ירון לונדון אומר מה רע באחמד טיבי להיות שר הבריאות

נעימה 5

Active member
התגובה שלך לא פחות תוקפנית וגזענית משל חברי כנופיית לה פמיליה. עם היית חיה בארה"ב בטח היית מצטרפת לאלט רייט או לפלוגות הסער בגרמניה הנאצית. צודקת לבנת, מערכת החינוך נכשלה ולא רק עם יאיר נתניהו.
יש לי את הזכות להתנגד למי שמצדיק מחבלים,,,בעיני הוא הגזעני אולי גם אתה שמקבל שיעשו עם העם שלך מה שרוצים,
אתה צריך ללמוד מה זה גזענות,,,מי שלט מרשה לעשות עם העם שלו מה שרוצים זה לא גזענות,,אני פשוט מכבדת את עמי,,,,ז

נעימה 5

Active member
התגובה שלך לא פחות תוקפנית וגזענית משל חברי כנופיית לה פמיליה. עם היית חיה בארה"ב בטח היית מצטרפת לאלט רייט או לפלוגות הסער בגרמניה הנאצית. צודקת לבנת, מערכת החינוך נכשלה ולא רק עם יאיר נתניהו.
בבקשה ,אל תסדר לי את החיים מהמוח הקודח שלך,תשלח את עצמך לפלוגות בגרמניה אינני מצינת את שמה אפילו כי זו תועבה, ובכלל הפסק לענות לי
אני לא ראויה לך ולהמצא בראש הפורה שלך,שממציא דברים,,,איתך גמרתי,,אחרי ששלחת אותי,, למקום שאתה צריך להמצא בו,
לא אענה לך יותר,,לא מכבודי,

dory039

Active member
אני מכבד את כולם. אני לא אוהב ערבים ושונא יהודים, יש לי כבוד למי שיש לו כבוד לחוק וההיפך. התשובות שלך זה חוקי נירברג בעברית.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
כנראה שלא קראת את תקנון הפורום.
נא לקרוא את התקנון ולהנהג בהתאם. לא חסרים פורומים שישמחו לכתיבה שלך.

dory039

Active member
אמרתי את האמת. מצדי תתלונני עליי ושיחסמו אותי.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
תפתח נושא חדש אל תתחוף את המתנחלים במקום שלא מתאים
לא מתאים להזכיר את המתנחלים שמתנהגים כמחבלים ומנסים לפגוע פיזית בחיילים ? מתאים מאוד.
בנוסף, אבקש לקבל את עצותיך המענינות לתיבת המסרים בבקשה.
נ.ב תדחוף.....לא תתחוף.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
השאלה להבנתי עקרונית, לאו דווקא פרסונלית.
פרסונלית ברור שטיבי לא ראוי לכלום זולת תא קטן ומצחין בצינוק נשכח. עקרונית, הערבים מהווים אחוז ניכר מתושבי ואזרחי ישראל, גם אם מדובר במיעוט. אינני רואה שום בעיה למנות נציג מהם לתפקיד שר ודווקא משרד הבריאות מצוין לכך (בהתחשב בכך שיש באמת משרדים בהם שר ערבי לא יוכל לכהן).
הרניגטון הרחמן והחָנוּן , איך באיבחת עט המיר תליה מהביצים לתא קטן ומצחין. יפה לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשאין תשובה, אז כנראה שאין גם קשר. חוכמולוג כבר אמרתי ? אמרתי.
דווקא אין לי שום בעיה לענות על השאלה הזאת. אני רק תוהה מה הקשר בינה לבן ירון לונדון ו/או אחמד טיבי כשר בריאות (קרי: נושא השרשור). תשובה, לך, יש?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
דווקא אין לי שום בעיה לענות על השאלה הזאת. אני רק תוהה מה הקשר בינה לבן ירון לונדון ו/או אחמד טיבי כשר בריאות (קרי: נושא השרשור). תשובה, לך, יש?
הקשר הוא באיזה איבר אתה מציע להשתמש לגבי המתנחלים שזורקים אבנים על חיילי צהל בדיוק כמו המחבלים.
למיטב ידיעתי טיבי לא זרק אבנים על חיילי צהל.
אתה בוחר להתיחס לפרט השולי - אני מתיחס לפרט העיקרי בפוסט שלך - הביצים של טיבי!!

דיברגנט חדש

Well-known member
הקשר הוא באיזה איבר אתה מציע להשתמש לגבי המתנחלים שזורקים אבנים על חיילי צהל בדיוק כמו המחבלים.
אבל תומך במי שזורק

Harrington

Well-known member
מנהל
נו טוב.

מלאכת מחשבת1

Well-known member

נו טוב - כוונתך שגם את זורקי האבנים צריך לקשור מהביצים ולתלות בכיכר העיר ?

Harrington

Well-known member
מנהל
נו טוב - כוונתך שגם את זורקי האבנים צריך לקשור מהביצים ולתלות בכיכר העיר ?
כוונתי היא בדיוק כפי שכתבתי למעלה וברור לכל קורא. אם תרצה לפתוח דיון בנושא אירועי אזור יצהר, אשתתף בו בשמחה. לעשות כאילו זה שייך איכשהו לנושא המדובר כאן? לא משחק שאשתתף בו, עמך הסליחה.

למעלה