יצירת מציאות

ננ27

New member
יצירת מציאות

האם יש מישהו שהוא מאסטר ליצירת מציאות שלו? האם חלק מיצירת המציאות היא גם קבלת המציאות כפי שהיא? האם אדם "צריך וחייב" לפעמים לקבל את המציאות כפי שהיא "בעל כורחו" או שכל מצב ניתן לשינוי(ואיני מדברת על גישה) האם באמת האפשרויות שלו ליצירת מציאות הינן בלתי מוגבלות?

loogi 24

New member
אחלה שאלה

לפי ישוע ואפילו קראתי ציטוט מפי יונג חובה לקבל את המציאות כפי שהיא כדי להצליח לשנות אותה...זה אחד הדברים שלי קשה מאוד להבין.לפי מה שקראתי בכמה מקומות,הנשמה שלנו מגיעה לכאן עם תוכנית מבעוד מועד בתור פוטנציאלים...כלומר הפונטציאלים קיימים וייתכן שחלק ייתקיימו וחלק לא - ופה אולי מתבטאת היכולת שלנו להשפיע על מהלך חיינו (ואולי אפשר להבין את זה דרך : "הכל צפוי והרשות נתונה") נושא מורכב מאוד ומבלבל כמו שאמור להיות אני מניח...אם היינו יכולים להבין בדיוק את ההסכמים והחוזים שלנו אולי לא היינו נעים לקראתם ומקיימים אותם...

רפפם

New member
העובדות הן שלא ניתן לשנות

כל מצב, אפשר כן להשתנות מבחינה פנימית ולמשל להגיע למצב שסבל חיצוני לא ישפיע עלי, כמו שיוגים ולוחמי קונג פו נמצאים בתנוחה קשה במשך הרבה שעות. אני מאמין שיש לנו פוטנציאל אדיר אכן לשנות את המציאות ויש בעולם שפע אינסופי לכולם, וכל אחד בעצם יכול להשיג את הדברים שהוא רוצה מהמציאות, אבל זה בפוטנציאל, אנחנו ברובנו המוחלט מאוד חלשים ולא כ"כ מפותחים רוחנית. כמובן שרצוי לשאוף לשנות את המציאות לטובה אבל לא כדאי לבנות על זה שבטוח נצליח ליצור את מה שאנו רוצים, אז כדאי קודם כל לקבל את המציאות כפי שהיא ובמקביל לנסות לשנות אותה ולקבל שגם הניסיון לשינוי וגם ההצלחות והכשלונות בזה הם חלק מהמציאות... זה כמו שמישהו מאמין בדטרמיניזם(לא אני) של שפינוזה ושהכל קבוע מראש, אבל בכל זאת יש לו אפשרות לבחור מה ללמוד ומה לעשות למרות שהאפשרות הזו שלו נקבעה מראש

Swicca

New member
כולנו..

מאסטרים ליצירת ותימרון המציאות שלנו. :) - אתה קודם צריך לדעת את פני הדברים כפי שהם לפני שאתה יוצר שינוי כלשהו, לטובה או לרעה. -לדעתי כל מצב ניתן לשינוי. כל בחירה, מהלא מודעת(ראיית עולם וכו, בסיסית) ועד המודעת ופרקטית ביותר, גוררת אחריה תוצאות לא קטנות בכל סיטואציה. שוב צריך לדעת את פני הדברים, ו"לקבל" את המציאות כפי שהיא, בשביל שתוכל לקחת את זה שלב קדימה. בלי שתראה קודם מה יש כרגע, לא תדע לאן לכוון ואיזה שינוי ליצור בשביל לקבל את התוצאה הרצויה. -לדעתי הכל אפשרי, אך זו רק דעתי אחרי הכל. במידה והיא תקינה ולא רק במציאות שלי האישית, אז אני לא רואה סיבה שתיהיה מגבלה מסויימת. (אולי המגבלות היחידות קיימות במקומות שבהם אתה כרגע ובשלב מאוחר יותר מוצאים בכל פעם, לאט לאט, דרכים לעקוף מגבלות של פעם רק בשביל לקבל חדשות מאוחר יותר XD)

oobe

New member
מלא ספרים וקורסים על יצירת מציאות.גם באינטרנט

למעלה