אכן מה רע? לא רואה עם זה שום בעיה.דעתכם
אכן מה רע? לא רואה עם זה שום בעיה.
ליתר דיוק תיקון קל, אני חושב שאחמד טיבי מחבל (למצער ע"ת תומך מחבלים) וככזה צריך להיתלות בכיכר העיר מהביצים.
אבל...
לאלו שרואים בו בעל תפקיד לגיטימי בכנסת וכו', אני אכן לא רואה בעיה שהאיש ימונה לתפקיד שר הבריאות.
|
מבחינה זו אין שום בעיה. בשביל זה המציאו את הקבינט המדיני-בטחוני למי שלא מכיר.נחשף לדברים ביטחוניים ואם יתנו לו להיות שר, הוא יהיה הסוס טרויאני.
לא, שר משתתף בכל ישיבות הממשלה
אין להם גם בעיה למנות אותו לשר ביטחוןמבחינה זו אין שום בעיה. בשביל זה המציאו את הקבינט המדיני-בטחוני למי שלא מכיר.
יש לנו מספיק אנשים רופאים מעולים,,שמחוברים לעמם,,מדוע למנוע משרה רמה זאת מהם?? אחד שדוגל במחבלים שהלב שלו לא נמצא בעמינואין להם גם בעיה למנות אותו לשר ביטחון
הם חושבים שאז יוכל לתקשר טוב יותר עם אויבנו
בדיחה גרועהאין להם גם בעיה למנות אותו לשר ביטחון
הם חושבים שאז יוכל לתקשר טוב יותר עם אויבנו
השאלה להבנתי עקרונית, לאו דווקא פרסונלית.יש לנו מספיק אנשים רופאים מעולים,,שמחוברים לעמם,,מדוע למנוע משרה רמה זאת מהם?? אחד שדוגל במחבלים שהלב שלו לא נמצא בעמינו
הוא זה שצריך להיות שר הבריאות???בושה למי שמציע זאת
וכי באמת למה שלא יהיה שר בריאות בממלכת ההשממית?? הם זקוקים לכך יותר מאשר אנחנו,
ברור שפוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת, עוכר המדינה לא יכול לדאוג לבריאותה.עדיף שר בריאות שמבין בבריאות ולא בכלבלב של נתניהו, מינוי מקצועי (אדלשטיין הוא סטליניסט ומפר חוקים, עבריין בקיצור)נ . השאלה אם אלה שפוסלים את טיבי פוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת או כי הוא ערבי. זה רק מעיד על אם הם גזענים או לא.
כבעל רעיונות מקוריים, מה צריך לעשות עם המתנחלים , אלו שזורקים אבנים על חיילי צה"ל ביצהר ?
אני חושב שאחמד טיבי מחבל (למצער ע"ת תומך מחבלים) וככזה צריך להיתלות בכיכר העיר מהביצים.
תפתח נושא חדש אל תתחוף את המתנחלים במקום שלא מתאיםכבעל רעיונות מקוריים, מה צריך לעשות עם המתנחלים , אלו שזורקים אבנים על חיילי צה"ל ביצהר ?
אין אם יש מצב נתוןואם זה היה רופא ערבי או יהודי שתומך בעבודה או במר"צ? אני סתם שואל כדי לאתגר.
שום גזענות ,מספיק לשמוע את דבריו בכנסת בשביל לא לרצות אותו בשום מקום לא רק כשר הבריאות, אלא בכלל בכל תפקיד, אם הוא מצדיק מחבליםעדיף שר בריאות שמבין בבריאות ולא בכלבלב של נתניהו, מינוי מקצועי (אדלשטיין הוא סטליניסט ומפר חוקים, עבריין בקיצור)נ . השאלה אם אלה שפוסלים את טיבי פוסלים אותו כי הוא ברשימה המשותפת או כי הוא ערבי. זה רק מעיד על אם הם גזענים או לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.