ירון וכל החבר´ה שלום

לשף אבי

אבי שלום. ראשית, תודה לך על ההשקעה העצומה שהשקעת, הן בחיפוש באתר, חקירתך את הנושא, הנתונים היפים, וכתיבת תגובתך הממצה והמקיפה, מעולם לא השוותי בין, האתר של האירגון, לזה האוסטרלי, ברור לך, לי, ולעוד רבים אחרים, שהאתר האוסטרלי, ברמה מצויינת, ומעל כולם, יש בו מידע למכביר, הוא ידידותי, מקיף כמעט את כל הריקודים, ומתעדכן. ורק בגלל שהוא כזה, ציפיתי שיאמתו דברים, לפני שיפרסמו אותם. לדוגמא: "גן השיקמים", בטוחני שאתם רוקדים, שם באוסטרליה את הריקוד היפה, של מרקו בן שמעון, וסביר להניח שרובכם יודעים, מי יצר את הריקוד, ובכל זאת רשומים עליו, שני יוצרים, וחבל שמנהל האתר, לא מתקן זאת. לגבי, "הנחלים רושמים", תוך כדי כתיבה אליך, ביררתי כמה פרטים בטלפון, ועכשיו אני יודע, מהיכן נבעה הטעות, ומי הטעה? אך את זה, אני ארשום לך במסר אישי, שוב תודה לך על, האינפורמציה, ועל השקעתך. עד שלא יקום אתר, ברמה הגבוהה של האוסטרלי, אני כמוך, נישאר באתר האוסטרלי!!! שבת שלום לך. יום טוב.

אבי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif גדול

אתה גדול באמת איזה עוד אתר אינטרנט בעולם יפרסם ויתן כבוד כזה גדול ליום טוב שלנו????

shaffavi

New member
בהחלט מסכים איתך

שבמידת האפשר, רצוי ואף חובה לאמת נתונים על ידי בדיקה במקור נוסף. אבל איזה מקור נוסף אחר אתה מכיר? אם בסיס הנתונים של אירגון המדריכים יעבוד (וכרגע לפחות - הוא רק מחזיר הודעות שגיאה), אז כדאי באמת לאמת שם. (שים לב שגם כשעבד, לא הייתה שם אפשרות לחיפוש לפי שם מחבר. וזה, נראה לי, מה ששוגי עשתה באתר האוסטרלי לגבי יענקלה לוי), ולכן הוא ישאר כמקור אימות בלבד ולא כמקור העיקרי שניגשים אליו. אפשרות אחרת היא חיפוש בגוגל לפי שם הריקוד - נותן תוצאות מעניינות. אז יש אנשים עם חוברות וספרים מלפני שנים והם יכולים לאמת שם. לגבי ולגבי אחרים זה לא רלוונטי. אין לנו. אם אתה מכיר אתרים מעניינים אחרים, אשמח אם תצרף קישור. אתה כותב שיש הרבה טעויות באתר האוסטרלי. אתה יכול לפרט בבקשה מה סוג הטעויות שמצאת ולהציג נניח 10 או לפחות 5 טעויות שכאלה. כך שנוכל לבדוק ולהבין, ובמידת הצורך לדווח להם כך שיוכלו לתקן. בידידות, אבי

shaffavi

New member
מצא את ההבדלים,

שלום שוגי, את עשית, אני מניח, חיפוש לפי יענקלה לוי וקיבלת רשימה ארוכה (3 עמודים) של ריקודיו, מתוכם בחרת *5* ריקודים שאת מכירה ואוהבת. אם בשלב זה היית עוברת רק על 5 אלו, ולוחצת על שמות השירים (לפתיחת כרטיס הנתונים של השיר), פעולה שלקחה לי פחות מדקה לכולם יחד. היית רואה תופעה מאוד מעניינת (תנסי): ב-4 ריקודים מתוך ה-5 שבחרת - כרטים הנתונים שופע, עולה על גדותיו, בנתונים. והנה, במקרה גן-השיקמים, הכרטיס כמעט ריק לחלוטין. אין כלל מקור וידיאו ורק מקור אודיו אחד והוא: - תקליטור של מרקו בן שמעון(!!!) ועוד מצויין שם שהריקוד הזה של יענקלה לוי מעולם לא נלמד באוסטרליה (נראה לך הגיוני? - ריקוד כה יפה ומעולם לא נלמד) איזה עוד סימני אזהרה היית צריכה כדי ללכת ל-[Dances] ולעשות חיפוש לפי שם השיר? אם היית עושה זאת היית מוצאת מיידית את התשובה הנכונה. כרטיס הריקוד "גן-השיקמים" שמשויך למרקו בן שימעון מלא ושופע בנתוני מקורות וידיאו ואודיו ובנוסף גם נילמד ונרקד באוסטרליה. אני מניח שזה היה מחיפזון. טוב, השבת מתקרבת וגם החידה של מירי... שיהיה לך בהצלחה! ושימי
... שבת שלום, אבי
(נ.ב: אני נשאר באוסטרלי...)

../images/Emo51.gif תודה אבי

לימדת אותי עכשיו דבר חדש שלא ידעתי עליו ולכן גם לא פתחתי אף פעם מכאן ואילך אשתמש בידע שמסרת לי. החידה הפעם קשה מאוד אך האתגר מושך אותי ואנסה להתמודד. אני באוסטרלי בכל מקרה הוא המקור הראשוני שלי.
שתהיה לך שבת יפה שלווה ונעימה. בידידות שוגי.

CHENPROG

New member
שלום ליענקלה היוצר המהולל והגולש

ברוך הבא לאתר! שאלה לי ליענקל´ה ולחברי הפורום: 1. האם וכיצד ניתן לשפר את התדמית של ריקודי העם? והאם יש צורך בכך? 2. מדוע צעירים רבים מדירים את רגליהם מריקודי-עם. ים השיבולים שמסביב...

תודה - אחלה פורום

אני מודה מכל הלב לחברים שקדמוני בברכה. אנחנו באמת משפחה אחת גדולה. אם נשמור על ייחודנו, ולא נבהל מכל רוח מצויה.איש לא יוכל לחסל או לחבל במפעלנו. בכל דור ודר עמדו עלינו לכלותנו. פעם איימו עלינו בריקודים סלונים , ריקודי עמים, ריקודי שורות, דיסקו, והיום סלסה,ועוד . דן בן אמוץ ז"ל לעג לנו. אנו נשארנו בשלנו. המשכנו לרקוד וליצור, והדור הצעיר מעורר כבוד, בכשרונותיו ובחידושיו. כל העולם מיפאן ,טיוואן, סינגפור במזרח דרך אירןפה עד ארה"ב ודרום אמריקה, רוקדים את הריקודים שלנו. עד כדי כך - שמדריכים לריקודי עמים במדינות העולם - לא יהודים - הופכים את חוגיהם , ברוב הזמן, לריקודי עם ישראליים. הנהנים מזה הם היהודים בחו"ל, והירדים, בהצטרפותם לחוגים ולרוקדים במדינתם , מתמלאים בגאוה. בעקיפין יוצרים קשר חם עם ארצנו הקטנטונת והיפה. שם הם יותר "ישראלים" , מאשר פה בארץ. (ארץ הקיטור וההאשמות. המחאות, והתלונות ) ירון מתכנן לפורום שעת שיחה חופשית נותיר את השאר ליום ההוא.

עממי

New member
ליענקלה

ידוע לי שאתה חוגג בימים אלו את יום הולדתך ה-70 שפע ברכות והרבה שנים רבות וטובות. רק אזכיר שבנוסטלגיה של מישאל ובכרמיאל באילת נחגוג איתך את יום הולדתך. וכמובן - ברוך הבא לפורום.

CHENPROG

New member
תודה יענקלה

תודה על התשובה הנפלאה ! אני מבטיח לשמור ולאמץ תשובה זו. אין ספק שהחוויה של לרקוד ביחד ריקודי עם , ולהתעורר בבוקר אחרי הרקדה סוערת היא טובה ומרעננת לכל נפש.

shaffavi

New member
טוב שבאת,

ליענקלה לוי שלום, לפני כשנה רקדת אצלנו בחוג ערב אחד והבאת הרבה שמחה והרגשת יחד (כולם החזיקו ידיים לשם שינוי...) הריקוד האהוב עלי ביותר מריקודיך הוא: זמר נוגה \ התשמע קולי. צעדים חוזרים וזורמים שמבליטים מנגינה מכושפת ומילים חודרות כל (וקול מדהים של ג´וזי כץ - החלונות הגבוהים כמובן). אז מאחר ואני מניח שאת מילות שירה זה של רחל אתה בטח מכיר, אני מצרף מילות שיר אחר, לכבודך. מקווה שיהיה לך נחמד פה. אבי

למעלה