מ"מקטרת" כסופה
A ayelet i New member 14/9/02 #9 בכנות? אהבתי מאד מאד - ואין לי ספק שיהיו קונים.... באמת יופי של דברים. עושה לי חשק להצטרף - אבל אין לי זמן להכין דברים!!!!!!!!!!! (בפעם הבאה...) אם לא יצא לי להגיע לבקר - אני אחכה לשמוע סיפורים. שיהיה בהצלחה!
בכנות? אהבתי מאד מאד - ואין לי ספק שיהיו קונים.... באמת יופי של דברים. עושה לי חשק להצטרף - אבל אין לי זמן להכין דברים!!!!!!!!!!! (בפעם הבאה...) אם לא יצא לי להגיע לבקר - אני אחכה לשמוע סיפורים. שיהיה בהצלחה!
S ShirYaki New member 14/9/02 #11 איזה כיף לקבל כאלה תגובות...../images/Emo51.gif גם לי אין הרבה זמן ולכן זה חברה מאוד טובה ישבה איתי עד 4 לפנות בוקר ועכשיו אנחנו ממשיכות. עידכונים בהמשך...
איזה כיף לקבל כאלה תגובות...../images/Emo51.gif גם לי אין הרבה זמן ולכן זה חברה מאוד טובה ישבה איתי עד 4 לפנות בוקר ועכשיו אנחנו ממשיכות. עידכונים בהמשך...
D dorlim New member 14/9/02 #13 ../images/Emo45.gif יופי של עבודות אין לי ספק שיהיו קונים בהצלחה !!!!!
R RonlyO New member 15/9/02 #25 כל הכבוד !! כל הדברים פשוט מקסימים. במיוחד המדבקות והסימניות. אנחנו בטוח נבוא לתצוגה !! יישר כוח !! רונלי
כל הכבוד !! כל הדברים פשוט מקסימים. במיוחד המדבקות והסימניות. אנחנו בטוח נבוא לתצוגה !! יישר כוח !! רונלי
R ravitr New member 17/9/02 #28 ../images/Emo65.gifאין מילים ממש אין מילים העבודות פשוט מדהימות , אין ספק שאתן מבוזבזות אני בטוח אהיה שם ! המון המון הצלחה
../images/Emo65.gifאין מילים ממש אין מילים העבודות פשוט מדהימות , אין ספק שאתן מבוזבזות אני בטוח אהיה שם ! המון המון הצלחה