יצירת הולד נגמרת ל 40 יום.

בדיוק כפי שכל צומת נקראת "הצטלבות"

אז אולי ההזיות הנוירוטיות שלך גורמות לך לחשוב על המושיע, בכל פעם שאתה עובר בצומת דרכים ?!

Providence

New member
X יכול להזכיר הצטלבות, לא הצלב

שאצלך. זה שאצלך צורתו ממש כמבנה העץ עליו צלבו את משיחנו...

אם תסובב את ה-X ב 45 מעלות תקבל +

זה כמובן תלוי מאיזה זוית אתה מגיע לצומת, וכמובן תלוי באיזה רמה ההזיות הנוירוטיות שלך נמצאות בזמן ההגעה.

יובל199

New member
לפי דעתי אני - אבל בכל זאת

תקרא את המאמרים שהם הביאו: כאן ובלינק הבא. תראה אין מה שהבאתי כאן "At eight weeks of life a tapping stimulus on the amniotic sac results in arm movements . . . the primitive brain receives the stimulus, selects a response and transmits the response as a signal to the arm." M. Rosen, "Learning Before Birth," Harpers Magazine, April 1978 מפיל את שניהם. *בכל מקרה התגליות המדעיות עוד ישתנו 1000 פעם - וככל שהם יהיו יותר מדוייקות הם יתקרבו לכתוב בתורה (לפי דעתי).

פלסטיק

New member
על תרנגול עיוור שמוצא לפעמים גרגר

שמעת? גם אם היית צודק (ואתה טועה) אזי זה לא אומר דבר, זה יכול להיות מקרי. אם הגמרא ניתנה מהשכינה מספיק שאני אראה פעם אחת שהיא טועה ואז זה סימן ש: 1. או הגמרא לא מהשכינה 2. השכינה טועה מוכן למבחן הזה? (דרך אגב אני דוקא הבנתי שהמחקר שהבאת שגוי והעוברים הם בני 90 ולא ארבעים יום)

Providence

New member
עצוב ומעורר חמלה (מה אתה חושב, לא

כואב הלב לראות אדם משתטה? מה, אנחנו חיות?) הקשקוש שכתבת אינו נזכר בלינקים שהצגת ועושה יותר רשם שהוא חלק מעלון תעמולה באנגלית של "אפרת". האם יש לך איזו דוגמא בה התקרב לבסוף המדע אחרי תעיות, תהיות ותקונים, אל משהו הכתוב בתורה?

יובל199

New member
"האם יש לך איזו דוגמא בה התקרב "

לבסוף המדע אחרי תעיות, תהיות ותקונים, אל משהו הכתוב בתורה? " בודאי. למשל הנושא עליו אנחנו מדברים כאן. פעם חשבו שהתינוק הוא אדם רק לאחר שיצא מהבטן. לאחר מכן דברו מדענים על עובד בגיל 7 חודשים שהופך להיות אדם. היום כולם תמימי דעים לגבי יום ה-90 בו העובר הוא כבר אדם (ויש כאלה שטוענים פחות (עד כדי 40 יום - אבל כפי שהבאתם בלינקים יש הרבה החולקים עליהם ואומרים שהתוצאות שלהם אינם מספקות כהוכחה - אז מה?). דוגמא קלאסית למקרה שהמדע אחרי אחרי תעיות, תהיות ותקונים מתקרב לדבי חז"ל.

Providence

New member
מדוע ההזיות הנוירוטיות הללו?

הדוגמא שלך הופרכה בעליל, ואם אין לך אחרת בלתה אז התורה במצב עלוב. לא יותר סביר לומר כי עובר הוא ישות, נניח, משפטית, רק אם הגיע לגיל שיוכל לשרוד לידה ספונטנית טרם-זמנה (בערך 24 שבועות)? מה הטעם, מעשית, להשתמש בקריטריון אחר? לא ענית מנין הצטוט שלך. האם אתה מתביש במקורו?

יובל199

New member
הזיות?

א) הלינק ההוא נעלם לי. ב) אין זה משנה - מצאתי חדש כאן ג) ומתוכו הנה הוכחה וודאית שהמוח עובד כבר לפני 63 יום. How about nine weeks? At nine to ten weeks, he squints, swallows, moves his tongue, and if you stroke his palm, will make a tight fist. By nine weeks he will "bend his fingers round an object in the palm of his hand." Valman & Pearson, "What the Fetus Feels," British Med. Jour., Jan. 26, 1980

יובל199

New member
אתה הולך אחורה במקום קדימה

"פעילות מוחית בתגובה לגרויים, נצפית בעובר רק החל מן השבוע ה- 20" אני כבר הראתי וגם אתם בכמה לינקים שכבר נצפתה תגובה כזו מהשבוע ה-8 אתה הולך אחורה במקום קדימה. חוץ מזה שם מתואר ניסוי שעשו על קבוצה בתחום 20 עד 40 שבועות וההצלחה שלה. מ ה ה ק ש ר ???

Providence

New member
הקשר הוא עדכנות.

אני מניח שבעתיד ניתן יהיה למדוד חלוף חמרים בממברנת הביצית, ואז תועלה הטענה שהחיים מתחילים מרגע השתחררות הביצית מן השחלה, ואולי גבר שממאן להפרות את בת-זוגו, בהשתמשו באמצעי מניעה - יואשם ברצח הביצית. הכל אפשרי, עם חשיבה יצירתית כשלכם...

למעלה