אני אנסה גם להסביר
הענין הוא שאנחנו או לפחות אני לא מרגישות קבוצה נבדלת בגלל היותנו אמהות או אבות מבוגרים יחסית, אם אני בהריון אני הולכת לפורום הריון אם רציתי לשאול על תינוקות והם מילאו את כול עולמי הלכתי לפורום הורים לתינוקות ואז הורים לפעוטות ואז קצת עניין אותי על כתה א', אבל הורות מבוגרת לא עושה אותי נבדלת מאחרים, זאת אומרת אם למשל יעניין אותי בישול לילדים אני אפנה לפורום הנ"ל אם יענין אותי תפירה אפנה לפורום הנל, לפורום הזה יש להציע בעיקר בתחום של פוריות, לפחות זאת דעתי ולדעתי יש גם המון נשים בגילאים מסביב ל 40 שנתקלות בבעיות פוריות ורוצות פורום ייעודי. לפורום הזה אין ייחוד מסוים חוץ משם כוללני של "הורות מאוחרת" אבל היום מי שעושה ילד בגיל 34 היא כנראה לא מרגישה את הגיל שלה לא מבחינת המראה החיצוני לא מבחינת הקוליות שלה זה בכל זאת לא הורות כזאת מבוגרת, אבל אם יש אמא בת 51 כמו מישהי שכתבה פה, לילדים בגנים או בתחילת היסודי זה באמת ייחוד, הענין הוא שרובנו סביב ה 40 והבאנו את הילד הראשון סביב ה 32-36 ככה שאנחנו לא כאלו מבוגרות לפחות לא מספיק כדי לפתוח פורום משלנו
יוצא שכדי שהפורום יקודם לפעמים נפתחות הודעות סתמיות מאד, אני זוכרת תקופה שבא היו עשרות הודעות בשבוע שנפתחו סתם ללא תגובה של קוראות באמת כי ממש לא היה מה להגיב עליהם, וסליחה עם כותבות ההודעות, באמת כולכן מנסות ואני כן רוצה להיות בפורום הזה אבל לדעתי צריך גם לכוון לקהל היעד שלנו וגם להביא קוראים אחרים בנוסף לאלו שפה על מנת שיהיו הרבה קוראים ואז סביר שיותר יגיבו
נושאים שייחודיים לנו הם ההורים שלנו שיהיו בריאים שנהיו מבוגרים ואולי קצת הגיל שלנו, למשל התחילו לי שערות שיבה ופתאום יש קמטים, וגם הריונות אבל נושאים כמו שכתבת : התמודדות עם פערי גילאים גדולים בינינו לבין הילדים, זוגיות, הקושי הפיזי לרוץ אחרי ילדים קטנים בגיל מאוחר, ההנאה והעונג מהילדים הקטנים ואיך הם קצת מחזירים אותנו לילדות, לצד חוויות מהילדים, השווצות וניפוח החזה בזכות הילדים, תוצאות תעסוקתיות טובות, דילמות שבין הורות לקריירה ואפילו המלצות על מקומות שווים, או פעילויות נחמדות, או בעצם כל דבר, הם לא נושאי םשייחודיים לנו, כל אחת אם יש לה "פורום בית" תמצא מענה לכל אלו באותו פורום ואז זה קל ונוח יותר כי "גדלנו" ביחד ואנחנ ו כבר מכירות את הבנות מאחורי הניקים
עוד משהו - אני לא נמצאת פה המון אבל ניכר שהפורם עבר שינוי ושאת עושה עבודה טובה !!!