יקירותיי... שאלה..

habubnik

New member
אני

לא העלתי את הנושא בקטע של "אנחנו צריכים לדבר...". אני ובן זוגי יחד כבר כמעט שנה וחצי. הנושא פשוט עלה בשיחה על משהו אחר, ואמרתי לו מה שאני חושבת, והוא הסכים. אני מודה ומתוודה שלדעתי, אם יום אחד אני ארצה ילדים - הוא יסכים... אני חושבת שמבחינתו 2 האופציות אפשריות, הוא רוצה שאני אקבל את ההחלטה. מקסים שלי!

הנושא עלה בדייט הראשון ומאז ...

במקרה שלי הנושא עלה כבר בדייט הראשון ודווקא הוא העלה את הנושא. למעשה, הוא אמר שהוא עקר (כן, CAT79, אנחנו באותו מצב), אך היה רוצה ילדים משלו או לפחות של בת-זוגתו (ע"י תרומת זרע). מאז ועד היום אנחנו בדיונים מפרכים בנושא, כשכל פעם הוא בודק את הנכונות שלי לשנות את דעתי. אנחנו עד היום לא מסכימים בינינו. לשמחתי, הוא מקבל את רעיון האימוץ, למרות שהיו לו הסתייגויות בהתחלה, אחרת ככל הנראה לא היינו מתחתנים כי הוא בחיים לא היה מוותר על גידול ילדים. אמנם עוד לא התחלנו בתהליך (אנחנו נשואים די טריים), אבל זה כנראה יקרה מתישהו. אבל בכל זאת, הוא עדיין ממשיך לשאול לגבי ילדים שלנו (בעזרת טיפולי פוריות), וגם האפשרות של תרומת זרע עדיין לא ירדה מהפרק למורת רוחי.

QueenOfMagic

New member
אימוץ זה אחלה

אם כבר אימוץ תאמצו בנות שמעתי שאין להם דרישה כל כך גבוהה כמו לבנים. אני חושבת שאם כבר ילדים צריך לאמץ כדי שיהיה בית חם לילד שאמא שלו לא יכולה לגדל אותו, חבל שיהיה בבית יתומים או כל בית מחסה אחר בו הוא לא יקבל אהבה.. ובהצלחה בהמשך הנישואים שלכם...

גם אני חושבת ככה, ובקשר לבנות ...

... מה שאמרת מעודד אותי מאד כי בן זוגי רוצה דווקא בנות (מוזר, אבל כזה הוא בן זוגי
), אז נראה לי שזה יתאים מאד! ואם באמת יש "פחות דרישה" לבנות (איזה דבר נורא להגיד
) אז אני עוד יותר בעד לאמץ!

Kalla

New member
המצב הפוך.

רוב המאמצים מעוניינים בבנות דווקא.

Cat79

New member
התחלתם לברר על טיפולים ואימוץ?

אני עשיתי על כל אלה ממש "עבודת מחקר" לא ממש אובייקטיבית והצלחתי להוריד את בעלי מעניין תרומת זרע ואימוץ. אני עכשיו בעניין טיפולי פוריות אבל כאן יש לי לחץ חזק מהכיוון של ההורים שלו. רק העובדה שאני לא רוצה ילדים והוא לא רוצה אמא שלא רוצה ילדים מונעת מאיתנו להתחיל. אם תרצי אני אסביר לך איך זה עובד ומה היתרונות והחסרונות, אולי הוא יבין יותר וירד מזה מהר.

שושלסר

New member
וואו, חפשתי אותכן כבר חודשים!!!

מזל שהעלתי את הנושא לפני חברה בדיוק היום והיא סיפרה לי על הפורום. מדהים כמה שחפסתי מקום לדון בנושא הזה!! והשאלה מתי הודעתם לבן זוגכם היא ה שאלה. כבר מההתחלה,(לפני 7 שנים) הבהרתי לו שאני לא בכיוון, אבל הוא כנראה ציפה ש"עד החתונה זה יעבור".. ואחרי שהתחתנו הוא באמת ציפה שזה יהיה הצעד הבא.. אבל עד עכשיו - ארבע שנים, אני עדיין לא מרגישה "מוכנה". הוא מדהים ותומך,ובכלל לא לוחץ, אבל... הוא רוצה. אני כל- כך אוהבת אותו... אבל עדיין לא מוכנה.

את חושבת שמתישהו תהיי מוכנה?

כי גם אני חשבתי ככה כשהייתי יותר צעירה, אבל היום אני חושבת שאם זה לא הגיע עדיין, זה כנראה לא יגיע לעולם.
לבעלך על הפירגון, אבל מה יקרה כשתיגמר לו הסבלנות?

QueenOfMagic

New member
השאלה האמיתית היא..

מה את לא רוצה.. ללדת או ילדים?? אני לא רוצה את שניהם בנתיים...אבל הכי אני לא רוצה ללדת. אם את רוצה ילדים אבל לא ממך אכן אימוץ זה דבר ניפלא דברי איתו על העיניין תראי לאן זה יוביל. חבל לריב על זה ואחרי זה להתגרש...זה אכן דבר נורא גדול ולא ממש שולי..

שושלסר

New member
שאלות קשות...

בנתיים אנחנו בכלל לא רבים על זה, אבל כואב לי על אישי היקר שכ"כ אוהב ילדים ומסתדר איתם כ"כ טוב. אני לא פוחדת מהריון ולידה, ואפילו אולי ארצה ביום מהימים לחוות זאת, אבל כרגע (אני אולי כבר פותחת לעצמי פתח מילוט מהתחייבות?!) אני ממש לא חושבת שמתאים לי לגדל ילדים. אני מזדהה עם כמעט כל סיבה שהועלתה כאן (גם הסיבות שסותרות זו את זו...) אבל... אולי בכל זאת לא הגעתי למקום הנכון, אולי חפשתי דיון שאתן לא רוצות לפתוח בו. כמו שאמרתי לחברה שלי, זו שספרה לי על הפורום - אולי זה שהנושא בכלל התחיל להעסיק אותי בזמן האחרון כל כך באינטנסיביות, מלמד על כך שאני בתהליך שלש שינוי? שאני מחפשת מקום לדון בזה. עד עכשיו לא חיפשתי חיזוקים מאף אחד להחלטה שלי. הייתי שלמה עם זה שאין לי ילדים. האם זה שפתאום אני מחפשת אומר שאני כבר לא שלמה עם עצמי?! עדיין כיף שמצאתי אותכן, פורום מדהים. גם לי חתולה יפיפיה - אם אנחנו בקטע של חתולים כיוון שהם יצורים עצמאיים, ולא תינוקיים כמו כלבים?! סתם שאלות שאולי כבר עלו.

QueenOfMagic

New member
זהו נושא

שעלייך לבחון עם עצמך. לי זה ברור כרגע שבזמן זה של החיים שלי אני לא רואה את עצמי עם ילדים. אני כמובן משאירה לעצמי פתח לחשוב על ילדים בתור משהו שהוא ניתן להתחרטות. שוב אנני רואה את עצמי יולדת...אך בהחלט מאמצת אחד

gertrude

New member
הי שושלסר

קחי את הזמן והרהרי. אולי כדאי שתיכנסי גם לפורום הריון או משפחות צעירות ותשמעי מה שיש להם להגיד לך בנושא פחדים (אני משוכנעת שכמעט כל אשה, גם אם היא רוצה ילדים מאד, חוששת לפני ההריון/ילד הראשון שלה). גם אם את מתלבטת את מוזמנת לשתף אותנו בהתחבטויות וגם אם תחליטי להיכנס מחר להריון, אני בטוחה שכולנו נאחל לך מזל טוב וכל טוב. עוד נקודה למחשבה - קחי בחשבון שלפעמים מתרחש תהליך פסיכולוגי שכאשר שומעים דעה החלטית מסוימת, גם אם קרובה, נוטים להחזיק פתאום דעה הפוכה, חשים צורך לאזן את הדברים. אז אולי גם העניין הזה נמצא פה. ולגבי פתח מילוט מהתחייבות - אל תתחייבי לאף אחד ואף אחד גם לא דורש ממך התחייבות. אולי אם לא תרגישי שאת צריכה להתחייב, גם לא תצטרכי לשמור לך פתחי מילוט. אנחנו בטח לא דורשות התחייבות ולפי איך שזה נשמע, גם בן-זוגך לא, אז עזבי, אל תתעסקי בהתחייבויות, את סתם מלחיצה את עצמך. אולי גם את מתעסקת בזה יותר לאחרונה כי את שומעת את השעון הביולוגי; אולי בגלל שליותר ויותר חברים יש ילדים; אולי בגלל שהמשפחה יותר מלחיצה אותך בעניין; אולי כי את מרגישה שלזוגך דוחק... יכולות להיות מליון סיבות מצביות כאלו ואחרות, כאלו ששמים אליהן לב וכאלו שלא, שהן באוויר. אל תחליטי - תחשבי, תתייעצי, תדברי עם אמהות, עם זוגך, איתנו, עד שתדעי מה יהיה הכי טוב בשבילך.

SaraGubits

New member
יש הרבה נשים בהריונות לא רצויים

ואם תציעו להן שאתן מעוניינות לאמץ את הילדים הם ינצלו מהפלה. ותהייה כאן מצווה גדולה של הצלת חיים, במקום 'לייבא' ילדים מחו"ל. מה שלא מוצא חן בעיני בעניין ייבוא ילדים שיש נשים שהן עובדות כזונות ואז נכנסות להיריון בכוונה כדי שיוכלו למכור את הילדים שלהן. אם לא יהיה ביקוש לילדים כאלו, לא יכנסו להיריון בצורה מסחרית שזה ממש אכזרי לעשות כזה דבר לתינוקות, להביא אותם לעולם ככה.

Cat79

New member
הלוואי ומה שאת אומרת היה כל כך פשוט

יש כאן כל כך הרבה בעיות משפטיות וסוציאליות בתהליך הזה. פשוט זוועה.

SaraGubits

New member
עצוב, והם חפים מפשע ../images/Emo10.gif

כמו שיש אגודת צער בעלי חיים, אולי יקימו עמותה לחיי עוברים?

girl111

New member
אבל אי אפשר להשוות בכלל

בעלי חיים זה יצור חי, נושם, מבין, מרגיש כאב, יצור חי לכל דבר. עובר, ואני לא מדברת על עור בחודש החמישי או השישי אני מדברת על עובר בן חודש עד חודשיים (שזה הזמן לעשות הפלה) - זוהי בסכ"ה קבוצת תאים- הוא לא מרגיש כלום, הוא לא יצור חי. עדיל להפיל מאשר להביא תינוק שמלכתחילה האם לא רוצה אותו.

girl111

New member
עדיף לעשות הפלה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עדיף כבר לעשות הפלה , להביא ילד לא רצוי לעולם. הריון ולידה "עולים" לאישה הרבה. מכל הבחינות. האישה מזדקנת יותר מהר, משמינה, כתמים על הפנים, סימני מתחילה. בשביל מה ללדת, אם היא לא רוצה את התינוק? עדיף כבר להפיל ולשכוח מהעניין. לעובר בן חודשיים אין רגש את כלום. זה בכלל לא עובר זאת בסכ"ה קבוצת תאים וזהו. אני לא מבינה מה ההסטריה של לעשות הפלה זה עדיף מאשר להביא ילד לעולם ולמסור אותו לאימוץ.

QueenOfMagic

New member
אני גם חושבת שעדיף הפלה

אבל יש כאלה שהם ממש ממש לא מבינים. ושוטפים להם את המח, היום שהפלות זה דבר נורא פשוט ולא כל כך מסוכן אני לא מבינה את הבעיה בכלל בנושא ההפלות. היום את לוקחת 3 כדורים אפילו אם את חודשיים בהריון ואת מקבלת מחזור כרגיל אבל עם קצת יותר דימום ואת יכולה לחזור לשיגרת חייך. אפילו הפלה רגילה אחרי כמה שעות את יכולה ללכת.. עדיף מאשר לשלם את ההוצאות על בדיקות והלידה עצמה...

girl111

New member
ברור

לידה מסוכנת הרבה יותר מהפלה (לאם). ואם האם לא רוצה מלכתחילה את התינוק למה להסתבך בכלל? חוץ מזה הריון ולידה יש להם הר בה יותר השלכות ממה שכתבתי למעלה. יש לזכור שיש גם תופעות של יתר לחץ דם שעלול להיות מסוכן, סכרת וכו... אני חושבת שאמא שלא רוצה את התינוק צריכה לעשות הפלה ולא לעבור את זה, גם לטובת התינוק עצמו.

למעלה