יקירותיי... שאלה..

I s t a r

New member
יקירותיי... שאלה..../images/Emo57.gif

איך ומתי בחרתן לבשר לבן זוגכן על בחירתכן בחיים שמממשים אתכם ללא אימהות ? לאלה שעדיין אין בן זוג, איך ומתי אתן מתכנות לעשות זאת ועד כמה זה יהיה אמלנט מכריע בהמשך הקשר ?

karnity

New member
בת מזל שכמותי...../images/Emo20.gif

אהובי ואני כבר כ- 10 שנים יחד... ובתחילת יחסינו נושא הילדים כלל לא עלה... אחרי שנישאנו והתחילו להציק עם השאלות הפולשניות... הנושא עלה.. באורח פלא, שנינו תמימי דיעים... ילדים - לא תודה! התחושה של שנינו, שאנו אחידים בדעתינו בנושא כנראה ריחפה באוויר עוד טרם שוחחנו על זה... זה היה די ברור ... אפשר לשאול אותך עם אישתאר הוא שמך האמיתי או הניק? כך או כך, זהו שם מקסים! (פעם אפילו זכרתי מה משמעותו...)

I s t a r

New member
../images/Emo39.gif בכיף..

קודם כל, איזה נהדר ומדהים שרק אחרי החתנה הנושא עלה בניכם- והייתם תמימי דעים!! נפלא איך מוצא סיר את מכסהו- פשוט נהדר!!! אישתאר הוא הניק שלי, ומשמעותו WIZARD בשפה האלפית.

QueenOfMagic

New member
אצלינו זה היה ככה

היו לנו מלא שיחות נפש ובאחת מהן סיפרתי לו. כבר אז הוא איים בכך שאם לא אשנה את דעתי כשהוא יהיה מוכן כנראה שניפרד. אני הצעתי לו את נושא האימוץ שנראה לי סביר יותר והוא דחה אותו.. לאחר הצתרפותי לפורום הזה סיפרתי לו שוב על חוסר הרצון שלי בילדים או לפחות ללדת אותם והוא טען שאני אפספס משהו חשוב בחיי (לא שאני קונה את זה). לגבי העתיד אם יהיה לי חבר אחר..קרוב לוודאי שאני אשים את זה בשאלות השב"כ שלי - כמו האם אתה מעשן לוקח סמים הזד***ת עם ז*נה או כל יצור אחר שהוא לא אישה נורמלית ובריאה. האם אתה אוהב חתולים והאם אכפת לך שלעולם לא יהיו לך ילדים משלך??

n oy

New member
קווין אוף מאג'יק

השיחה שהיתה לך עם בן זוגך. אותו מילים היה עם בן זוגי. נחמד הא? מקווה שיבין, או שלא. נוי.

QueenOfMagic

New member
נוכל לתמוך אחת בשניה

הקטע הוא שאני לא נפרדת ממנו כי אני לא רוצה ילדים. כי הוא גם יכול לשנות את דעתו..לכן בנתיים אנחנו יחד. אולי פעם יפרדו דרכינו..מקווה שלא אני נורא אוהבת אותו.. אבל כנראה שככה זה בחיים

gertrude

New member
אז ככה...

החבר הרציני הראשון שלי, בסביבות גיל 16, לא רצה ילדים (הוא היה מבוגר ממני ב-7 שנים). אני לא זוכרת אם לפני שהייתי איתו רציתי ללדת או לא (למרות שאני לא זוכרת שאי פעם נמסתי מול תינוק או שמתי כרית מתחת לחולצה כדי לראות איך זה), אבל אולי מלפני ובטוח מאז אין דבר יותר טבעי לי מלא לרצות. בגלל שאני משתדלת ככל יכולתי להימנע ממצבים שאני לא רוצה להימצא בהם, בערך מגיל 17 העלתי את הנושא, במחשבה תחילה, מול כל בן-זוג פוטנציאלי (כנושא שיחה תמים כמובן, לא כדי לומר "נזדקן ביחד ותזכה לא להיות אבי ילדי"...). כך גם עם זוגי - בסביבות הדייט השלישי עמדו שני עניינים מהותיים על הפרק: האם הוא רוצה ילדים והאם הוא מתכוון להמשיך לאכול חיות - תשובה חיובית לכל אחת מהשאלות האלו היתה גורמת להתמוססות הקשר. למרבה השמחה התשובה לשתי השאלות היתה שלילית ואחרי זמן-מה נישאנו. האמת היא שבערך מגיל 17 ואילך סיפרתי לכל נהג-מונית, דודות סקרניות ושאר שוחרי טובתי שאני לא בעניין. זה נראה לי חשוב גם בקטע פוליטי - ככל שידברו על זה יותר, כך זה יהיה נוכח ומקובל יותר, וגם כי באמת באמת אני לא רואה סיבה להתבייש או להיות נבוכה.

S i r i u s

New member
לי דווקא לא מפריע שבן זוגי אוכל

חיות, למרות שאני צמחונית רוב חיי. ז"א, מפריע ברמה כלשהי אבל זה לא תנאי.

שושלסר

New member
../images/Emo8.gif יש לי מזל בעניין..

למרות שאישי היקר דווקא רוצה ילדים... - שניינו צמחונים!! אני בכלל לא בטוחה שבנושא הזה הייתי מתפשרת - לא הייתי מכניסה למטבח שלי או לבית גופות... למרות שאני מרשה לו לשחק בחוץ עם ילדים של חברים.. אז אולי הייתי מרשה לו לאכול מחוץ לבית בשר ולנשק אותי רק אחרי ציחצוח וחוט דנטלי...

S i r i u s

New member
אני מאמינה שכל אחד זכאי לדעות משלו

אני לא אוהבת לכפות את דעתי על אנשים אחרים.

S i r i u s

New member
הממ אנחנו...

דיברנו על זה כמה חודשים אחרי שהכרנו והסתבר שאנחנו זהים בדעותינו.

בעבר הייתי יוצר קשר בלי להעלות ...

את הנושא. לאחר נסיון של כאבי לב [לה ולי]. אני מדבר על אי רצוני להוליד תכף כשנוצר קשר.

Mירב

New member
אני עוד אף פעם לא דיברתי על זה

ממש בקול רם עם אף בן זוג שהיה לי, ובכלל כמעט ולא, אלא רק ברמזים... פעם אחת מזמןןןןןןןן בין חברות, שהזהירו אותי ש"אסור לך לדבר על זה עם אף חבר"!! וכפי שסיפרתי ששלשום כשהייתי אצל החברה עם התאומים, אמרתי לה שאני שמחה ללכת הביתה לבד... כפי שכבר אמרתי כאן, אני לא שלמה עם העניין הזה והוא גורם לי להרבה התחבטויות פנימיות. ומה לגבייך, אישתאר?

I s t a r

New member
מה לגביי???

ובכן, מעולם לא הסתרתי את זה- תמיד הקפדתי להגיד בקול רם וחזק את ההחלטה החד משמעית שלי בנושא. בנוסף, מאוד חשוב להבהיר שזה לא שמני ואל "אולי" אלא החלטה שלמה, מעמקי נשמתי ואין על כך ערעור. מי שכן בחר לערער - ממילא הורחק כבן זוג פוטנציאלי- אין לי עניין עם אנשים שלא מקבלים אותי בשלמותי או מקווים לשנות אותי איכשהו. היה חשוב לי להגיד את זה בשלב ראשוני יחסית ולא לדחות ולשמחתי ואושרי- גיליתי שאהובי חושב בדיוק כמוני.

karnity

New member
אותי זה היה מרתיח!

נה זאת אומרת *אסור*??? האם ביצענו איזשהו פשע כלפי האנושות? האם זה סוד נורא?... אני מניחה כי הקרובים לנו מזהירים שלא לדבר על זה מתוך דאגה לשלומינו... כנראה שחוששים שתוצמד לנו סטיגמה נוראית וננודה מחברת בני האדם...

ההנחה שלך די קרובה לאמת

אני נתקלתי בשלושה סוגי אנשים שאמרו לי את זה - המושחת [לא איכפת לו מהבחורה], המגונן [דואג קודם כל לאינטרסים שלי] והמסיונר [חושב שאשתנה]. המושחת: "קודם תפגש עם הבחורה. בלה איתה קצת [סקס כמובן] ואז תעלה את הנושא ואם היא לא תרצה להמשיך בקשר תפרדו..." המגונן: "אחרי שהבחורה תפגש איתך, היא תתאהב בך ותהיה מוכנה לוותר על מימוש האמהות שלה..." המסיונר: "אחרי שתצור קשר ותתאהב אולי תשנה את דעתך ?!..." איך הייתם מדרגים אותם ? מי מביניהם הוא הפחות גרוע ?

inbal76

New member
../images/Emo6.gif ברור שהכי גרוע, מנקודת מבטי

הוא המסיונר. המושחת והמגונן הם בסה"כ די דומים. שניהם חושבים על טובתך בלבד, ובוא נגיד שבתור חברים שלך זה תפקידם
אז אני קצת "סולחת להם" על חוסר התחשבותם בנשים שיוצאות איתך. ההבדל ביניהם הוא רק בכך שהמגונן תמים ביותר אם הוא מאמין שאישה שרוצה ילד תוותר על זה בשביל גבר

karnity

New member
לדעתי, ה"מגונן" הוא הגרוע ביותר

כי הוא חצוף ושוביניסטי בתפיסה שלו, שאישה תוותר על איזשהו מימוש עצמי (ובמקרה דנן - אימהות) בגלל אהבתה לגבר... הוא הכי מרגיז! המושחת נראה לי הכי בסדר, כי הוא אמיתי, כן, וישר...

Cat79

New member
אז ככה...

אני נשואה לגבר עם בעיות פוריות. הוא רוצה ילדים, אני לא. הוא מכבד את ההחלטה שלי. כשהיינו חברים סיפרתי לו על זה ואז הוא זרק באוויר שיש לו בעיות פוריות. זה לא היה יכול לצאת יותר מושלם מזה.

למעלה