, אין לי מושג אם הוא קל או כבד...הוא דאס! תוכלי להסביר קצת לגבי סוגי הדאס?

ShirYaki

New member
אני לא מומחית גדולה לדאס אבל יש שני

סוגים אחד כבד יותר וקצת יותר קשה והשני קל יותר ורך יותר, יותר אורירי פשוט. מנסיוני, יותר קל לעצב דמויות עם דאס כבד והדאס הקל טוב יותר לאובייקטים שלא צריכים עיצוב מדוייק. מוכרת בחנות אחת הסבירה לי שהדאס הקל טוב להתפחה של חלקים בהדבקת מפיות - מדביקים מפית ראשונה, ממקמים את הדאס הקל איפה שרוצים להטפיח ועליו מדביקים את אותה המפית פעם שניה. אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות!

למעלה