ירון לונדון אומר מה רע באחמד טיבי להיות שר הבריאות

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן מה רע? לא רואה עם זה שום בעיה.
ליתר דיוק תיקון קל, אני חושב שאחמד טיבי מחבל (למצער ע"ת תומך מחבלים) וככזה צריך להיתלות בכיכר העיר מהביצים.

אבל...
לאלו שרואים בו בעל תפקיד לגיטימי בכנסת וכו', אני אכן לא רואה בעיה שהאיש ימונה לתפקיד שר הבריאות.

דיברגנט חדש

Well-known member
אכן מה רע? לא רואה עם זה שום בעיה.
ליתר דיוק תיקון קל, אני חושב שאחמד טיבי מחבל (למצער ע"ת תומך מחבלים) וככזה צריך להיתלות בכיכר העיר מהביצים.

אבל...
לאלו שרואים בו בעל תפקיד לגיטימי בכנסת וכו', אני אכן לא רואה בעיה שהאיש ימונה לתפקיד שר הבריאות.

לא, שר משתתף בכל ישיבות הממשלה
נחשף לדברים ביטחוניים ואם יתנו לו להיות שר, הוא יהיה הסוס טרויאני.

נעימה 5

Active member
אין להם גם בעיה למנות אותו לשר ביטחון
הם חושבים שאז יוכל לתקשר טוב יותר עם אויבנו :D
יש לנו מספיק אנשים רופאים מעולים,,שמחוברים לעמם,,מדוע למנוע משרה רמה זאת מהם?? אחד שדוגל במחבלים שהלב שלו לא נמצא בעמינו
הוא זה שצריך להיות שר הבריאות???בושה למי שמציע זאת
וכי באמת למה שלא יהיה שר בריאות בממלכת ההשממית?? הם זקוקים לכך יותר מאשר אנחנו,

Harrington

Well-known member
מנהל
יש לנו מספיק אנשים רופאים מעולים,,שמחוברים לעמם,,מדוע למנוע משרה רמה זאת מהם?? אחד שדוגל במחבלים שהלב שלו לא נמצא בעמינו
הוא זה שצריך להיות שר הבריאות???בושה למי שמציע זאת
וכי באמת למה שלא יהיה שר בריאות בממלכת ההשממית?? הם זקוקים לכך יותר מאשר אנחנו,
השאלה להבנתי עקרונית, לאו דווקא פרסונלית.
פרסונלית ברור שטיבי לא ראוי לכלום זולת תא קטן ומצחין בצינוק נשכח. עקרונית, הערבים מהווים אחוז ניכר מתושבי ואזרחי ישראל, גם אם מדובר במיעוט. אינני רואה שום בעיה למנות נציג מהם לתפקיד שר ודווקא משרד הבריאות מצוין לכך (בהתחשב בכך שיש באמת משרדים בהם שר ערבי לא יוכל לכהן).

dory039

Active member
עדיף שר בריאות שמבין בבריאות ולא בכלבלב של נתניהו, מינוי מקצועי (אדלשטיין הוא סטליניסט ומפר חוקים, עבריין בקיצור)נ . השאלה אם אלה שפוסלים את טיבי פוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת או כי הוא ערבי. זה רק מעיד על אם הם גזענים או לא.

דיברגנט חדש

Well-known member
עדיף שר בריאות שמבין בבריאות ולא בכלבלב של נתניהו, מינוי מקצועי (אדלשטיין הוא סטליניסט ומפר חוקים, עבריין בקיצור)נ . השאלה אם אלה שפוסלים את טיבי פוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת או כי הוא ערבי. זה רק מעיד על אם הם גזענים או לא.
ברור שפוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת, עוכר המדינה לא יכול לדאוג לבריאותה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
111.jpg

אני חושב שאחמד טיבי מחבל (למצער ע"ת תומך מחבלים) וככזה צריך להיתלות בכיכר העיר מהביצים.
כבעל רעיונות מקוריים, מה צריך לעשות עם המתנחלים , אלו שזורקים אבנים על חיילי צה"ל ביצהר ?

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 4.4 · צפיות: 2

dory039

Active member
ואם זה היה רופא ערבי או יהודי שתומך בעבודה או במר"צ? אני סתם שואל כדי לאתגר.

dory039

Active member
צריך לעצור את המסיתים מכל הצדדים, לשלול מהם אזרחות ולגרש.

נעימה 5

Active member
שום גזענות ,מספיק לשמוע את דבריו בכנסת בשביל לא לרצות אותו בשום מקום לא רק כשר הבריאות, אלא בכלל בכל תפקיד, אם הוא מצדיק מחבלים
שיחזור לעזה, אבל הוא משמין אצלינו טוב לו בלי עין רעה כולו מדושן מעונג,

dory039

Active member
התגובה שלך לא פחות תוקפנית וגזענית משל חברי כנופיית לה פמיליה. עם היית חיה בארה"ב בטח היית מצטרפת לאלט רייט או לפלוגות הסער בגרמניה הנאצית. צודקת לבנת, מערכת החינוך נכשלה ולא רק עם יאיר נתניהו.

למעלה