יצירת מציאות - מישהו מבין?

יצירת מציאות - מישהו מבין?

יצרתם מציאות ו...... פתאום תחושה של כלום! לא טוב, לא רע. כאילו הרצון נעלם.
מה זה??? לאן נעלם הרצון?

אולי מיצית ויותר מעניין אותך לא לדעת?
ביצירת מציאות יש גם אלמנט של אי ידיעה אבל גם יש ניסיון
להוביל ברמה מסויימת כיוון מסויים
אולי את מעדיפה להשאיר זאת לידי השם.
מה רע?
רצון אחד הולך מוצאים רצון חדש.
אנחנו משתנים את יודעת. יש בך עוד מיליון פוטנציאלים לרצונות
שאת אפילו לא מודעת אליהם עדיין וגם יש את מתוך שלא לשמה בא לשמה.
מוות של רצון אחד זה פתח להולדת רצון אחר. והתחדשות. זה דבר טוב.

נ.ב. החיים הם הרפתקאה רק אם מתייחסים אליהם ככאילו

וחלק מזה זה שאין דבר קבוע. אז אני אומרת שזה מעולה ופשוט
חפשי משהו אחר שמדליק אותך או שתתנסי במשהו חדש שטח לא מוכר.

לא ממש הבנתי,את יכולה להעמיק את שאלתך?

מדובר על רצון ספציפי שנעלם או על רצון בכלל?

...

יצרתי מציאות, השגתי אותה, ומרגע שהדבר הושג, פתאום נראה לי מוזר. אין תחושה של אתמול. כאילו היום ואתמול שונה מבחינת הרצון. מבחינת עבודה על היצירת מציאות - אין לי על מה ... וקשה לי עם זה.. מפחיד. אין לי רצון.

אולי פשוט חסר לך האתגר.

כשהכל בא בקלות אולי זה מוציא לך את החשק אם אין לך כל כך על מה להתאמץ
אולי את מסוג האנשים שזקוקים לקושי מסויים.

רותי 11

New member
יש מצב שיצרת משהו שאולי הוא לא באמת שלך ?

שזאת לא את? יצרת משהו אולי כי ראית
כי רצית כי חשקת בגלל שראית את זה
במקום אחר? וחשבת שזה יהיה גם טוב
עבורך? אולי זאת הבעיה אולי זה לא הרצון
האמיתי שלך ולכן כשזה הגיע זה היה חסר
טעם

חשבתי כך בהתחלה,

אבל זו לא הבעיה. אחרת ארגיש כך עם כל רצון שאגשים.
קוסמת הראתה לי את הבעיה האמיתית.
הייתה חסרה לי התנגדות. נשארתי עם "מה עכשיו?" השגתי, ולא נשאר לי על מה לעבוד. הלהתרגל לעובדה שיש וזה כבר כאן הייתה הבעייה. בדמיון היה לי יותר קל לפני שזה הגיע. כשזה הגיע, לא ידעתי מה לעשות עם זה. עכשיו אני כבר יודעת.

אוקי..

לפעמים כשמנסים כל כך להשיג משהו, מחפשים התנגדויות ללשחרר והעבודה היא יומיומית....
הפתרון הוא - לזרום כל יום, מה שיהיה יהיה. שלווה. יש הכל ומה שצריך להיות כבר יבוא. אין צורך לעבוד יותר. העבודה נעשתה ועשיו הזמן לשלווה. זה שלב שעדיין לא הייתי בו. שלווה בלי עבודה. (מצטערת אם לא ברור, קצת קשה להעביר את הפתרון במילים).

זה מה שקורה כשנלחצים מדברים טובים...

הנה הבדל בין ידע לרגש ומודעות/ תפיסה - קראתי את השרשור מחדש. וראיתי שהייתי באנרגיה של "מה עכשיו?" "מה עכשיו?" (כמו ילד שמקבל את הסוכריה שהוא רצה ועכשיו מחפש משחק חדש, שוודאי יקבל). שזו בדיוק האנרגיה הנכונה לקבל עוד ועוד מהעולם.. למרות שהידע על האנרגיה היה קיים, לא הייתי מודעת לכך שאני נמצאת בה, בגלל שנלחצתי כל כך מהאנרגיה החדשה שנכנסה. ניטרול הלחץ הביא אותי להבין את מה שכתבתי. שוב, אותו ידע בזמן אחר היה גורם להבנות ורגשות אחרים.
תודה לכם שעוזרים לי להבין דברים..

Nachmanides

New member
"יצרתם מציאות" היא טענת הבל של העידן החדש.

נראה אותך "יוצרת מציאות", באמצעות "השתדלות רוחנית", שתאפשר לך לפסוע מבעד לחלון הקומה העליונה של המגדל המשולש של עזריאלי, ולהתקדם באויר בקו ישר מבלי שכוח המשיכה יחול עליך...

חחח

למה שאבזבז את חיי על נסיון להלחם בכח המשיכה? זהו כח קיים. כח של היקום, של הטבע... לא עדיף לעבוד יחד איתו?!

יואאוו איזה וויב נמוך..חחח

הבאת מאמר גרוע שלא מבין דבר בכח המשיכה.
קראתי ברפרוף, כי הוא ארוך אבל סתם לדוגמה, במחקר על השמנים - הפנטזיות החיוביות והשליליות הן הפוכות!! לפי כח המשיכה, דווקא כדי להפחית במשקל צריך לומר לעצמך שאתה יכול לאכול מה שבא לך ומתי שאתה רוצה. משמעת כאמירה חיובית בכח המשיכה??? איך זה בדיוק אמור להוריד סטרס? זה רק יעלה אותו עוד יותר, דווקא אז משמינים יותר....משמעת היא הדרך הרגילה, זה הפוך מכח המשיכה = הטבע.

וכמובן שישנן מגבלות ליצירת מציאות אם לא משתמשים נכון. זו למידה ולא ביום אחד.
כח המשיכה הוא כח קיים. גם מי שלא יודע עליו מושפע ממנו. זה כמו שתגיד שמי שלא שמע על מספרים בחייו לא יהיה אפשרות למדוד אותו בגובה ובמשקל.. לכן צריך לעבוד איתו יחד ולא לנסות להיות חזקים ממנו.
אם אתה באמת מתעניין, תקרא יותר על תורת הקוונטים, חוקי היקום (יש יותר מכח המשיכה) יש שיעורי קבלה שמסבירים מבלי להשתמש במושגים מפורשים, ויש הרבה מאוד מידע באנגלית במיוחד ביוטיוב.

למעלה